Sephora “apricot sheen” 02 rumenilo

Kategorije: Makeup, Rumenilo, Sephora

Prije koja dva mjeseca kupila sam u Sephori rumenilo pod njihovim brendom i nisam ga u početku pretjerano koristila već je stajao na dnu kofera a kako je pakiranje nekako “premalo” za rumenilo zagubio se među svim prpoizvodima. Slučajno sam nešto tražila i naišla na njega i učinilo mi se da je idealno za ljeto…jer s tom namjenom je i kupljen onako usputno….ispada da je rumenilo WOW!!!!

 Rumenilo sadrži 3.2 grama a odabrala sam nijansu apricot sheen 02, postojano je i ne trusi se niti malo. Lijepo se nanosi i blenda a sa njim možete dobiti različite nijanse od svijetlijih do tamnijih što govori da se kao rumenilo lihepo “dozira” na licu. Sadrži sitne čestice srebrnih šljokica koje se jako lijepo uklapaju u ovaj ljetni period. Rumilo je upakirano i krasnu malu plastičnu ambalažu koja se malo teže otvara no to je zanemariva mana. Iznimno je postojano pa čak i po ovim vručinama i to i na licu sa samo kremom u podlozi i na bazi i na puderu…ODLIČNO rumenilo.

 Žao mi je što nije trenutno na akciji povodom zatvaranja Sephore jer svakako bi kupila još koju nijansu (a možda i hoću sutra jer se moram oprostiti sa Sephorom u AM-u koja se sutra zatvara) … redovna cijena mu je oko 79kn (cca 14$) ako sam dobro zapamtila, možda sam pogriješila za par kuna gore-dolje.

 Nekako nisam zadovoljna svojim fotografiranjem jer nisam dobila identičnu nijansu ali možda je toliko savršena da je se ni ne može prenjeti kroz fotografiju 😀 …potrudila sam se a Vi prosudite sami kako Vam se sviđa…;)

…koliko ste upoznati sa Sephora brendom i koje biste proizvode preporučili ?

lp

Tagovi: