Palmer’s

Kategorije: Njega tijela, Palmer's

Moje česte oscilacije u kilaži dovele su me do problema strija. Celulitom se više uopće ne opterečujem, svašta sam isprobala ali on je uvijek tu i na dijelovima je koje ni ne gledam previše pa je u nekom zataškanom zaboravu. Od kada znam za sebe stalno osciliram sa kilažom prema godišnjem dobu, nije to pretjerano ali učestale promjene 2-3 kilograma gore dole upoznale su me sa strijama. Imam ih svugdje, krenulo je od pregiba na koljenu, pa na pregibu na gornjem dijelu ruke, zadnje su se počele nazirati na bokovima,sitne ali vidljive…katastrofa. Kada ljeti potamnim još su vidljivije…
Rekla sam sama sebi da moram preventirati…kako sam prije nekoliko godina radila s Amerikancima primijetila sam jedan brend – PALMER’S za njegu tijela. Kako i Amerikanci često osciliraju u kilaži ali u nekom većem postotku i oni imaju iste muke kao ja ali uspiješno ih suzbijaju linijom Palmer’s za strije.
Koristim dva proizvoda koja se mogu naći u Bipi i DM-u po cijeni otprilike 50-70kn, ovisi o tome što kupujete.

Ujutro nanosim losion za tijelo za elastičnost. On sprečava nastanak strija i zaglađuje postojeće strije. Sadrži kakao i shea maslac, elastin, kolagen i vitamin E koji učvršćuju kožu. Ima lagani miris i brzo upija. Ambalaža je na pumpicu i sadrži 250ml.

Na kraju dana tj prije spavanja nanosim losion za učvršćivanje s kakao i shea maslacem, Q10, vitaminom E, kolagenom i elastinom. Nešto je masniji i intenzivnijeg mirisa ali svejedno brzo upija no ipak je meni ugodniji na koži prije spavanja. Također je na pumpicu a sadrži 315ml.
Neću sada lagati pa reći da su moje strije nestale jer nisu, tu su i neće nestati. Ono što je pozitivno, nakon 3 mjeseca korištenja nije nastala ni jedna nova a u ta tri mjeseca sa mene je otišlo 5kg. Koža tijela je elastičnija ali i izvrsno hidratizirana. 
Oba proizvoda mi traju cca 6tjedana, da li je preskupo (130kn oba) ne znam jer nisam drugo niti probala a da sam zadovoljna sa mazalicom – jesam.
Imate li vi problema sa strijama i kako ih suzbijate?
Tagovi: