Nature’s Bounty

Nature's Bounty giveaway

Nature’s Bounty®, vodeći svjetski brand dodataka prehrani već 40 godina brine o svojim korisnicima na jedinstven način: vrhunska kvaliteta, prave formule, stroga kontrola kvalitete i sastojci od provjerenih dobavljača. Biti broj 1 na američkom tržištu dodataka prehrani za kosu, kožu i nokte nije lako, no Nature’s Bounty je godinama broj jedan u toj kategoriji. Super Skin, hair and nails formula pravi je proizvod za vašu ljepotu. Sada je ovaj jedinstveni proizvod dostupan i Hrvaticama koje žele na mudar način njegovati svoju kosu, kožu i nokte. Tajna je u uravnoteženoj i snažnoj formuli, obogaćenoj visokovrijednim proteinima, vitaminima i mineralima koji pomažu održavanju zdrave kože, kose i noktiju osiguravajući ljepotu te štiteći stanice od štetnih vanjskih utjecaja. Učinkovitost ove formule uskoro ćete primijetiti i vi i vaša okolina. Uz pravu ravnotežu hranjivih tvari osjećat ćete se i izgledati dobro! Budite u vašem najboljem izdanju svaki dan, uz Nature’s Bounty.

PR NB Skin_Hair_nails
Blistava koža, kosa i nokti na dohvat ruke su i vama ovoga puta. Naime, u suradnji sa Nature’s Bounty darivamo dvije čitateljice sa Super skin, hair & nails formulom a sve što trebate napraviti jest da u komentarima napišete Nature’s Bounty & Anaviglam giveaway. Darivanje je internacionalno i traje od danas pa do 15.05.2016. 23:59h. Na blogu će 16.05.2016. biti objavljene dvije sretne dobitnice koje mi se po objavi moraju javiti unutar 24h sa svojim podacima za slanje na mail anaviglam@gmail.com .

Više o Nature’s Bounty Super skin, hair & nails formuli možete pročitati klikom na ovaj link

Nature's Bounty darivanje
Super Skin, hair & nails formula dostupna je u svim bolje opskrbljenim ljekarnama no ako slučajno nije dostupna baš u vašoj obližnjoj ljekarni može se naručiti, za dodatne informacije kontaktirajte Nature’s Bounty tim na mail info@naturesbounty.hr. Također, u određenim ljekarnama Super Skin, hair & nails formula biti će na popustu a uz ovaj proizvod, dostupna su još dva proizvoda za kožu, kosu i nokte – Vitamin C1000 i Selen. Sva tri proizvoda će se moći kupiti za 10% nižu cijenu do 31.5.2016.

Nature's Bounty akcija

Dobitnice darivanja

Hvala svima na sudjelovanju u Nature’s Bounty darivanju te se nadam da će dobitnice biti zadovoljne rezultatima. Izvučene dobitnice su Klara i Luce koje se u naredna 24h moraju javiti na mail anaviglam@gmail.com u protivnom izvlačim nove dobitnice.