Event : Kryolan & ItGirl

Kategorije: Razno

Sinoć je održan event u organizaciji portala ItGirl i Kryolan -a … znam da ni ne sumnjate da nam je bilo apsolutno savršeno … donosim vam dio atmosfere …

Odmah u početku napomenut ću vam da se Kryolan preselio na novu adresu u Zagrebu … Šoštarićeva 10 (Langov trg) … sam prostor je predivan, popraćen srdačnim gostoprimstvom Kryolan tima 😉 .

Netom prije vjenčanja bila sam u potrazi za sigurnim fiksatorom i sjetila sam se Kryolana, tako da sam ja već prije kojih mjeseca dana posjetila novu lokaciju no jučerašnji event je bio idealna prilika za fotkanje pa vas odmah u startu prepuštam slijedu fotografija …. 😀 …

… dakle, morala sam započeti ovaj post sa pregledom ovih fotografija jer mislim da sam se zaljubila u svaki detalj Kryolan showroom-a i željela sam vam dočarati barem približno sve njegove čari …

Po okupljanju beauty blogerica mogli smo krenuti sa pričom zbog koje smo i došli …

… naime, event je organiziran u svrhu predstavljanja jednog noviteta sa potpisom Kryolan a radi se o proizvodu pod nazivom Lip N’Cheek .

Lip N’Cheek višenamjenski vodootporni proizvod koji možete nanositi kao na usne ili pak obraze tako i na oči … vrlo praktično, zar ne?! Radi se o laganoj gelastoj teksturi koja dolazi u tubi od 10ml te je zbog toga vrlo praktično za ovaj ljetni period … lagana tekstura je idealna za ljeto a malo praktično pakiranja olakšava uvelike naš neseser :D.
Vizažistica Mirela nam je predstavila jedan ljetni look za koji je koristila uz široku paletu Kryolan proizvoda i novitet Lip N’Cheek.

Pri samom nanošenju Lip N’Cheek -a on ostavlja jedan dewy finish ali po završetku dobivate definitivni mat finish … bitno je napomenuti da je na prvu lagan te da biste dobili dojam da i nije toliko pigmentiran no kako je nadogradiv svakako ga možete istaknuti. Također je važno da ga aplicirate što brže jer se brzo suši, ne prebrzo no ne vrijedi riskirati :D.

Cijena ovog višenamjenskog proizvoda je 176 kn.

U ponudi je 11 nijansi a ja vam donosim swatcheve za 10 njih :D:D:D no to je jedan motiv više da prošečete do nove Kryolan lokacije te se upoznate i sa ovim novitetom i sa ostatkom Kryolan asortimana (ukoliko već niste) ;D .

Dojmovi, preporuke … ????

lp

Tagovi: