New In #6

Kako sam obečala, danas donosim još jedan “new in” post te vam slobodno najavim još jedan za vikend 😉 … jedna mali mix dekorative i preparative uz napomenu da ove proizvode koristim itekako neko vrijeme 😉 .
Dekorativa
Dior bronzer želim još od prošle godine ali nekako nikako da dođe na red i sada mi je zaista žao da sam tako dugo čekala na njega. Sjajan je, daje vrlo prirodan osunčani izgled licu i zaista mi se sviđa.
Catrice ruževi iz linije Ultimate, do sada ih nisam isprobala a sada se pitam da kakvih još nijansi ima.
Golden Rose napada ponovo i to ovaj put u obliku rumenila koje je meni highlighter te mineralnog pudera u kamenu koji mi uvijek plijenio pažnju no nikako da se odvažim na isti, uglavnom, kupila, isprobala i sada eksperimentiram sa njim ;).
Golden Rose dva laka 😀 jer zaista obožavam ove njihove lakove a tek kada sam snimila ove dvije nijanse, naprosto su morale biti moje.
Essence Express dry oil je nahvalila Jasmina sa bloga Make Up Arena i potpis na njenu recenziju.
Art Deco olovka za oči no meni služi za obrve, baš kao i Make Up Factory olovka ;). Prezadovoljna sa obje.
Bourjois LE olovke za oči još nisam pomno isprobala no nijanse su na prvu neodoljive.
Chanel kist br 2 za nanošenje pudera ili konturiranja od čega ga ja i koristim za konturiranje, zaista jedan od boljih za nanošenje bronzera.
Chanel sjenilo već duže želim pridodati u svoju kolekciju a kako sam naletjela na nijansu koja je neodoljiva bila je to prava prilika za zgrabiti.
Chanel lak za nokte nisam dugo kupila, jednostavno Chanel i ja ne klikamo po pitanju lakova ali također sam pala na nijansu i nije mi žao.
Preparativa
Aussie Miracle Moist linija i Pantene pjena te serum za kosu su poklon pr agencije Abrakadabra koji je stigao par dana nakon mog vjenčanja, jako lijepa gesta ;).
L’Oreal Elseve LAK 1000 najbolji šampon za jačanje ikada.
Macadamia regenerator je zaista njegujući prema kosi i jako mi se sviđa na prvu.
Kiehl’s stick sa spf 30 za okoloočno područje sam kupila još zimus no otvorila ga tek prije koji dan jer sam skroz zaboravila na njega pa je tako završio u ovom postu … uglavnom, proizvod se više ne proizvodi i baš mi je žao jer meni perfektno odgovara.
Hei Poa ulje sam morala kupiti nakon svih hvalospjeva koje sam pročitala o njemu i sada razumijem i zašto su ti hvalospjevi i napisani.
Batiste dark&deep brown suhi šampon obožavam te kupujem iznova i iznova … jedan info – sutra post o Batiste šamponima za suho pranje kose ;).
To je bio još jedan “New In” post, drugi ovoga tjedna a treći očekujte za vikend!
lp
Tagovi: ,