Beauty | Giorgio Armani Beauty LE ‘Runway’ Fall/Winter 2016

Backstage make-up za iznimno nosiv izgled s modne piste
U protekle dvije godine, Armani Runway Lab za svaku je novu sezonu pružio Lindi Cantello, međunarodnoj visažistici branda Giorgio Armani, ‘alate’ za kreiranje novih boja koje je g. Armani osmislio u backstageu.
Ekskluzivna i posebna izdanja make-up kolekcija nadahnutih odjevnim predmetima s modne piste omogućuju svakoj ženi da se po mjeri uljepša najmodernijim makeup-om. Niti ova sezona nije drugačija: svaka će žena moći kreirati look s Armanijeve modne piste.

 

Boemski chic i bezvremenski baršun
Armanijevu kolekciju za jesen/zimu 2016. krasi crni baršun naglašen cvjetnim printevima. Ova meka, delikatna i visokokvalitetna tkanina, istovremeno mat i prelijevajuća, upija svjetlost poput nijedne druge i otkriva brojna inspirativna lica. Novi oblici donose kombinaciju preciznih linija s tkaninom u boemskom stilu, ukrašenom žakard uzorcima, rasprskanom bojom, gradacijama tonova i stiliziranim cvjetovima.

Make-up s modne piste prirodno je suptilan i blistav. Besprijekoran ten ističe zagonetne oči, s naglaskom na kapke koji reflektiraju svjetlost. Usne su nježno obojane neodoljivom nijansom nude lavande, u savršenom skladu s iznimno elegantnom bež bojom noktiju.

Kolekcija Armani Runway za jesen/zimu 2016. uključuje tri proizvoda: paletu s puderom za savršen ten i triom sjenila za oči, tekuće sjenilo Eye Tint i ruž Rouge D’Armani.

armani_runway_fall-winter-2016

Eye Tint – izvor svjetlosti (mpc 321,43kn)

Uz gradirana sjenila za oči iz palete Runway, Eye Tint obavija oči svjetlucavim velom prelijevajuće nijanse pjenušca. Za snažniji efekt, može se nanijeti i ispod luka obrva te u unutarnjim kutovima očiju.
Nadahnut proizvodima Maestro Fusion, Eye Tint se toliko savršeno stapa s kožom da nećete imati osjećaj da nosite make-up. Njegova čista, intenzivna i inovativna boja jamči postojanost do 16 sati, uz efekt ‘golih’ kapaka zahvaljujući prozračnoj teksturi. Iznimno tanak sloj „Smart Eye Colour Film“ osigurava besprijekorno prianjanje uz kapke, a podatna se tekstura lako stapa prije sušenja, donoseći osjećaj ugode poput kreme.

1-giorgio-armani-beauty-le-runway-fall-winter-2016

Rouge D’Armani (mpc 321,43kn)

Usne dobivaju senzualnu, nježno ljubičasto-bež nijansu koja ističe njihovu prirodnu boju. Rouge D’Armani ukrašava usne suptilnom i privlačnom nijansom nude lavande. Ovaj couture ruž, koji svakodnevno koriste visažisti diljem svijeta, sada je must-have proizvod čak i za najzahtjevnije žene. Njegova nježna i prozračna formula osigurava iznimnu postojanost boje i ugodu tijekom punih šest sati.

giorgio-armani-palette-beauty-le-runway-fall-winter-2016

Paleta Runway – Besprijekoran ten i baršunaste oči (mpc 968,01kn)

Inspirirana tkaninom posljednjih hit kolekcija s modne piste, ovosezonska paleta makeup-a za oči i lice obavijena je svilenkastim muslinom s cvjetnim printevima stiliziranim u nude nijansi te u nijansama lavande i crne. Ovo dragocjeno kolekcionarsko izdanje krije dva reda: prvi otkriva svilenkasti, osvjetljavajući puder koji matira ten i ističe crte lica, a drugi sadrži trio sjenila u dubokim, delikatnim nijansama, od mat crnog baršuna do svjetlucavog pjenušca i satenske, nježno ljubičasto-sivkaste nijanse. Nanose se na kapke i ispod očiju te prekrasno osvjetljavaju i ističu oči.

3-giorgio-armani-beauty-le-runway-fall-winter-2016

Moderno pakiranje
U cilju osnaživanja jedinstvene poveznice između mode i ekskluzivne linije make-upa, proizvodi Armani Runway dolaze u dragocjenoj i elegantnoj vrećici od tkanine iz Armanijeve kolekcije za jesen/zimu 2016. Ovaj prekrasan look bit će dostupan na odabranim prodajnim mjestima istovremeno s ready-to-wear kolekcijom.

Linda Cantello, međunarodna vizažistica za Giorgio Armani
«Inspiraciju za ovu kolekciju pronašla sam u tkaninama te u nijansama sivkaste i lavande. Kada u backstageu imate Runway Lab, možete primjerice kreirati dosad neviđen, iznimno blistav i ‘mokar’ Eye Tint».

4-giorgio-armani-palette-beauty-le-runway-fall-winter-2016

***

Giorgio Armani sinonim je elegancije, stoga ovakva limitirana kolekcija zaista zaslužuje potpunu pažnju a sigurna sam da posebno zanima beauty kolekcionare. Od tri dostupna proizvoda iz Runway kolekcije meni je ustupljena paleta o kojoj u nastavku možete pročitati moje dojmove.

5-giorgio-armani-palette-beauty-le-runway-fall-winter-2016

Prvo bi se osvrnula na prekrasan dizajn pakiranja ove palete koji je još jedna potvrda Armanijeve elegancije i činjenice koliko je naglašeno kako je ovaj proizvod jedinstven odnosno limitiran. Tkanina na poklopcu palete inspirirana je tkaninom posljednjih kolekcija s modnih pista, izbor tkanine pao je na svilenkasti muslin s cvjetnim uzorcima stiliziranim u nude nijansi uz primjese tonova lavande i crne. Paleta je čvrsta i kompaktna te se otvara odnosno zatvara uz pomoć magneta, koji uvelike olakšava upotrebu palete. Također, u unutrašnjosti gorenjeg poklopca, nalazi se ogledalo koje uz ovakavu paletu svakako dobro dođe za popravke tokom dana.

6-giorgio-armani-palette-beauty-le-runway-fall-winter-2016

Osim vanjskog izgleda koji zaista nikoga ne ostavlja ravnodušnim, ni unutrašnjost palete nije podbacila. Naime, ovo limitirano izdanje krije u unutrašnjosti dva reda proizvoda od kojih je prvi red rezerviran za puder a drugi red za tri nijanse sjenila i aplikatore.

10-giorgio-armani-palette-beauty-le-runway-fall-winter-2016

Puder je transaparentan ali ipak ostavlja decentni trag koji se lijepo prilagođava tenu. Puder ostavlja jedan ugodan baršunasti finiš na koži i odličan je za popravke tokom dana. Na koži djeluje prirodno i tokom dana se ne uvlači u linije a pogodan je i za fiksiranje korektora na okoloočnom području.

7-giorgio-armani-palette-beauty-le-runway-fall-winter-2016 8-giorgio-armani-palette-beauty-le-runway-fall-winter-2016

Drugi dio palete čini trio sjenila koji je pokrio raspon nijansi za jedan korektan smokey eye look. Crno mat sjenilo prožeto decentnim sitnim shimmerom dubokog je intenziteta koji razbijaju dvije kontrastne nijanse od kojih je jedna u tonu svjetlucavog pjenušca a druga nježno ljubičasto-sivkasta. Tekstura sva tri sjenila je kremasta i jako ugodna te se sva tri sjenila podjednako sa lakoćom blendaju na kapku. Također, važno je za spomenuti kako sjenila dopuštaju nijansiranje što je velika prednost, nekada želimo jako naglasiti oči dok nekada želimo umanjiti intenzitet. Sjenila se ne truse a boje se savršeno nadopunjavaju te ističu oči.

11-giorgio-armani-palette-beauty-le-runway-fall-winter-2016 12-giorgio-armani-palette-beauty-le-runway-fall-winter-2016

Iako je cijena palete izdašna, vjerujem da će zaljubljenici u beauty svijet ili pak svijet s naglasom na Giorgio Armani jedinstvenu eleganciju, priuštiti sebi ili nekoj bliskoj osobi ovaj jedinstveni limitirani proizvod, koji će biti poseban dobrinos beauty kolekciji svake žene. Kvaliteta pudera i sjenila dosljedna je kvaliteti ostalih Giorgio Armani beauty proizvoda i ukoliko se odlučite počastiti ove jeseni ili zime jednim posebnim beauty proizvodom, vjerujem da će ova paleta ispuniti sva vaša očekivanja.

13-giorgio-armani-palette-beauty-le-runway-fall-winter-2016

Kako se vama sviđa Giorgio Armani Runway limitirana kolekcija za jesen/zimu 2016? Posjedujete li i vi neki poseban beauty komad koji biste izdvojili iz svoje beauty kolekcije?

*Za više detalja www.armanibeauty.com