Nova Clarisonicova® linija Nautical Summer Collection

Prije nešto više od godine dana recenzirala sam Clarisonic Mia2 uređaj kojim sam i dan danas jednako oduševljena, ukoliko ste propustili baš taj post klikom na ovaj link možete pročitati moju recenziju.

Danas sam željela podijeliti sa vama kako je Clarisonic Mia2 uređaj sada dosupan u još dvije boje jer da ga ja kupujem ponovo sigurno bi bio u nekoj drugoj boji mada je i bijela vrlo zahvalna. U nastavku posta slijedi nešto više informacija.

dormir_desmaquillarte_danio_piel_2

Dolaskom nove sezone mijenjaju se moda i rituali ljepote. Crpeći inspiraciju s modnih pista diljem svijeta osmišljen je jedinstveni makeup trend za proljeće/ljeto 2015. s proizvodima koji osvježavaju i hidratiziraju kožu, dajući joj prirodan i zdrav sjaj. Budući da se sve više govori ovažnosti prirodno blistavog tena, Clarisonic je savršeno tempirao lansiranje nove linije Nautical Summer Collection koja kožu čini glatkom, mekom i zdravomza najbolji mogući početak nove sezone.

Clarisonic Nautical Summer 2015

Mia 2 nije samo estetski privlačan proizvod; krase ga dvije brzine te patentom zaštićena sonična tehnologija za koju jeklinički dokazano da čisti kožu šest puta bolje od ručnog čišćenja. Za razliku od rotirajućih aparata, Clarisonicovi uređaji za čišćenje lica osciliraju naprijed-natrag pri soničnoj frekvenciji koja proizvodi preko 300 mikro pokreta u sekundi, nježno masirajući kožu ipritom uklanjajući nečistoće iz pora. Clarisonicovi uređaji za sonično čišćenje Mia 2 prilagođavaju se prirodnoj elastičnosti kože i temeljito je čiste, a rezultat je prekrasna tekstura i smanjenje veličine pora. U samo 60 sekundi, sonično djelovanje uklanja nečistoće iz kože i poboljšava apsorpciju krema, seruma i ovlaživača, a time i njihovu učinkovitost. Rezultat je mekša i glatkija koža te blistav ten.

Mia-2_Faded_Rose+Charger+TravelCase+Cleanser1000x1000

Clarisonicova linija Nautical Summer Collection posebno je izdanje uređaja Mia 2 u dvije vedre i zabavne ljetne boje: Faded Rose (blijedo ružičasta nijansa) i Bleached Denim (nijansa ispranog trapera).

Svaki set uključuje:

o aparat ClarisonicMia 2
o univerzalni punjačpLink®
o četku za osjetljivu kožu
o osvježavajući gel za čišćenje (30 ml)
o zaštitnu kutiju, idealnu za putovanja.

Linija je dostupna od početka srpnja ekskluzivno u Muelleru: Trg B.J.Jelačića te CCO Jankomiru.
Informativna cijena: Clarisonic Nautical Summer Collection 1.175,70 HRK

*pr