Alverde Nude & Fresh

Kategorije: Makeup, Ruž

Trenutno u dm-u možete pronaći limitiranu liniju brenda Alverde pod nazivom “NUDE & FRESH” … koja je idealna za ljeto. Cijene su pristupačne a kvaliteta standardna. U ponudi su šest nijansi sjenila, dvije nijanse tuševa za oči, dvije nijanse olovki za obrve, šest nijansi ruževa, tri nijase sjajila, puder u prahu te rumenilo u obliku kuglica.

 Ovo je bilo moj izbor…jedan ruž i jedno sjenilo.

Sjenilo sam odabrala u nijansi br 50 pod nazivom AMAZING BEIGE po cijeni od 23,90kn.
Radi se o nježnoj sedefnoj nijansi koja može služiti i kao posvjetljivač. Ne trusi se i lako se nanosi jer je ugodne svilenkaste teksture. Uz korištenje baze je trajno i po ovim vručinam.

Ruž sam odabrala u nijansi br 20 pod nazivom GOLDEN ORANGE po cijeni od 27,90kn.
Zagasita i nježnija narančasta nijansa sa shimmerom u sebi. Lijepo se nanosi jer je ugodne kremaste teksture ali sam po sebi ne reagira najbolje na toplinu, nije da se topi ali nije ni daleko jer na kraju dana bio je vrlo mekan a stajao je u neseseru u torbici koja nije niti bila izložena pretjerano na suncu. Uglavnom, postojan je otprilike sat do dva vremena bez da ste jeli i pili. Ne isušuje usnice ali ih ni ne hidratizira tako da bi bilo dobro nanjeti balzam prije ovog ruža.

 pod umjetnim svijetlom s blicem
 pod prirodnim sunčevim svijetlom
 približeno pod prirodnim sunčevim svijetlom
pod umjetnim svijetlom bez blica
Da li ste što probali iz ove linije?
lp

Tagovi: ,