Ljeto uz Olival + Giveaway

Iako sam još prošlog ljeta koristila Olivalov pekmez i mlijeko za sunčanje tek je ove godine došao red na recenziju, mada nikada nije kasno. Uz recenziju na kraju posta tu je i darivanje za čak dvije dobitnice!

1 Olival

Mudro uživanje na suncu uz Olivalove preparate
Bez obzira jeste li tamne ili svjetlije puti, vrlo je važno zaštititi se od jakih sunčevih zraka, te nesmetano uživati na suncu i iskoristiti sve njegove dobrobiti.
Olival nudi široku paletu proizvoda za zaštitu od sunca za djecu i odrasle. Preparati sa ZF 30, 40 i 50, kao i preparati za ubrzano tamnjenje namijenjeni su osobama svjetlije puti, dok će tamniju put prilikom izlaganja suncu odlično zaštititi preparati sa ZF 8,12 i 20.
Svi preparati sadrže kombinaciju mineralnih i kemijskih filtera koji pokrivaju UV A i UV B spektar sunčevih zraka. Obogaćeni su visokim postotkom prirodnog maslinova ulja i kakao maslaca pa istovremeno štite i njeguju kožu, osiguravaju joj dodatnu vlažnost i potiču njezino jednoliko tamnjenje. Vrlo su ugodnog mirisa kokosa i lako se razmazuju.

Mlijeko za sunčanje spf20

Mlijeko dolazi u pakiranju od 200ml a preporučena cijena iznosi 43,90kn. Pumpica na vrhu pakiranja olakšava apliciranje. Mlijeko je lagane teksture te mene više podsjeća na losion. Koža brzo upija ovo mlijeko koje za sobom ostavlja predivan mirisni trag. Ovo mlijeko pogodno je kako za tijelo tako i za lice. Iako na pakiranje piše da se radi o viskoj zaštiti ja tako faktor 20 ne bih definirala i ovo mlijeko koristim isključivo tokom jutra od 8h do 11h. Ovo mlijeko je pružilo zaštitu mojoj koži u navedenom periodu i moram priznati da mi je koža bila izuzetno mekana na dodir pri upotrebi. Prošle godine koristila sam također Olivalo mlijeko za sunčanje ali faktor 50 i također sam bila podjednako zadovoljna.

Sastav je dostupan klikom na ovaj link.

4 Olival mlijeko za sunačnje spf20

Olivalov Pekmez za ubrzano tamnjenje i lijepi brončani ten

Ovaj lagano tonirani pekmez za tijelo oduševit će sve ljubitelje preplanule, brončane boje kože koji žele ubrzano tamniti. Kompleks prirodnih ulja oraha, mrkve i kakaovca hrani, njeguje i štiti kožu od dodatnog isušivanja. Miris kokosa osvaja na „prvi miris“, a pekmez je omiljen među mlađim osobama, koje ga koriste prije večernjeg izlaska ili nakon sunčanja jer se brzo upija.

Lagano tonirani pekmez za ubrzano tamnjenje namijenjen je osobama koje žele pospješiti proces sunčanja i postići preplanulu i brončanu boju kože. Olivalov Pekmez nudi bogatu teksturu uz neodoljive prirodne mirise i sastav koji je dostupan klikom na ovaj link. Kroz njegovu teksturu prožima se idealan omjer bogatih prirodnih ulja oraha, mrkve i kakaovca koji hrane, njeguju i štite kožu od dodatnog isušivanja. Pekmez dolazi u pakiranju od 250ml a preporučena cijena iznosi 79,90kn.

Kako sam ovaj pekmez koristila i prošle godine te bila izuzetno zadovoljna nema razloga da ga ne koristim i ove godine. Prvenstveno mi se sviđa činjenica da zaista koža brže tamni te da je boja koju koža poprima vrlo prirodnog izgleda, baš u onom pravom smislu brončana put. Pekmez je teksturom izuzetno bogat ali koža ga brzo upija. S obzirom na teksturu pogodan je i kao njega nakon sunčanja. Miris je potpuno neodoljiv i odmah vas osvaja te čini nanošenje još privlačnijim. Jedino bi preporučila oprez pri nanošenju ukoliko na sebi imate badić neke svijetle boje jer ćete ga vjerovatno zaprljati ali pri pranju eventualne mrlje se skidaju. Boja je upotrebom ovog pekmeza postojanija a pekmez je pogodan i za korištenje kako na tijelu tako i na licu te ne stvara nikakve iritacije.

2 Olival pekmez za ubrzano tamnjenje 3 Olival pekmez 5 Olival mlijeko za sunčanje pekmez za ubrzano tamnjenje

Sve u svemu, sviđaju mi se Olivalovi proizvodi za njegu pri sunčanju a nadam se da će se svidjeti i vama jer u suradnji sa Olivalom pripremila sam vam jedno darivanje za čak dvije sretne dobitnice.

Darivanje započinje danas a traje do 20.07. do 23:59h a otvoreno je internacionalno.                               Pravila su jednostavna i ono najbolje jest da se prijaviti možete na dva načina što povećava šansu pri izvlačenje;

1) prijaviti se možete u komentarima na blogu ispod ovog posta na način da napišete koji proizvod želite osvojiti (Olival pekmez za przo tamnjenje ili Olival mlijeko za sunčanje)

2) prijaviti se možete i na Facebook stranici na način da lajkate Anaviglam beauty blog facebook stranicu i fotografiju darivanja te ostavite komentar također sa nazivom proizvoda koji biste željeli osvojiti (Olival pekmez za przo tamnjenje ili Olival mlijeko za sunčanje).

Dobitnice su dvije a njihova ću imena objaviti 21.07. ujutro na blogu a iste mi se moraju javiti u naredna 24h na anaviglam@gmail.com sa svojim podacima za slanje.

Sretno svima!

*pr uzorci