Sisley Phyto Lip Shine – 11 SHEER BABY

Kategorije: Look, Makeup, Ruž, Sisley

Danas donosim recenziju ruža koji je definitivno jedan od prvih top pet ruževa po mom mišljenju, prvenstveno zbog fantastične nijanse a zatim i zbog same kvalitete.

Ruž dolazi u prekrasnom elegantnom pakiranju kao i svi ostali Sisley proizvodi, tu zaista nemaju konkurencije :D.
Sadržaj pakiranja iznosi 3g a cijena mu je oko 250kn te na raspolaganju imate (ukoliko sam dobro zapamtila) deset nijansi.

Radi se o ružu kremaste teksture koja je toliko ugodna i hidratantna na usnama da vam ne treba nikakav balzam niti u podlozi niti preko ruža jer on kao takav sadrži već mango maslac koji njeguje usnice.
Prema deklaraciji ruž sadrži polimere koji omekšavaju usnice te im daju volumen i zaista moram priznati da usnice po nanošenju i izgledaju nekako punije, ništa pretjerano ali ja primijetim tu punoću na svojima.

Nijansa koju imam ja dolazi pod nazivom Sheer Baby br 11 te se radi o jednoj nude ružičastoj nijansi sa primjesima zlatnog shimmera koji je toliko decentan da ga po nanošenju ne primijetite direktno no opet mislim da ruž ne bi bilo toliko impresivne nijanse da nema tog shimmera.
Finish koji ruž daje niti je mat a niti je sjaj … zaista nešto između a zbog same nijanse ta kombinacija djeluje toliko svježe i prirodno da je to opće jako teško dovoljno nahvaliti.
Nikada ne koristim niti olovku niti ikakvu bazu uz ovaj ruž jer se on ne razlijeva a i postojanost mu je vrhunska, u prijevodu sigurnih 4-5 sati bez popravka a i tada tek blijedi tako da je jedan novi prelazak sasvim dovoljan.

Ono što je također bitno za istaknuti je to da uz to što ne isušuje već njeguje i što je toliko postojan na usnicama nema niti mirisa niti okusa što je velika prednost za osobe koje ne preferiraju mirise u dekorativnim proizvodima a nama koji ne smetaju ti mirisi također ne smeta ta činjenica (barem meni ne smeta).

Zbog jedinstvene nijanse koju ovaj ruž nudi svakako bi ponovila kupovinu istog, što i planiram jer ovaj koji imam je pri kraju nakon godinu dana … koliko je nijansa divna uživo i na usnama možda nisam dovoljno vjerodostojno priložila ali sam se potrudila i dala vam smjernice kako izgleda na gornjoj fotografiji pri vanjskom svijetlu (gornje dvije slike) i unutarnjem svijetlu (donje dvije slike) te kako izgleda na meni 😀 …

Svakako toplo preporučam i ovaj ruž i samu nijansu koja pristaje (po mom mišljenju) svim tonovima i koju biste poput male crne haljinice u ormaru trebali imati u svom neseseru jer se savršeno uklapa uz svaki look te je pogodna za svako doba dana i za svaku prigodu.
Da li ste isprobali ovaj ruž i kako se vama čini ova nijansa … imate li možda sličnu za preporučiti??? 😀
lp