essence | noviteti proljeće/ljeto 2017

Današnje zrake sunca donose info o novitetima essence kozmetike koji nas očekuju za sezonu proljeće/ljeto 2017. Od ožujka sezona proljeće/ljeto 2017 postala je još atraktivnija s mnoštvom must-have proizvoda koji se pridružuju essence asortimanu. Novitet su svakako personalizirane, DIY, unikatne palete. Riječ je praznim paletama koje sami popunjavate proizvodima koji vam se najviše sviđaju i slažete svoju unikatnu paletu. essence noviteti dostupni su na prodajnim mjestima dm-a-a, Konzuma, Bipe i svim drugim bolje opskrbljenijim drogerijama a neke proizvode možete otkriti u nastavku posta.

Stvori svoju vlastitu must-have paletu (MPC prazna paleta 4 – 12,90 kn/prazna paleta 8 * Muller – 16,90 kn/svaka nijansa sjenila – 12,90 kn)
Palete s 4 ili 8 praznina čekaju da budu popunjene i personalizirane.
Izbor je 20 sjenila za oči, 5 rumenila i 3 sjenila za oči – različitih efekata. Jednostavno izaberi omiljene proizvode i pomoću posebnog klik-mehanizma smjesti ih u svoju multifunkcionalnu paletu.

Sculpting olovka za oči (*dostupna u Mulleru – MPC 19,90 kn)
Tamna boja je idealna za liniju trepavica i za konturiranje kapka a svijetla boja je savršena za naglaske u unutarnjem kutu očiju i unutrašnjoj liniji kapka.

The cushion tuš za oči (MPC 25,90 kn)
Cushion: mega trend iz Azije! Integrirana spužvica natopljena s visoko pigmentiranom teksturom tuša raspoređuje pravu količinu za savršen stil očiju – bez obzira želiš li preciznu liniju ili cool mačkaste oči.

Volume stylist 18h lash extension maskara (MPC 25,90 KN)
Dijamantni oblik četkice sadrži vlakna za produljenje za stvaranje dugih, punih trepavica.

Instant matt tekući puder (MPC 34,90 KN)
Glatka tekstura sa srednjim do visokim prekrivanjem i mineralnim pigmentima matira ten do 18 sati – i osjeća se iznimno ugodno na koži.

Rainbow prismatic glow highlighter (MPC 29,90 KN)
Puder u duginim bojama stvara prelijevajući, višebojni prizma-sjaj na obrazima.

BLUSHplay sculpting paleta rumenila (MPC 34,90 KN)
Savršeno usklađene nijanse rumenila koje su idealne za konturiranje, ali se također mogu međusobno pomiješati i uskladiti za svjež izgled.

Colour boost high pigment lak za nokte (MPC 15,90 KN)
Visoko pigmentirani lak za nokte u modernim pastelnim nijansama i intenzivne boje osigurava ljetni stil za nokte! Sjajna formula ima visoko prekrivanje i pruža nježan završetak samo jednim nanošenjem.

Out of space stories lak za nokte (MPC 16,90 KN)
Holografski, prelijevajući i metalik lakovi za nokte u jarkim bojama osiguravaju moderan prizma efekt.

Shine shine shine sjajilo za usne (MPC 16,90 KN)
Glatka, podatna tekstura stvara ekstremni sjaj i pruža učinak mokrih usana. Od nude nijansi do intenzivnih boja do prizma sjajnog učinka.

Fade your shade ruž za usne (*dostupan u Mulleru – MPC 23,90 kn)
Kao gornji sloj za usne “topcoat” bijeli i crno-crveni ruž za usne blenda i izbljeđuje boju ruža za usne kako bi se stvorio moderan ombré učinak “izgrizenih usana” s mat finišom.

[MOJI DOJMOVI]

Moram priznati da uvijek volim svratiti do essence polica u svakoj drogeriji jer privlačna mi je ponuda kvalitetne kozmetike po pristupačnim cijenama. essence je izuzetno kreativan brand koji svake sezone lansira nekoliko zanimljivih noviteta a ovoga puta kao jedan takav izdvojila bi Rainbow Prismatic glow highlighter koji licu pruža decentni glow a zanimljivog je izgleda. Također me dojmilo Shine Shine Shine sjajilo za usne zbog pigmentacije, ugodnog osjećaja na usnama a moram priznati da mu je i postojanost pohvalna. Mogućnost slaganja vlastitih paleta mora se dopasti svakome, naime, često kada kupimo paletu neke nijanse jednostavno nikada ne koristimo, stoga je ovaj personalizirani oblik itekako pohvalan jer ukazuje na to koliko je brandu bitan krajnji kupac odnosno onaj tko koristi njihove proizvode. The Cushion tuš za oči zaista je izuzetno pigmentiran tuš koji će biti odličan za početnike zbog svoje teksture, no svakako koristite bazu u podlozi jer se kroz dan preslikava na kapak. Lakovi za nokte su mi oduvijek fantastični s obzirom na njihovu cijenu kao i olovke za oči, a paleta s rumenilima prati trenutni trend konturiranja uz pomoć rumenila stoga nije na odmet dati ovoj paleti šansu. Sve u svemu, moderni, kreativni i zanimljivi proizvodi koji su dostupni po korektnim cijenama, neodoljivo zvuči zar ne?!

Više informacija o essence brandu i o proizvodima možete pronaći na službenim stranicama;
www.essence.eu
http://www.essence.eu/hr/naslovnica/