… na kavi sa Anaviglam #6 … + Vlog

Prošle subote sam vam opisala moj slobodni dan (klik), dakle upravo subotu a danas vam moram priznati da sam odlučila preskočiti i onu najmanju obavezu i zaista samo ljenčariti.
Udobna trenirka i topla dekica koju sam dobila od Jasmine (MakeUp Arena) na poklon i rotiram knjigu, serije i blogosferu.
Trenutno čitam Nit (Victoria Hislop) i vrtim obožavane epizode Mučki :D. 
Da se ljenčarenje ne bi u potpunosti otelo kontroli vrijeme je za jednu kavicu uz vas, dragi moji čitatelji.
U četvrtak navečer bila sam na promociji Effaclar Duo + kreme čija je formula poboljšana i imam zaista velikih očekivanja. 
Prvotna varijanta je bila preagresivna za moju kožu ali sam ju uspjela izbalansirati na način da ju koristim isključivo od dana kada mi na licu buknu prištići te maksimalno naredna tri dana, zaista ne mogu više. S obzirom da je inovacija ove kreme bazirana sada na sprečavanju crvenih mrlja koje su meni stvarale problem opet ću ponoviti da su moja očekivanja jako velika. Više o kremi pročitajte u ovom (klik) postu.

Danas sam vam na FB stranici najavila jedno iznenađenje a ono upravo slijedi !!! ;D
Naime, odvažila sam se napokon napraviti jedan video 🙂 . Ok, nije pretjerano profi ali je moj prvi video, zapravo se radi o vlogu jer vas “vodim” na kratku turu kako izgleda moj odlazak na event 😉 !!!
Zavirite 😉 ….. !!!

Ukoliko vam se video svidio drago mi je a ukoliko imate koji (dobronamjerni) savjet samo dajte jer ja zaista nisam “domaća” na tom terenu.
Uglavnom, neću vam obećavati da ću biti dosljedna u objavljivanju istih jer ja sam prije svega isključivo bloger no nije loše katkada razbiti monotoniju. Ukoliko će vas isti zanimati možete ih naći na blogu pod kategorijama …
… ili se možete pretplatiti na moj YouTube kanal – KLIK !!


Uz LRP Effaclar Duo + kremu tokom tjedna stigao mi je jedan krasan mirisni paketić 😀 Amor Amor in a flash by Cacharel. Iako ja nemam naviku recenzirati parfeme ovaj ću morati jer je neodoljiv kao i većina njih u asortimanu koji nam nudi L’Oreal Luxe.
Nadalje, imam jednu vijest za vas a ta je da pripremam ažurirani post sa svojom kozmetičkom kolekcijom koji će možda biti popraćen i sa jednim videom 😉 .
Upravo kada sam malo slagala svoj kozmetički kutak primijetila sam kako sam sve više počela pridavati jednaku pažnju drogerijskim brandovima naspram high end brandova jer zapravo kako tržište napreduje te razlike u kvaliteti postaju sve manje vidljive, što je mom a vjerujem i vašem novčaniku iznimno drago ;).
***
Ja nastavljam sa svojim ljenčarenjem jer vani je suviše sivo za išta drugo a vi mi pišite kako vi provodite ovu kišnu subotu ???
Ukoliko ste preskočili koji ovotjedni post možda vas baš trgne iz monotonije dana neki vama zanimljiv proizvod …. 
Ivana
lp