New Year / New Bag

 *ENTER GIVEAWAY – Japanska metoda iscrtavanja obrva by Dolores Srok*

Zara bag

Nova godina nova torba, kako i sam naziv posta kaže danas vam donosim neku svoju varijantu jednog od najpopularnijih postova na internetu “What’s in my bag” jer ga do sada još nisam nikada radila a nova je torba bila znak da bi možda i trebala.

New Year New Bag

Torbu iz ovog posta sam željela još od proljetos kada je i izašla u sklopu Zarine proljetne kolekcije no kako sam ja bila u nekoj gužvi i nisam odmah otišla po nju ta se torba rasprodala. Ono što me se dojmilo su detalji na toj torbi te njen oblik a i činjenica da je u meni omiljenoj crno zlatnoj kombinaciji.

Uglavnom, u nedavnom posjetu austrijske Zare s vrata sam ugledala odmah samo jedan primjerak ove torbe i odmah ga ugrabila a odlaskom na blagajnu otkrila sam i da je i snižena na 40eura te mom veselju nije bilo kraja.

Torba je ugodna na ramenu neovisno koliko je teška ili lagana, zahvalne je teksture te u nju dosta toga stane. Iznutra postoje 3 pretinca koja dobro dođu. Jedini bi minus bio da se remen ne može korigirati ali kako meni dužina odgovara zažmirit ću na taj propust.

Svakoga dana u mojoj je torbi manje više isti sadržaj samo često mijenjam nesesere ili jednostavno tu potrebnu količinu prilagodim torbi. Ukratko, kroz nekoliko fotografija donosim vam sadržaj svoje torbe.

Neseser

Neseser sa gornje fotografije kupila sam početkom prošle godine u H&M-u i koliko sam primjetila više se od njega ne odvajam. Naime, sviđa mi se gumena tekstura, veličina i prilagodljivost sadržaju a mislim da mu je cijena bila možda oko 50-ak kuna.

must have in bag

U ovom zlatnom neseseru obavezno uvijek sa sobom imam neke tablete za glavobolju koja je zbog mojih sinusa kod mene česta pojava, paket papirnatih maramica, jednu kremu za ruke u varijanti putnog pakiranja, bijeli ili rozi Orbit, gumicu za kosu, olovku, češalj, putno pakiranje nekog mirisa, Dior Lip Balm, matirajući puder za popravke tokom dana i jedan kist za nanosešenje tog pudera koji se nalazi u Coastal Scents torbici.

Ove proizvode zaista uvijek imam u svojoj torbi i bez njih ne izlazim.

make up to go

Kako bi izbjegla pretrpavanje prethodnog nesera i učestalo korigiranje sadržaja istoga u torbi uvijek imam jedan mali neseser koji sam dobila od Clarinsa jedne prilike i koji mi dobro dođe za make up proizvode koje ponekad trebam imati sa sobom za eventualne popravke.

nova godina nova torna

Sadržaj ovog nesesra se slaže prema make up proizvodima koje nosim toga dana ali to se uvijek radi o proizvodima za usne (olovka, ruž ili sjajilo), proizvodima za oči (olovka ili tuš, maskara), Eucerin korektoru koji mi služi kao prva pomoć tokom dana u slučaju izbijanja prištića, uvijek se tu nađe neki tester mirisa te bronzer ili rumenilo.

Kako sam istaknula, ovaj neseser nema pravila, slažem ga prema make up-u koji nosim tog dana.

ženski rokovnik

Uz prvotni neseser uvijek uz mene mora biti mobitel te slušalice a rokovnik, usb i vizitke i nisu toliko nužni ali volim imati i njih pri ruci.

whats in my bag

Također se uvijek sa mnom mogu naći ključevi koje držim zajedno u jednoj plavoj torbici da ih ne zagubim a i zbog lakšeg snalaženja u torbi. Kako ne volim klasične novčanike zbog njihove veličine uz mene je mala torbica za sitniš koja mi služi kao novčanik te osim novca u njoj tržim i kartice, osobnu, vozačku itd.

Neke vlažne maramice u manjem pakiranju je također uvijek dobro imati pri ruci kao i u mom slučaju cigarete. Naime, ja nisam strastveni pušač i to dokazuje činjenica da u mojoj torbi ta jedna kutija može potrajati i po dva mjeseca što obično i je slučaj ali jednostavno zbog stresa volim ih imati pri ruci. Pušenje nije zdravo niti dobro ali radije ću zapaliti u nekim stresnim situacijama jednu cigaretu umjesto da mučim i sebe i druge svojim nervoznim ponašanjem ili da grickam nezdrave utješne zalogaje a mom slučaju utješna hrana su uvijek slatkiši koje radije zaobiđem.

Ukratko, to je bio sadržaj moje torbe i organizacija iste, a sada me zanima što vi morate imati u svojoj torbi?