Eucerin Hyaluron-Filler hidratantni booster

Iznimno lagani i osvježavajući booster gel teksture pruža trenutnu hidrataciju i povećava razinu vlage u koži do 24 sata. Formula koja sadrži samo 11 sastojaka kombinira dvije vrste visoko koncentrirane hijaluronske kiseline s glicerinom. Obje tvari se prirodno proizvode u stanicama kože kako bi se održala njezina vlažnost, a u formuli hidratantnog boostera djeluju kao magnet koji veže vlagu na površini kože. Hidratantni booster prikladan je za sve tipove kože, uključujući osjetljivu kožu. Brzo se upija i ostavlja kožu glatkom i zdravom. Dolazi u pakiranju od 30ml po cijeni od oko 160kn ovisno o prodajnom mjestu. Sastav je dostupan klikom na ovaj link.

Prije dva mjeseca počela sam koristiti Eucerin Hyaluron-Filler hidratantni booster kao dio jutarnje njege lica na koji bi nanijela dnevnu kremu za lice te nastavila s makeup-om, kao podloga navedenom pokazao se odličnim. S obzirom na teksturu gela koža ga zaista jako brzo upija a dvije pumpice dovoljne su za cijelo lice i vrat. Elegantno stakleno pakiranje čine proizvod vizualno privlačnim a pumpica za doziranje praktičnim. Prvi trenutak po nanošenju koža je lagano zategnuta no nekako to pripisujem teksturi a i samoj namjeni proizvoda koji dolazi iz Eucerin anti-age linije Hyaluron-Filler. Nastavkom njege ta zategnutost nestaje no svakako je iznenađenje pri prvom korištenju. Po korištenju osvježava kožu lica te pruža površini mekoću, usprkos alkoholu na drugom mjestu u sastavu, pruža koži hidrataciju i ne iritira ju, barem moju osjetljivu nije iritirao a moja koža reagira na sve što joj ne odgovara zbog terapije. Iako je proizvod namijenjen svim tipovima kože, nekako mislim da bi ga jako suha koža trebala izbjegavati, no uvijek možete zatražiti tester u ljekarni i možda će vam i goditi. Čini mi se kako je ovaj proizvod idealan za ljetni tj topliji period pred nama zbog svoje zadaće ali najviše zbog teksture proizvoda. Također, mišljenja sam kako bi se ovaj booster mogao nadopunjavati s nekim kremastijim ili barem fluidnim serumom pa bi i sama njega bila bogatija, ali ja sam željela proizvod testirati samostalno odnosno s dnevnom kremom kako bi dobila bolji uvid u njegov učinak.

Glatka i zdrava koža, svježina, hidratacija, ugodna tekstura glavne su karakteristike ovog proizvoda. Ponavljam, mislim da je nadolazeći period idealan za korištenje istoga i da je vrijedan pažnje pa barem da zatražite tester u obližnjoj ljekarni. Topla preporuka mješovitoj i masnoj koži a ako ga isprobate svakako mi povratno javite vaše dojmove.

Tagovi: