Make Up radionica sa Silvom Stojanović

Kategorije: Razno

Portal Budi.IN i make up škola Ministry of beauty u suradnji sa Silvom Stojanović ugostili su me zajedno sa kolegicama blogericama na jednoj make up radionici s temom ljeta.

Naime, 7. i 8. lipnja u prostorijama škole Ministry of beauty organizirane su radionice povodom ljeta koje je pred nama te su kroz iste kreirana četiri različita look-a koja su nam nužna da zablistamo ovog ljeta.
Party at the beach
Razigrani, svjež, bojom okupan look. Ovaj atraktivan popodnevno-večernji look, privlači jednostavnošću i osebujnošću u isto vrijeme.
Gradski dnevni look
Sofisticirani lagani ljetni svakodnevni look kojeg jednako dobro nose kako mlade djevojke tako i zrele žene, bilo brinete, plavuše ili crnke. 

Večernji look
Elegantan večernji look čija igra boje ističe preplanuli ten. Boje na licu mladu kožu čine sjajnijom i još privlačnijom, zreliju kožu osvježavaju i pomlađuju. 
Coffee at the beach
Nosiv brončani look za jutarnju šetnju prije plaže, popodnevni kolač poslije ručka ili boravak na samoj plaži. Bronzer kao omiljeni proizvod ljeti, naglašava preplanutost ili vješto glumi preplanuli ten ako niste pristalica sunčanja lica. 
Kako smo kolegice i ja bile ugošćene još u petak, što znači prije samog službenog početka radionica, imale smo čast pa smo dobile priliku otkriti trikove za sva četiri looka koje je Silva Stojanović podijelila sa nama kroz zapravo dva look-a.

Moram priznati da me oduševio efekt koji licu pruža tekući bronzer sa kojim se još nisam susrela u tom tekućem obliku te sam se bacila u potragu za jednim :).

Žarke boje na usnama su ljeti apsolutni must have što mi je drago za čuti.

Jednako tako su dobrodošle i linije tuša u intenzivnim nijansama a ista stvar je i sa sjenilima.

Osmijeh govori više od 1000 riječi, zar ne? 🙂

Pri kreiranju intezivnijeg looka na kapcima bitno je koristiti minimalno tri nijanse da bismo očima dali dubinu.

Ljeto nema pravila po pitanju make up-a i to mi je jako drago a nadam se i vama. Ususret ljetu i sama sam u pripremi kreirati jedan idealan ljetni look po mom mišljenju a sada sam inspiraciju svakako dobila.
Silva Stojanović, make up and hair artist, educirana je na Fleurimon Ecole de Maquillage Professionnel Paris, u području make upa od 2002. godine, s višegodišnjom praksom u modnom make upu i komercionalno/markentiškoj industriji, u Hrvatskoj i u Beču.
Od brojnih projekta istakla bi video spot  Robbie Williams – “Lovelight”  te reklamu s glumicom Zhang Ziyi, proslavljenom u filmu “Tigar i zmaj”.
Dugogodišnji je suradnik i edukator dr.Hauschka dekorativne kozmetike. Tu započinje rad one-on-one s klijenticama te svoje djelovanje širi interaktivnim radionicama, indivindualnim edukacijama i corporate image consultingom. Piše kolumne najprije za Sheportal.net, a potom za Zdravu kravu.hr i Budi.in. Snimila je video prilog u 4 nastavka “Mala škola šminkanja”.
2009.godine osnovala je s Borisom Čavlinom Make up školu u Zagrebu “MINISTRY OF BEAUTY” gdje nastavlja s edukativnim pristupom približavajući make up ženama svih profila i potreba. Velika strast joj je kazališni make up .
Za kraj mogu samo istaknuti kako je radionica bila jedno jako lijepo iskustvo za jednu ljubiteljicu kozmetike poput mene te da sam i u tako malo vremena otkrila pregršt novih informacija. Ugodan ambijent i stručno vodstvo te bezbroj kozmetičkih proizvoda su po mom pojmu pravi mali raj i svakako ću i u budućnosti obratiti malo više pažnje na edukaciju jer zaista koliko god misliš da znaš uvijek možeš naučiti nešto novo.
Kako vam se sviđaju look-ovi i kako izgleda vaš idealan look za ljeto?
Ivana
lp