Chanel PINK EXPLOSION 64

Kategorije: Chanel, Makeup, Rumenilo

Dragi moji čitatelji, u početku da vam se ispričam što sam malo zapostavila blog te prorijedila postove, imam opravdanje :D, naime, kako ovaj mjesec renoviramo stan i imam preveliku cirkulaciju ljudi, premalo svijetlosti no ni mjesta jednostavno radije preskočim koji post nego da postavim nešto površno ili nekvalitetno. Nadam se da uvažavate moju ispriku te se nadam da ću se vratiti svom ritmu redovnih postova krajem mjeseca ;).

Kako su svi očarani novim Chanel rumenilom u nijansi “ultra rose br 74”, očarana sam i ja no to je jednostavno previše pinki za mene i na meni i ne stoji jednako lijepo kao što sam primjetila na drugim curama. Kako sam i sama u nekoj fazi eksperimentiranja sa rozim i ljubičastim tonovima ja sam se odlučila za nijansu “pink explosion br 64” također Chanelovog rumenila.

Klasično Chanel rumenilo iz linije Joues Contraste dolazi u elegantnom crnom i kompaktnom pakiranju sa četkicom koja po meni i nije upotrebljiva, ali koja je zapravo u ovom obliku upotrebljiva :/. Sadržaj rumenila iznosi 4g i to pakiranje traje, traje, traje…traje beskonačno dugo 🙂 a cijena mu iznosi 309kn (52$).

Ono što me najviše dojmi kod ovih sjenila je ta nježna svilenkasta tekstura te činjenica da sa ovim rumenilom nikada ne možete pretjerati a uvijek se da lijepo nijansirati. Savršeno se lako i lijepo nanosi i blenda a postojanost je garantirana te se mene ćini da ga ja ni ne popravljam u toku dana.

Vrhunska pigmentiranost ovih rumenila te izbor prekrasnih nijansi čine ovaj proizvod neodoljivim.
Pink Explosion sadrži sitne čestice srebrnog shimmera koji daje onaj zdravi sjaj na vašoj koži i baš je oku ugodan u ovom zimskom periodu kada se lagano zarumenite od hladnoće a ako vas sve bijelo od snijega :D.

Nisam spomenula jednu po meni vrlo ugodnu sporednu sitnicu kod ovih rumenila – predivan cvijetno puderasti miris, baš je neodoljiv.

 Kako sam vam zaista željela doačarati ovo rumenilo u njegovom punom sjaju prilažem i dokaznu fotku…;)!

Ukoliko nemate nijedan primjerak Chanel Joues Contraste rumenila svakako vam od srca preporučam jer je kvalitetan proizvod koji vrijedi i zadnjeg novčića a potrajat će vam godinama. Kultna elegancija kojom ovo rumenilo odiše je vrijedna vaše pažnje, kako se Božić bliži a njime i vrijeme darivanja svakako nećete pogriješiti ako na listu želja dodate i jedan primjerak ovog divnog proizvoda.
lp