Living Proof Restore Repair Leave In Conditioner

Kategorije: Kosa, Living Proof

Nikada nisam bila veliki ljubitelj kremastih proizvoda koji se nanose na kosu prije stiliziranja, jednostavno su to najčešće bili teški proizvodi koji bi dodatno zamastili moju kosu. S obzirom na sve nedaće s kosom o kojima sam već pisala na blogu, moja kosa je izrazito suha, posebno na vrhovima koje redoviti šišam. Uglavnom, morala sam naći neki proizvod koji će kosu dodatno nahraniti a neću ju otežati jer sada je zaista jako tanka i rijetka. Rješenje svog problema pronašla sam upravo u proizvodu iz današnjeg posta – Living Proof Restore Repair Leave In Conditioner.

Radi se o tretmanu za kosu koji se nanosi na čistu i mokru kosu netom prije sušenja odnosno stiliziranja. Meni su dovoljne jedna do svije pumpice ali ja zaista imam kraću i rijetku kosu tako da bi nekoj normalnoj gustoći trebale dvije do tri pumpice ali to je dovoljno za cijelu kosu s napomenom da ja nisam ovaj proizvod stavljala na vlasište jer mu to ni nije namjena, više sam se fokusirala na suhe dijelove kose. Iako moja kosa nije oštećena jer zapravo s njom ništa ne radim osim što ju perem i sušim posljednje dvije godine, posljedicom terapije a i same bolesti svaka moja vlas je jako tanka, puca i petlja se pa izgleda oštećeno na krajevima, stoga na tom djelu nanosim najviše ovog proizvoda pa čak nekada i kada mi je kosa suha.

Također, možda će nekoga zanimati i činjenica kako ja ovaj proizvod koristim i na perikama, kako onima od prirodne kose tako i na sintetičkim perikama, stoga bi ovaj proizvod odgovarao i ekstenzijama. Moram priznati da me se jako dojmilo kako se ponaša na sintetičkoj kosi koja je zapravo neukrotiva, posebno ako je valovita i djeluje na krajevima dosta suho i oštećeno, međutim, ovaj proizvod čini čuda u tom segmentu. Također na perikama nanosim ovaj proizvod isključivo ciljana na suhim i oštećenim dijelovima.

Tekstura je lagana i kosa ju brzo upija, neovisno da li je prirodna ili umjetna. Nanosim ga najčešće na mokru kosu ali može odraditi dobar posao i na suhoj kosi. Miris je naprosto božanstven i ostaje na kosi neko vrijeme no naravno intenzitet hlapi. Po nanošenju kosa je mekša, nahranjena, svilenkasta i manje se petlja i puca. Još je jedna prednost ovog proizvoda a ta je da štiti kosu od topline i štetnog UV zračena.

Samo pakiranje je praktično jer dolazi s pumpicom pa olakšava doziranja i apliciranje. Dostupan je u pakiranju od 118ml a cijena mu iznosi £26.00 i dostupan je na web shopu Cult Beauty. Sastav proizvoda dostupan je klikom na ovaj link.