Beauty Favourites #16

beauty favourites october 2015 makeupU današnjem postu sa beauty favoritima donosim vam isključivo makeup proizvode i jedan krasan parfem. Naime, s obzirom da pripremam post sa omiljenim proizvodima za njegu lica odnosno već idući tjedan donosim vam svoju trenutnu njegu lica smatrala sam da je suvišno duplirati proizvode jer tamo će se naći sve sami favoriti.
bobbi brown giorgio armaniKao bazu koristila sam Bobbi Brown Vitamin Enriched Face Base koja je apsolutno savršena, osim što svaki puder puno ljepše sjedne na kožu te po nanošenju postaje osjetno postojaniji, ova baza je njegujuća na koži lica te kao takva savršena za ovaj hladniji period godine. Istaknula bi kako vjerujem da bi ova baza odgovarala svakom tipu kože stoga ako ste u potrazi za jednom korektnom bazom svakako bacite oko baš na ovu.

Uz Bobbi Brown bazu najčešće sam koristila Giorgio Armani Maestro puder koji mi daleko bolje odgovara u ovom hladnijem periodu godine no što mi je odgovarao u toplijim danima a to je čisto iz razloga jer je postojaniji i s obzirom na bogatiju bazu u podlozi ljepše sjeda na kožu lica.
beauty blender nyx giorgio armaniKako se u posljednje vrijeme često budim sa tamnim i natečenim podočnjacima spas sam pronašla u NYX Dark Circle concealeru koji je savršen za takav tip problema a preko njega nanosim Giorgio Armani High Precision Retouch koji se savršeno nadograđuje na proizvod u podlozi.

Beauty Blender Micro Mini koristim za nanošenje prethodno dva navedena proizvoda i uz pomoć ovog proizvoda prekrivanje je znatno bolje a linije kojih je sve više na okoloočnom području manje dolaze do izražaja. Blotterazzi sam kupila iz znatiželje sa strahom ali moram priznati da sam oduševljena jer besprijekorno upija višak neželjenog sjaja na način da puder ostaje netaknut te nemam više potrebu svaki puta prepudravati lice iznova.
mac becca dior max factorNa licu sam još najčešće koristila MAC Blot puder jer ga nekako tokom toplijih mjeseci zanemarujem iz meni nepoznatog razloga no MAC Prep+Prime je i dalje uvijek uz mene u torbici za eventualne popravke tokom dana. Diorskin Nude Tan bronzer nisam baš dugo vremena koristila no da budem iskrena to je moj najdraži bronzer za hladniji period godine jer nekako najljepše izgleda na svijetlom tenu a kao highlighter najčešće koristim Becca Shimmering Skin Perfector u nijansi Moonstone koji licu daje skroz neku novu dimenziju. Moje najdraže rumenilo za listopad je definitivno Max Factor Creme Puff Blush u nijansi 30 Gergeous Berries a radi se o savršenoj jesensko/zimskoj nijansi no osim toga tekstura rumenila je besprijekorna te me podsjeća na famozna Hourgalss Ambient rumenila.
h&m makeup bobbi brown dior anastasia beverly hillsNa očima sam najčešće koristila prvenstveno Diorshow Maximizer Lash Plumping Serum odnosno primer za trepavice koji sam ponekada nosila čak i samostalno koliko je efekt koji pruža trepavicama sjajan, uskoro slijedi recenzija pa neću duljiti no radi se o proizvodu bez kojega ja više ne mogu. Na kapcima sam voljela nositi sjenilo koje potpisuje H&M a radi se o nijansi Sun Worship koja je toliko savršena svojim efektom da uz nju ne trebam nikakvo drugo sjenilo.

Po pitanju obrva vratila sam se upotrebi sjenila čisto da trošim proizvod no taj prirodni efekt koji Anastasia Beverly Hills sjenila pružaju potaknuo me da tokom listopada uopće ne priđem omiljenom Brow Wizu. Uz navedeno sjenilo otkrila sam jedan novi proizvod za obrve a radi se o Bobbi Brown fiksatoru u nijansi Blonde. Kao prvo nijansa je savršena a druga stvar jest da je ovo jako pouzdan fiksator koji zaista drži obrve na mjestu tokom čitavog dana.
mac mny diorNa usnama sam najčešće nosila Dior Lip Glow Balm jer su izuzetno suhe no kada mi je nedostajalo malo boje iskombinirala bi Dior Lip Glow sa MAC olovkom u nijansi Dervish. Ukoliko sam željela istaknuti usne tu je nezaobilazna kombinacija bila MAC olovke Soar i MAC ruža u nijansi Craving. U torbi mi se doduše znalo najčešće naći MNY sjajilo u nijansi 705 Blush Essence jer ovo je jedno od meni najdražih sjajila ikad što po boji što zbog teksture.
Viktor&RolfZa kraj sam ostavila parfem u kojem uživam proteklih tjedana a radi se o Viktor&Rolf Flowerbomb Extreme, velika doza arapskog jasmina nasuprot slatke baze benzoina, vanilije i rižinog praha, jednostavno ga morate voljeti.

Sada me zanimaju vaši makeup favoriti?