Na kavi sa Anaviglam #25

Dragi moji čitatelji,

nadam se da se ili odmarate ili da se barem spremate na odmor, naravno možda ste se već vratili sa odmora za koji se nadam da vam je protekao onako kako ste ga isplanirali. Moj godišnji odmor počeo je 1.08. i zaista uživam u svakoj minuti. Kao što znate, postovi su se tokom ljeta malo prorijedili ali mislim da su dva posta tjedno sasvim u redu s obzirom da više manje svi mi više volimo provesti vrijeme vani da iskoristimo blagodati lijepog vremena a kroz ostatak godine možemo se više posvetiti internetu.

Iako ja nisam veliki fan ljeta jer jednostavno niti volim niti dobro podnosim vrućine ali opet guštam. Kako sam starija tako sve više vidim koliko mi smeta sunca i ove mi je godine to isto sunce donijelo problema kao nikada. S obzirom da sam sklona alergijama u nekoliko navrata imala sam zaista neugodne osipe po rukama i vratu koji su samo reakcija na sunce, isto tako po sredini čela dobila sam (meni) prevelike pigmentacijske mrlje i na jesen mi slijedi borba sa njima. Ukratko, sunce i ja se ne volimo i zapravo jedva čekam jesen jer upravo je jesen moje najdraže godišnje doba ali neću biti negativna i koristim svoje slobodno vrijeme maksimalno i uživam u svakoj sekundi.

Kako sam trenutno na moru unaprijed sam napisala nekoliko postova koji će biti objavljeni utorkom i petkom, baš kao što je objavljen danas ovaj. Nadam se da mi nećete zamjeriti što nisam baš u kratkom roku odgovarala na vaše komentare i isto će se prolongirati i odgovori na narednih nekoliko postova, razlog je jednostavan, prije odlaska na godišnji imala sam puno posla a na godišnjem jednostavno želim pustiti mozak na pašu, nadam se da me razumijete.

Tokom lipnja i srpnja maksimalno sam iskoristila rasprodaje i počastila se sa dosta noviteta i u narednih nekoliko postova moći ćete iste i vidjeti. Definitivno najdraži ulov bile su Rag&Bone čizmice i to čak u dvije boje, smeđoj i crnoj, koje sam si željela zadnje dvije tri godine i zaista sam zadovoljna te jedva čekam jesen da ih prošetam. Ostatak odjevnih noviteta se sveo naravno na Zaru, Mango i H&M ali ne mogu si pomoći, jednostvano se nalazim u ta tri branda i zašto onda mijenjati i tražiti nešto čime možda neću biti tako zadovoljna.

Opsjednutost Instagramom i dalje je prisutna i moram priznati da mi je to najdraža društvena mreža na kojoj sam svakodnevno aktivna, ok, možda ne objavim čitav niz fotki svakoga dana ali najdraži dio jutra mi je objaviti tu jednu ali tu jednu dobru fotku te rado čitam vaše komentare i gledam vaše fotke. Više na anaviglam@instagram .

Ukratko, ovo je bilo jedno spontano javljanje čisto da znate što se dešava sa mnom i na mom blogu, do sljedeće kavice šaljem vam jedan veliki sunčani pozdrav!

Tagovi: