Eduardo Ferreira nas upoznaje sa Bobbi Brown brandom …

Kategorije: Bobbi Brown, Promo

Bobbi Brown Cosmetics,ekskluzivna linija svjetski poznate vizažistice Bobbi Brown, predstavljena je sinoć u Zagrebu na eventu u lounge bar-u Matis no osim prisustvovanja na spomenutom eventu u popodnevnim satima sam imala  priliku i osobno upoznati poznatog make up artistu Eduarda Ferreira te saznati puno toga o tom famoznom brandu.

Prvi “counter” u Hrvatskoj otvoren je još sredinom 10.mjeseca u Douglasu u Zagrebu na Trgu bana Jelačića 1 i predstavlja jedinstvenu filozofiju i estetiku branda Bobbi Brown te kupcima pruža mogućnost da otkriju ovaj impresivan portfolio boja, kistova, dekorativne i preparativne kozmetike kao i vrhunsku uslugu Bobbi Brown make up artista.

Dakle kako sam vam već otkrila, poseban gost događaja bio je Eduardo Ferreira, Director of Artistry & Education (Voditelj Edukacije i Make up artista) branda Bobbi Brown, koji je na večernjem eventu na modelu, Adrijani Dejanović pokazao neke od najpoznatijih i najpopularnijih tehnika šminkanja Bobbi Brown. Kroz kratku lekciju pokazao je neke trikove po kojima je brand poznat i obožavan od svojih korisnica ali tokom popodnevnog druženja isto je tako pokazao svoje umijeće na Maji Božović (Estée Lauder Education Manager) koje sam ja detaljno popratila čitavim nizom fotografija.

Eduardo je zaslužan za širenje Bobbi filozofije, edukacije i podučavanje tehnika sa kupcima, make up artistima i medijima kroz cijelu Europu. Bobbi je rekla za njega da ga je osobno odabrala i trenirala za ovaj posao upravo zbog njegovog talenta, entuzijazma i strastvenog pristupa brandu te zato što zna istaknuti prirodnu ljepotu u svakoj ženi.

Eduardo danas putuje od Rusije preko Austrije i Španjolske, predstavljajući Bobbi i brand. Također surađuje s Bobbi za vrijeme New York Fashion Week-a i zajedno s njom osmišljava lookove za revije poznatih dizajnera, kao što su Rachel Roy, Tibi, Tory Burch, J. Mendel, Erin Fetherston, Cynthia Rowley i Halston. Radi ne samo sa urednicima i slavnim osobama već i sa običnim ženama pomažući im da nađu svoj najbolji look.

Eventu su se pridružili i brojni hrvatski make up artisti koji često navode Bobbi Brown brand kao jedan od must have brendova u industriji.

Filozofija Bobbi Brown

“I really believe that a woman is most beautiful when she most like herself.” – Bobbi Brown

Bobbi Brown counter smješten je u parfumeriji DOUGLAS na Trgu bana Jelačića 1 u Zagrebu. Broj telefona countera je 095 3444 526.

***
Nakon nešto službenijeg uvoda moram reći kako sam oduševljena jučerašnjim druženjem i vjerujte mi da sam još pod dojmovima. Svakako ću se postepeno sve više upoznavati sa brandom a to samo znači da ćete i vi biti više upućeni u isti.
Tokom popodnevnog druženja kolegica Martina sa bloga Alter Ego Style, Maja Božović (Estée Lauder Education Manager) te moja malenkost naučile smo zaista mnogo od jednog vrsnog stručnjaka koji uživa u svom poslu i vjerno širi filozofiju samog branda.
Iako rasvjeta u parfumeriji nije išla na ruku fotoaparatu ja sam se potrudila dočarati vam što sam bliže mogla demonstraciju proizvoda koje je Eduardo koristio na Maji te vam prenosim par opaski tips&tricks koje sam otkrila i sama.

Podloga koju je Eduardo odabrao za Maju je podloga koja odgovara svim tipovima kože a radi se o Foundation Stick proizvodu.
Jedna opaska koju sam ja doduše već prije čula ali još uvijek sam u dilemi koliko je zaista dosljedna je da zapravo svi imamo žuti podton kože neovisno o tome da li smo svjetlije ili tamnije puti što vam je jako bitno za znati jer se čitava Bobbi Brown filozofija zapravo zasniva na toj teoriji tako da vam svaka njihova podloga sadrži te žute primjese u sebi pa svakako obratite pažnju pri odabiru.

Nadalje smo se dotaknuli okoloočne njege zbog dvije famozne okoloočne kreme sa Bobbi Brown potpisom.

Posljednja dva mjeseca ja koristim Hydrating Eye Cream te ćete o njoj moći čitati i recenziju na mom blogu ali svakako onu koju planiram isprobati još je Extra Eye Repair Cream koju je Edurado i koristio na Maji.

Iznimno je bitno da krema dobro upije u kožu da se po nanošenju korektora sve skupa ne bi rastopilo/razlilo, neki preporučeni vremenski period bi bio 20ak minuta.
To je nešto što je jako izraženo kod Hydrating Eye Cream koju koristim ja jer joj zaista treba vremena da upije.

Nakon što je krema upila nanosimo Corrector (koji također koristim posljednja dva mjeseca i bliži mu se recenzija) a nakon njega Concealer koji u pakiranju nudi i puder za fiksiranje istog.
Corrector nam služi za neutraliziranje tamnih kolutova oko očiju a Concelaer za prekrivanje i eventualno posvjetljivanje, također oko očiju.

Potom smo došli do meni najdražeg dijela – obrva :D.

Iz nekog razloga uopće nisam obraćala pažnju na njihova sjenila za obrve i nekako mi se čini da mi je to velika pogreška koju moram ispraviti jer čini mi se da će upravo ovaj duo izbaciti moj dugo obožavani Motto (Illamasqua) sa trona.

Paleta ruževa me oborila s nogu. Osobno imam samo jedan Bobbi Brown ruž sa kojim sam i više nego zadovoljna a usputno sam jučer snimila još nekoliko nijansi koje su mi se dopale.

Ono što je bitno znati pri odabiru ruža je da nijansa nikada ne smije biti svjetlija od prirodne boje vaših usana već jednakog i podtona i intenziteta ili tamnija – svjetlija nipošto.

Edurado preporuča da prvo nanesemo ruž a tek onda olovku za usne te će tako sve skupa biti postojanije.

Dakle, nakon što je kistom nanio ruž te obrubio usne olovkom na način da je prislonio prst iznad usne da ju fiksira te tako dobio puno naglašeniju liniju koja je pridonjela volumenu samih usana, možemo reći da je pomiješao ruž i olovku istim kistom kojim je nanosio ruž, potom je obrubio korektorom usne radi definiranja te samo preko donje usnice nanio sjajilo koje potom sami micanjem usana ravnomjerno razlijete.

Pri izboru rumenila naravno da se uvijek sugerira da se odabere najsličnija nijansa vašoj kada se zarumenite ali ono što je još Edurado naglasio kao bitno jest da rumenilo prilagodite nijansi ruža, dakle, ukoliko imate narančasti ruž ne možete koristiti ružičasto rumenilo i obrnuto.

Isto tako, pri nanošenju rumenila trebalo bi ga nanositi da kist potežete prema dolje te tako što prirodnije naglasite jagodice.

Na kapke nije nanosio bazu jer Long-Wear Cream Shadow Stick je postojan 12h.

Po nanošenju Long-Wear Cream Shadow Stick-a sve skupa je izblendao prstima.

Prema Eduradovim riječima nikada ne bi trebali priječi granicu tj pregib kapka sa sjenilom – dakle, naglašava se dio do pregiba a preko se blenda sa naravno svjetlijom nijansom.

Potom je uz rub trepavica nanio Long-Wear Gel Eyeliner tankim kistom na način da je iscrtao deblju i dosta neurednu liniju koju je potom kistom izblendao.

Za sam kraj je preko čitavog kapka (do dijela pregiba) nanio Sparkle Eye Shadow koje je dalo savršen završni touch.

Za trepavice je koristio Smokey Eye Mascara koju je nanio pri korijenu u debljem sloju a pri kraju trepavica u tanjem da bi dobio na naglašenijim tj samim time i uvijenijim trepavicama.

Maja je model sa prirodno lijepim crtama lice no moram priznati da je zaista zabljesnula finalnim završetkom.

Dakle, kako sam već u samom početku spomenula Bobbi Brown counter smješten je u parfumeriji DOUGLAS na Trgu bana Jelačića 1 u Zagrebu. Broj telefona countera je 095 3444 526 a na raspolaganju su vam uvijek Ingrid i Sanja tj Bobbi Brown vizažistice.

Naravno da vam i kolegica Martina (Alter Ego Style) i ja također stojimo na raspolaganju vezano za sve upite.

Na večer na eventu smo Martina i ja utvrdile gradivo pa ću opaske preskočiti u nastavku no čisto da vidite još jedan fantastičan look prepuštam vas fotografijama.

Bilo je ovo jedno krasno druženje sa Eduradom, Orvas timom te kolegica blogericama (Alter Ego Style, A Little Make Up Obssed, Girlysh – prvi red s lijeva na desno … te Maybe’s New Start, Beauty Blogette – drugi red s lijeva na desno … hihihihi, eto i mene).
Nadam se da sam vam prenijela dio atmosfere te da ćemo zajedno istraživati Bobii Brown … sve preporuke su dobrodošle ;D.
Ivana
lp