Dior – Diorskin Nude

Kategorije: Christian Dior, Makeup, Puder

Dior kao brand obožavam, naročito u segmentu dekorative. Zaista ne postoji niti jedan njihov proizvod kojim nisam bila zadovoljna. Tekući puder koji vam donosim u današnjoj recenziji je upravo sa Diorovim potpisom.

Diorskin Nude tekući puder idealna je podloga za žene koje vole lagane tekuće pudere, srednjeg prekrivanja, bez efekta maske. Prekrasnog mirisa, ugodne teksture i cijele palete savršeno pigmentiranih nijansi koje su podijeljene prema podtonu kože ( 0-neutralni, 1-žuti, 2-rozi).
Iako ja naginjem žutom, da budem preciznija maslinastom podtonu moj je izbor ipak bila nijansa namijenjena neutralnom podtonu, radi se o nijansi 030.

Već samo pakiranje ukazuje da se radi o luksuznom proizvodu koji pripada skupini high end proizvoda.
Staklena ambalaža od 30ml sa pumpicom za doziranje pudera i imitacijom metala na čepu je dovoljna da vas puder privuče već svojom pojavom.
Cijena pudera iznosi 339kn.

*zatvoreni prostor* 

Kako sam u uvodu već navela, radi se o puderu lagane i izuzetno prozračne teksture koji se jako lijepo nanosi sintetičkim kistom za nanošenje tekućih podloga, bilo da se radi o plosnatom ili koso/ravno sječenom. 
Dovoljna su dva pritiska pumpice za čitavo lice a dobit ćete srednje prekrivanje te jednom riječju nude/prirodan finiš, zapravo onaj zdravi “glow”.
Po nanošenju puder je postojan satima te ga kroz popravke tokom dana jednolično “skidate” s lica. 
Ukoliko imate mješovitu kožu poput mene, kroz četiri sata ćete morati samo prepudrati t zonu. Ukoliko imate normalnu kožu nećete imati nikakvih problema a masna koža će možda tražiti kao i mješovita učestalije popravke. Suha koža bi eventualno tražila bogatiju hidratantnu kremu u podlozi.
*prirodna svijetlost*

Ukoliko se želite počastiti jednim luksuznim tekućim puderom koji vas neće iznevjeriti te će vam pružiti zaista jedan prirodan izgled a opet će s druge strane pružiti dovoljno bogato prekrivanje, onda je svakako ovo proizvod za vas.
Ne mogu se požaliti da mi je stvorio iritaciji ili me isušio ili pak suviše mastio kožu, jednostavno se idealno sljubio s njom.
Koristim ovaj puder u danima kada želim prirodan i zdrav izgled i zaista me nikada nije iznevjerio.
Moje tople preporuke za ovaj divan proizvod!
Koji je vama drag puder sa jednakim ili barem sličnim karakteristikama ?
Ivana
lp