Dior Backstage kistovi

Kategorije: Christian Dior, Kistovi

Dior je početkom jeseni svoj asortiman nadopunio sa 4 nova kista za nanošenje pudera, što tekućih a što u prahu/kamenu…;

Ukoliko ste otvorili prethodno navedene linkove možete primjetiti da sam ja odabrala prva dva :D.

Kistu za nanošenje pudera u prahu je cijena 449kn a plosnatom kistu za nanošenje tekućih podloga je cijena 379kn a možete ih kupiti u Irisu i Mulleru.

Sa oba sam kista iznimno zadovoljna i smatram da opravdavaju cijenu, doduše, moram priznati da bi možda ovom kistu za puder u prahu i našla uvelike jeftiniju alternativi no ipak mi je drago da ga posjedujem jer efekt koji za sobom ostavlja opravdava svoju cijenu.

Kist za nanošenje pudera u prahu savršeno nanosi taj puder i blenda ga sa kožom te ostavlja besprijekoran ten ali to vjerovatno ovisi i o puderu. Nježan je i brzo se suši. Sjajno dozira puder i zaista smatram da nikako ne možete pretjerati sa puderom koristeći ovaj kist. Neko vrijeme sam smatrala da sam mogla naći i alternativu uvelike jeftiniju no uspoređivala sam završni izgled sa nekim drugim kistovima i moram priznati da mi je tek tada bila vidljiva razlika no opet kažem, ukoliko vam to nije od presudne važnosti postoje solidni rezani kistovi za nanošenje pudera u prahu po povoljnijoj cijeni.
Sam dizajn kista je iznimno elegantan i više mi se sviđa od prethodne linije srebrnog dizajna koja je bila iznimno osjetljiva.

Kist za nanošenje tekućih podloga je izuzetno kvalitetan i pozdan jer nema niti jednog traga linija a i podloga se nanosi brzo jer kist nije niti tanak a niti uzak. Ne treba mu puno tekuće podloge što mi se često znalo dešavati sa drugim kistovima pa bi samim time i efekt na licu bio nekada nešto lošiji. Brzo se suši po pranju i iznimno je nježan.
Apsolutno stojim iza ovog krasnog kista sa kojim mi svaka tekuća podloga puno bolje pristaje. Nije kompliciran i ponovit ću da ne ostavlja tragove linija što je meni jako bitno.
Također iznimno elegantnog dizajna i baš nekako “sjeda” u ruci…ako me razumijete :D.

Kako sam zadovoljna sa ova dva kista svakako imam namjeru kupiti iz iste linje i drugi kist za nanošenje tekuće podloge sa razlikom od ovog plosnatog da je okrugli i koso rezan pri vrhu, iznimno sličan kistu iz Shiseido linije no sa dužom drškom što meni zaista puno znaći :).

Kako vam se čine ova dva kist i koje kistove preferirirate za nanošenje pudera (tekućih/u prahu/u kamenu)?

lp