BRAUN | Pronađite najprikladniji epilator za sebe iz nove Braunove linije

Bezbrižno uživanje u neprekidno glatkoj koži do 4 tjedna tijekom ljetnih mjeseci, omogućuju vam Braunovi epilatori koji kombiniraju epilaciju, eksfolijaciju i masažu. Brza i jednostavna epilacija s masažnom eksfolijacijskom četkicom pretvorit će rutinu njege u nešto što se jedva čeka. Bežična uporaba kao i mogućnost korištenja pod vodom jamče prilagodljivost koja će dobro doći svakoj ženi u ova užurbana vremena. Ovoga ljeta odaberite epilator iz nove linije Braunovih proizvoda i otkrijte Braunovu najbržu i najprecizniju epilaciju do sada.

Braun Silk epil 9 Skin Spa-nova brončana linija prilagođava se svakoj konturi

Pokretna glava omogućuje epilatoru Braun Silk-épil 9 prilagodbu svakoj konturi vašeg tijela, što rezultira boljim kontaktom uređaja s kožom, pa je i epilacija nježnija. Uklanja više dlačica jednim potezom za do 4 tjedna glatkoće kože. 40% šira glava omogućuje vam da svakim potezom zahvatite i uklonite više dlačica, dok revolucionarna tehnologija pinceta MicroGrip sa širim, duljim i dubljim pincetama uklanja dlačice čak 4x kraće od onih koje se mogu ukloniti voskom.
Postavite novu četkicu za dubinsku eksfolijaciju i smanjite urastanje dlačica te pritom uživajte u 6x većoj učinkovitosti od klasične ručne eksfolijacije. Nježna eksfolijacijska četkica vidljivo zaglađuje kožu čineći je neodoljivo glatkom i svilenkastom na dodir. Eksfolijacija nam pomaže ukloniti suhe stanice kože kako bi se potaknula njezina prirodna regeneracija. Brijaća glava odlična je za uklanjanje dlačica na najosjetljivijim dijelovima tijela. Najnovije proširenje obitelji, nastavak za dubinsku masažu, donosi značajno bolju cirkulaciju i vidno poboljšava izgled kože. Braunovi epilatori iz Silk eil 9 Skin spa linije prikladni su za korištenje u kadi ili pod tušem, kako biste se osjećali ugodno tijekom epilacije.


Braun Silk-epil 7 wet&dry-za nevjerojatno glatko iskustvo epilacije

Nema više sitnih dlačica koje proviruju već nekoliko sati. S obzirom na to da epilacija uklanja dlačice iz korijena, obično im treba i po nekoliko tjedana da ponovno izrastu. Uživajte stoga do 4 tjedna glatkoće koju pruža Braun Silk-epil 7. Pokretna glava prati svaki obris vašeg tijela osiguravajući bolji kontakt s kožom i nježniju epilaciju, dok 40 pari pinceta uklanja i dlačice sitne poput zrnca pijeska. Epilator Silk-épil 7 Wet & Dry donosi vrhunsku učinkovitost epilacije u udobnosti vodenog okruženja. Ovog ljeta potražite pakiranje (SE 7-561V) koje vam donosi i trimer za uređivanje dlačica bikini-zone.

Braun Silk-epil 5 wet&dry epilator-NOVI komplet za laku epilaciju početnica

Početnički komplet Silk-épil 5 Wet & Dry (SE5-511 V) idealan je odabir za početnice u epilaciji jer sadrži poseban nastavak koji pomaže u privikavanju na epilaciju.
Epilator Braun Silk-épil 5 s protukliznim hvatištem koje olakšava rukovanje osmišljen je za uporabu u kadi ili pod tušem kako bi epilacija bila što praktičnija i ugodnija. Uporaba ovog epilatora u toploj vodi i s Braunovim nastavkom za visokofrekventnu masažu pomaže opustiti i umiriti kožu, čime se povećava ugodnost epilacije. Kada se provodi redovito, u toploj vodi, epilacija postaje i doslovno bezbolna.

Braun Silk-epil 3-lakoća uklanjanja dlačica

Posebna značajka epilatora Braun Silk-épil 3 je svjetlo Smartlight koje otkriva i najtanje dlačice pa možete biti sigurni da ćete ih sve ukloniti i to na duže vrijeme. Braun Silk-épil 3 omogućuje lagano uklanjanje dlačica, tako što otkriva i uklanja čak i najtanje dlačice kako bi rezultati bili što dugotrajniji. S ovim epilatorom u kompletu dobivate masažne kotačiće za što nježniju epilaciju. Braunov komplet (SE 3321) za uljepšavanje osim epilatora Braun Silk-épil 3 sadrži i gratis trimer za bikini-zonu. Dizajniran je tako da ga možete držati poput olovke, a ima i zaobljene vrhove kako bi što bolje zaštitio vašu nježnu kožu od posjekotina i iritacija. S obzirom da se dlačice režu iznad površine kože, ne treba brinuti o iritaciji ili crvenim prištićima koji znaju pratiti tretmane voskom.

Nove Braunove epilatore potražite na E-kupi web shopu-u klikom na ovaj link ili u Elipso prodavaonicama klikom na ovaj link.

Uživajte bezbrižno u sunčanim danima koji su pred nama…