Dior Addict – Lip Glow Balm

Kategorije: Makeup, Preparativa

Nedavno sam objavila post o dva proizvoda koja uvijek iznova kupujem, jedan je bio drogerijskog ranga a drugi high end. Kada sam pisala post shvatila sam da sam da nikada nisam objavila recenziju tog high end proizvoda o kojem ću vam danas pisati.
Ukoliko ste preskočili post o proizvodima koje uvijek iznova kupujem, kliknite na ovaj link.

Balzam za usne s Diorovim potpisom nije samo balzam za usne već moj “must have” proizvod koji apsolutno uvijek imam u svojoj kolekciji i najčešći je proizvod koji se može naći u mojoj torbici.
Addict Lip Glow Color Lip Balm sadrži 3,5 grama a cijena mu je oko 200ak kuna, zavisi da li ga kupujete kod nas ili naručujete. 

Elegantno klasično pakiranje prepoznatiljivo za Dior popraćeno ružičastim poklopcem čini ovaj proizvod još više neodoljivim.
Od nedavno, osim ružičaste varijante postoji i koraljna no ja sam vjerna ovom klasiku koji mi bolje odgovara.

Tajna ovog balzama krije se u činjenici da će ovaj balzam na svakom izgledati drugačije.
Naime, u sebi sadrži pigmente koji ističu prirodnu boju vaših usna i zato sam i izostavila sliku “swatcha” ili kako izgleda na mojim usnama da vas ne bi navela na krivi smjer. Zaista bi bilo poželjno da prije kupovine ovaj proizvod isprobate na vašim usnama.

Kako naglašava prirodnu boju usana tako usne dolaze više do izražaja. Isto tako, smatram da dobivaju i na punoći.
Glow je izuzetno decentan ali opet dovoljan da bi bio vidljiv.
Njega koju pruža je izvan svih mojih očekivanja i mislim da nijedan proizvod ne njeguje moje usne u tolikoj mjeri kao ovaj proizvod.
Po nanošenju usne odmah postaju mekše a tokom dana eventualni suhi dijelovi u potpunosti nestaju.
Ovaj balzam koristim najčešće samostalno no nekada mi posluži i kao baza za jako suhe ruževe ili umjesto da obnovim ruž tokom dana nanesem ovaj balzam i to tek bude posebno.
Postojan je sigurna dva do tri sata no to ovisi u kakvom su stanju usne ali ja sam u potpunosti zadovoljna postojanošću.
Miris mu je također ugodan ali decentan pa nekome tko ne voli mirisne balzame ne bi trebao smetati.
Sve u svemu, moram ponoviti da ovo meni nije samo balzam već proizvod bez kojega ja ne mogu.
Kakve balzame preferirate i koji je vaš omiljeni?
Ivana
lp