L’Oreal Professionnel Paris – Volumetry Powder Fresh


Nedavno sam u postu s proljetnim preporuka za kosu spomenula ovaj proizvod koji obožavam još od prošlog ljeta i već je zaista bilo krajnje vrijeme za recenziju.

Sprej je dostupan u svim frizerskim salonima koji drže L’Oreal Professionel proizvode a cijena mu je oko 130kn za 78ml sadržaja.

Sprej je namijenjen tankoj kosi bez volumena kakva moja kosa i je.
Puderasta formula djeluje na korijenu odstranjujući višak sebuma, te na dužinama kojima pruža volumen i svježinu.
Nanosi ne na način da protresete sadržaj te na suhu/isfeniranu kosu pošpricate isti od korijena pa skroz dužinom vlasi. Nakon toga ga ja pustim kojih par minuta te potom raščešljam te prema potrebi ponovo prođem velikom okruglom četkom kojom inače feniram kosu.
Miris ovog spreja je predivan i čak ostaje na kosi neko kraće vrijeme a iako je baza puder na mojoj smeđoj kosi bijelih tragova nije bilo.
Ono što mi ovaj proizvod pruža jest volumen pri korijenu te prolongira svježinu kose te se ista toliko brzo ne zamasti. Naravno, tu je i faktor neodoljive lepršavosti 🙂 … doslovno onaj osjećaj iz reklama “kao da ste upravo izašli iz salona”.

S obzirom na količinu pakiranja od 78ml naspram cijene ovaj proizvod koristim zaista u posebnim prilikama jer imam dugu kosu i meni jedno pakiranje ne traje dugo. Isto tako, kako ga koristim u tim posebnim prilikama isti mi stane u svaku torbicu za eventualni popravak tokom dana pa iako mu je količina mana ima opet i prednosti.
Volim ovaj proizvod jer moja kosa sa njim poprima u potpunosti novu dimenziju a kako je efekt i postojan iznova posežem za istim.

Sutra vam donosim recenziju maske koja se također nalazi u uvodu spomenutim proljetnim preporukama.

Koji je vaš trik za volumen kose?
Ivana
lp