ULTIMATIVNI DOŽIVLJAJ CHANEL LUKSUZA

Kategorije: Chanel, Makeup, Preparativa, Promo

CHANEL otkriva svoj novi prostor mirisa i ljepote u parfumeriji MARTIMEX, u samom središtu Zagreba. Na 50-ak četvornih metara, ovaj prodajni prostor osmišljen je tako da kupcima ponudi ekskluzivno okruženje u kojem će doživjeti svijet CHANEL mirisa, makeupa i njege kože na jedan inovativan način. Kupcima će se ponuditi ultimativni doživljaj luksuza, a na usluzi će im biti specijalizirani tim stručnjaka za mirise, vizažista i savjetnika za ljepotu.
Inspiriran načelima Kuće CHANEL, ovaj suvremeno dizajnirani prostor klijente poziva u svijet CHANEL mirisa i ljepote, kako bi mogli upoznati nasljeđe i stručno znanje branda.

DIZAJN
Između bež i zlatne boje, pa sve do tekstura tvida, novi prostor odražava jedinstvena načela Kuće CHANEL, stvarajući luksuzno ozračje stila ‘modnog butika’ i utjelovljuje jedinstveni CHANEL ugođaj.
LES EXCLUSIFS DE CHANEL
Na ovom će se mjestu također naći Les EXCLUSIFS DE CHANEL, uključujući i “1932”, najnoviji dodatak ovoj kolekciji od sada 14 ekskluzivnih mirisa. Ovaj elegantni miris koji je kreirao Jacques Polge, glavni parfumer Kuće CHANEL, odaje počast prvoj kolekciji dijamantnog nakita što ga je kreirala Mademoiselle Chanel 1932. godine.
Novi prostor ne samo da će istaknuti jedinstvenu povijest mirisa ovog branda i ponuditi nenadmašnu uslugu, nego će biti također i pozornica za posebna mirisna događanja, animacije te gostujuće predavače, postojano se razvijajući kako bi klijentima pružio dinamični uvid u svijet CHANEL mirisa.
OLFAKTIVNI BAR
U novom prostoru posebno se ističe olfaktivni bar koji je razvio parfumer Kuće CHANEL Christopher Sheldrake, šef Istraživanja i Razvoja, u suradnji sa CHANEL Laboratorijem mirisa. Koristeći inovativni sustav keramičkih blottera (pločica), stol sadrži 54 mirisna koncentrata koji obuhvaćaju cijeli spektar CHANEL parfumerije. Klijentima će stručnjaci za mirise na licu mjesta ponuditi interaktivni olfaktivni uvid u široku ponudu mirisa Kuće CHANEL.

MAKEUP I NJEGA KOŽE
Područje posvećeno makeupu i njezi kože kupcima nudi luksuzno okruženje za upoznavanje s kozmetičkim proizvodima uz pomoć dva CHANEL stručnjaka za ljepotu. U prostoru će svakodnevno biti prisutan CHANEL vizažist da dočeka svaku ženu i posveti joj svoje stručno znanje i vrijeme, kako bi je učinio još ljepšom.
Odjel posvećen njezi kože klijenticama omogućuje da otkriju CHANEL paletu proizvoda za njegu kože sa stručnjakom koji će dijagnosticirati njihove individualne potrebe.
NOVI CHANEL TEMATSKI PROSTOR MIRISA I LJEPOTE U PARFUMERIJI MARTIMEX U ZAGREBU.
Otvoren od ponedjeljka do petka od 9:00 do 20:00, te subotom od 9:00 do 15:00 sati.
CHANEL, c/o Martimex
Trg Bana Josipa Jelačića 11, 10 000 Zagreb
Tel : + 00 385 (1) 48 76 525
pr objava