New In #11

Iako sam bila uvjerena da duuuugo vremena neću ništa kupovati odmah vam mogu reći da je ovo još jedan duži new in post a i da slijedi još jedan vrlo sličan post početkom sljedećeg mjeseca :/ ali samo iz razloga što mi neki paketi kasne 😀 a i jer dolazi listopad i moj rođendan i briga me, samu sebe želim razmaziti hihihi :D.
Odmah u startu krećem sa poklonima :D:D:D … o da da, Jasmina :D, she did it again ;D  i malo je reći hvala :D… uvjerite se i sami …
… toliko je draga da je čak mislila i na moju slatku ovisnost o čokoladi 😉 … mmmm, nije bilo većeg veselja nego otvarati polako poklon i grickati badem u čoksi mmmm.
Zna Jasmina koliko sam ja postala ovisna o MAC proizvodima, naročito ruževima te mi je uljepšala kolekciju sa još jednim primjerkom 😀 … Impassioned je divna nijansa za ispraćaj ljeta :D.
Moram spomenuti da je draga Jasmina otvorila trgovinu koja je dobila ime po njenom krasnom beauty blogu  “Arena” u tržnom centru Omega u Tuzli te ponudila brendove poput Aure, Golden Rose, Classics, Nyx te uskoro stižu i drugi zanimljivi noviteti. Isto tako, u fazi je pokretanja web shopa pa ako vam Tuzla i nije usput možete naručiti željene proizvode :D.
Više o projektu možete naći na fejsu ili uskoro i na web stranici ;).
Uglavnom, tako sam i ja došla do famoznih Aura proizvoda jer sam ih dobila od Jasmine na poklon.
Krema za ruke je vrlo ugodna, decentnog mirisa te brzo upija. Lijepo njeguje ruke i zapravo mi ovo putno pakiranje od 30ml čini veliko zadovoljstvo u mojoj maloj torbici.
Ruž i sjenilo također dolaze u tester/putnom pakiranju i kao takvi su preslatki i zgodni i za najmanji neseser 😀 … sa pigmentacijaom i postojanošću sam zasada zadovoljna no detaljnije o navedenom u jednom od nadolazećih postova.
Sjajilo je ugodno na usnama i zapravo je po nanošenju u potpunosti transparentno te popraćeno decentnim shimmerom, barem na mojim usnama, ne isušuje niti je ljepljivo. Kako nisam neki fan sjajila općenito ja sam ovim zadovoljna prventveno je je iznenađujuće postojano, ali treba mi još malo vremena za testiranje.
Bronzer/rumenilo koji dolazi u varijanti sa tigrastim printom, ma mislim, grijeh bi bio da mi se ne svidi odmah na prvi pogled … zaista zanimljiv proizvod koji još nisam dovoljno dobro isprobala jer mu se još divim kako je lijep i žao mi je “poremetiti” ovaj krasan print na njemu :D.
Također nisam još bila u prilici testirati olovku za oči ni Dark Princess sjenila ali pri swatchanju sam snimila da se sjenila lijepo blendaju te da je pigmentacija sasvim solidna a izbor nijansi predivan i baš se veselim jednom look-u sa njima ;).

Golden Rose njega za nokte te lakovi … Holiday linija mi je prekrasna i sada ih imam gotove sve i svakako vam ju preporučam ako volite onaj efekt pijeska na noktima.

Učvršćivač za nokte sam nanijela već par puta ali mislim da treba vremena da rezultati budu vidljivi dok nadlak još nije došao na red :(.

Teracotta Stardust 102 rumenilo je nešto što sam poželjela čim sam vidjela recenziju kod Jasmine i kako sam ga dobila tako ga koristim svaki dan. Zaista potpisujem kompletnu recenziju i napominjem – treba vam ;).
Silky Touch blush on 210 nisam još isprobala na obrazima ali kako već imam jedno rumenilo iz ove linije znam da ću ga voljeti jer mi se sviđa tekstura kao što bi se svidjela i svima koji preferiraju mat rumenila.
Liquid Concealer 02 i 04 obožavam od prvog trenutka, zadovoljna sam prekrivanjem, ne isušuje te ne ulazi u linije i kao takav je idealan za okoloočno područje.
Terra Powder spf 15 bronzer u nijansi 103 obožavam. Bilo je puno preporuka za isti na forumu i moram reći da sada razumijem i zašto. Mat finiš, pigmentacija izvanredna, tekstura idealna za blendanje a uza sve to pruža sjajnu mogućnost nijansiranja. Preporučam !!!!
Soft & Silky powder blush (4, 6 i 7) su rumenila prekrasnih nijansi ali ih ja pored Stardust-a nisam još stigla isprobati na obrazima i to od sutra svakako mijenjam :D.
Quad palete sam već isprobala i oduševila se pigmentacijom i postojanošću i odmah vam napominjem da se znatno skuplji quad ne može mjeriti sa ovima, neću izvlačiti imena brendova ali svakako moram istaknuti da date priliku ovim quad paletama.
Terracotta sjenila također iznimno pigmentirana i postojana tokom čitavog dana, prelijep izbor nijansi … od prije imam jedno sa kojim sam i više nego zadovoljna a koliko sam uspjela isprobati i sa ovim nijansama ću biti.
Jedna paleta sa neutralnim sjenilima koja dolazi pod jednostavnim nazivom Brown Line 103 nudi ono što bi svaka nude paleta trebala ponuditi … mogućnost za decentni i nešto intenzivniji look, postojanost i jednostavno apliciranje te savršenu pigmentaciju.
Osim smeđeg eyelinera ja još ništa sa ove fotografije nisam stigla isprobati, zapravo, maskara ionako imam previše otvorenih pa mi je žao, nije bilo prilike da iskoristim tuš sa šljokicama ili metalic efektom a kajal stick čeka jedan poseban izlazak gdje si zaista mogu dati ozbiljnog oduška za jedan intenzivni smokey look.
Smeđi eyeliner zato koristim svakodnevno i obožavam, postojan je, jednostavan za apliciranje a nijansa zaista intenzivno smeđa.
Čim sam ih ugledala posegnula sam za sjajilima koja su jedina od Golden Rose proizvoda da ih nisam isprobala i predivna su, ok, nisu postojana kao ruževi satima ali kojih dva sata mogu opstati bez ikakvog popravka. Nadalje, sasvim dovoljno su pigmentirana, ne isušuju te nemaju onaj efekt ljepljivosti. Uglavnom, ja zadovoljna.
Ruževe obožavam a nijanse su idealne 😀 … postojani, pigmentirani, ugodni i valjda postoji više od 100 nijansi sve skupa – ne, ne može biti bolje od toga :D.
Draga moja Jasmina, hvala ti još jednom za ovaj krasan poklon koji mi i nakon nekoliko dana još može izmamiti osmijeh na licu jer obožavam svaki proizvod :D.
Ukoliko ste mislili da smo sa poklonima završili, varate se. Naime, u onoj prvotnoj kutiji koju je Jasmina poslala nalazio se još jedan poklon od drage čitateljice i prijateljice Lane.
Naime, ja lijepo zamolim Lanu da mi kupi na putu 2 mac proizvoda i da mi ih pošalje preko Jasmine a ona uz ta dva proizvoda pošalje još hrpu poklona i draga moja moram ti se još jednom zahvaliti na takvoj pažnji koju si mi ukazala jer apsolutno je sve pun pogodak i uživam u svemu :D.
Sephora me razveselila da sam se raspametila kada sam ugledala prepoznatljivo mi pakiranje. Sjenila baš kakva trenutno koristim te predivan lak u idealnoj jesenskoj nijansi … i to sve sa potpisom Sephore :D:D:D ne, ne mogu vam dočarati veselje :D.
Clinique sapun za umivanje me veseli jer sam ga u par navrata gledala i nikako da dođe na red i sada kada je moj baš se veselim testiranju :D.
Ahava je brend koji ja zaista volim i jedan od rijetkih koji pomaže mojoj koži kada je u nenormalnoj fazi suhoće, putno/tester pakiranje me naročito veseli jer sadrži proizvode koje još nisam isprobala od kojih je piling za tijelo već potrošen i dodan full size na WL a nešto mi govori da ću se i sa ostatkom proizvoda u potpunosti naći ;).
Laline je meni totalno nepoznati brend no ova krema za tijelo i druga za stopala su me raspametili da poludim za njim. WOW, ako imate priliku probajte jer ovo je sjajno. Više o brendu možete pročitati klikom na ovu web stranicu ali ponavljam ukoliko budete u prilici isprobajte, više o Laline proizvodima uskoro.
MAC Sheen Suprime ruž nisam dosada imala priliku isprobati ali svakako znam da će ovo biti moj jesenski must have jer sam oduševljena. Nijansa je prelijepa i skromno govoreći savršeno sjedne uz moje lice, hidratacija je nevjerovatna jednako kao i pigmentacija tako da je ovo nešto kao stvoreno za ovaj prijelaz toplo/hladnije i vjetrovitije vrijeme.
Kupka u prahu sa mirisom smokve i kruške je upotrebljena već prvog dana po dolasku ovog krasnog paketa. Ugodnog mirisa i njegujuća za tijelo … mmmmm, ako ste fan kupki onda je ovo proizvod za vas.
Hrpa testera kojoj se veselim jer nije ništa isprobano a ako nešto jedna ljubiteljica kozmetike voli onda je to svakako testiranje.
Draga Lana, još jednom najljepša ti hvala!!! 😀
Sada kada smo riješili prezentaciju ovih predivnih poklona možemo nastaviti u revijalnom tonu shopinga 😉 .
Prije godišnjeg odmora/puta obavila sam jednu malu usputnu kupovinu …
Bumble and Bumble Thickening sprej je došao baš na dan prije polaska što je bilo sjajno jer sam onaj od prve kupovine već potrošila a kako sam ga ponovo kupila znajte da je izvrstan. Isto tako, na dan polaska sam kupila još jedan koji me je čekao po povratku.
Aussie linija za volumen šampon i regenerator su proizvodi za kosu sa kojima ne mogu pogriješiti i kao takvi su bili idealni za ponijeti na put.
Nivea Sun Sprey spf 20 je proizvod koji je bio idealan za imati pri ruci kada šećete po gradu ili planinama … zapravo je bio idealan za moj godišnji odmor i dogodine ponavljam kupovinu.
Anny 181 lak za nokte koji je krasna nijansa poput Illamasqua ruža Scandal. Jako posebna i specifična.
Diego Dalla Palma je poradio na formuli svojih ruževa pa sam se ja odlučila počastiti sa dva, 120&108 nijanse … predivne teksture i krasna pigmentacija, možda su mogli malo poraditi i na pakiranju ali ok opraštam jer padam na retro stil ;).
Make Up Factory maskara u predivnoj intenzivnoj zelenoj nijansi, ukoliko padate na maskare u boji i sviđa vam se zelena onda požurite po ovu jer je dio limitirane kolekcije, pigmentirana i postojana a trepavice su lijepo raščešljane te bogate volumenom … ja sam kupila i rezervnu tako da vas uvjeravam da bi vam se svidjela :D.
Douglas Ultimate Shine šampon za kosu sam kupila onako usputno ali još nisam isprobala jer ih imam nekoliko otvorenih ali veselim se isprobavanju jer su njihovi šamponi dosta hvaljeni.
Autan sprej protiv komaraca tropskog mirisa koji zaista nije ružan je poslužio svojoj svrsi fenomenalno i obranio me od napasnika 100% jer ja sam priljepak za komarce tako da je ovo sigurna preporuka.
Ostatak proizvoda na fotki su tester/putna pakiranja
Douglas dvofazni odstranjivač šminke koji mi je trenutno najbolji.
Putna sredstva za pranje kistova na putu su zapravo dječje kupke i šamponi.
Balea pjena za brijanje kupljena po ne znam koji put.
Sprej za dezinfekciju must have za kuću, ured, auto i put ;).
Colgate vodica za ispiranje usta.
Barfuss balzam za noge.
Creme 21 gel za tuširanje.
Po povratku s puta dočekao me je paket sa iHerb.com :D.
*promotivni kod UZO074*
Chia sjemenke naprosto obožavam i jedem ih svako jutro za doručak uz žitarice, više o njihovom djelovanju možete pročitati klikom na ovaj link.
Thayers Rose Petal Witch Hazel With Aloe Vera losion sam recenzirala nekidan i u međuvremenu mi je stiglo još jedno pakiranje te je još jedno u dolasku, eto, toliko mi je dobar.
Giovanni L.A. Hold Hair sprej, isprobala i moram reći da mi se sviđa, ne uljepi kosu a fiksira frizuru no kako sam ga svega 2-3 puta isprobala do sada na kosi pričekajte na opširnije dojmove.
Alba Botanica piling predivnog mirisa i iznimno temeljit. Sjajan je i ispunjava sve moje zahtjeve od jednog pilinga za tijelo i ovo je drugi put da ga kupujem.
Giovanni scrub za tijelo predivnog osvježavajućeg mirisa te također sjajan piling za tijelo koji je jako temeljit te usprkos soli koju sadrži (moja ju koža baš inače ne podnosi uvijek) kožu ne iritira niti isušuje već ju besprijekorno njeguje.
Aveeno Whipped Souffle još nisam isprobala jer mazalica za tijelo ionako imam previše otvorenih no veselim se jer Aveeno ima sjajne proizvode za njegu tijela.
Madre bees balzami za usne su po meni sasvim ugodni i dovoljno njegujući za moje usnice i uvijek ih imam ili u neseseru ili kod kuće ili u uredu ili u autu … uvijek se po jedan vuče uokolo a i besplatni su ;).
Ne znam koliko su kome bitni vitamini i razno razna sredstva koja mi pomažu ili metabolizmu ili za spavanje i tako redom pa ću vam samo linkati navedene na fotki iznad da vas ne gnjavim pretjerano a ako netko ima upit neka ga ostavi u komentarima … Now Foods Super Enzymes21st Century Health Care Acidophilus Probiotic Blend21st Century Health Care D-1000 D3Natrol Advanced Sleep Melatonin Maximum Strength 10 mgHealthy Origins Organic Spirulina 500 mg.
Essence 2u1 krema za ruke je vjerovatno najbolja krema u tom cjenovnom rangu i uvijek imam jednu negdje pri ruci.
La Roche Posay Toleriane Ultra je krema namijenjena koži podložnoj alergijskim reakcijama i ustupljena mi je na testiranje od strane brenda. Zasada sam zadovoljna jer moja koža reagira kako se mijenja i godišnje doba a onda još i sklonost alergijama pa crvenilo, uglavnom, kremu koristim prema potrebi samo i kada je nanesem ublaži mi iritacije a meni je to sasvim dovoljno.
Formula 10.0.6 maske sam isprobala i moram reći da sam naklonjenija narančastoj ali imam od svake po jednu još pa kada utvrdim gradivo objavim i recenziju.
Douglas make up odstranjivač kupljen po ne znam koji put jer je naprosto savršen.
Million Dollar tan sprej za samotamnjenje. Kako ga hvali dosta stranih blogerica morala sam ga naručiti ali još nije došao na red za testiranje ;).
Dr Pasha summer moments svijeća od pčelinjeg voska kojim se može njegovati tijelo, em prekrasno miriši em je jako jako ugodna na koži, kupljena je u Sarajevu jer ja ih još na našim policama nisam našla :/.
L’Oreal matirajuća krema je kupljena iz znatiželje jer ja obožavam L’Oreal sve više i više. Moram priznati da mi se tekstura jako sviđa a i njen učinak no moraju proći barem 2-3 mjeseca za adekvatnu recenziju.
Elizabeth Arden Intervene okoloočna krema koja mi je sljedeća za testiranje. Zadovoljna sam drugim proizvodima iz te linije pa rekoh zašto ne isprobati :/.
Balea flastere za okoloočno područje sam kupila na akciju u pola cijene u dm-u i nešto si milim da se možda povlaće sa tržišta, to bi bila prva šteta jer meni su izvrsni za prema potrebi.
MAC time …. :D:D:D
Shaping powder Emphasize i Chromographic olovku za oči NW25/NC30 sam zamolila Lanu (prethodno spomenutu) da mi kupi jer se radi o PRO liniji koja nije svugdje dostupna. Fenomenalna oba proizvoda od kojih za olovku možete recenziju pročitati kod Jasmine.
Brow marker kupujem po drugi put jer sam prezadovoljna, postojan tokom čitavog dana, ne mijenja boju i nije preintenzivan i vrh se ne lomi niti mekša s vremenom što ga čini uvijek jednako preciznim.
Sjenilo u nijansi Soft Brown želim već duuuugo vremena i napokon je moje i već vidim koliko ćemo se učestalo družiti :D.
Rumenila Pink Swoon i Melba također napokon križam sa WL jer su zaista predugo na njoj :D, Pink Swoon obožavam ali Melba je nešto posebno.
Ruž u nijansi Angel sam također dugo željela i zaista je krasan za dnevni look i nekako mi je podigao na skroz višu razinu par ruževa koje sam zaboliazila ali u kombinaciji sa ovim su fantastični :D.
Olovka za obrve Lingering je također nešto što me već duže vrijeme zanima i jedva čekam da potrošim postojeću i krenem u isprobavanje, baš se veselim.
Ruževi Impassioned i New Tempation su već prethodno spomenuti jer su pokloni od Jasmine i Lane i ja sam morala još jednom da se zahvalim i kažem koliko ih obožavam :D.
** moram napomenuti da sam jedan dio mac proizvoda kupila preko divne forumašice iz Kanade koja je zaista duša od čovjeka i razumije nas s ove strane svijeta koliko smo željne raznoranih divota koje su nam nedostupne :D!!!
Pretty Color paleta (sjenila pa ispod puder i rumenilo te skroz dolje sa ruževi i aplikatori) je poklon sa Jagodice, zaista je zgodna i praktična no kako ju nisam stigla isprobati detalje ne znam još ;).
Essence noviteti, nove olovke/sjenila za oči i sjenila, svakako bacite pogled jer meni su extra ;D.
Golden Rose Liquid Concealer 02 sam kupila u BiH jer sam svoj zaboravila ponijeti u žurbi spremanja.
Golden Rose crni eyeliner također kupila jer svog nisam ponijela ali ga još nisam ni otvorila :/.
Golden Rose 102 Green Line paleta mi je odmah zapela za oko kada sam kupovala korektor i tuš pa sam ju morala ubaciti u košaricu :D.
Alverde kremasta sjenila na sniženju sam ubacila tek toliko što su mi se svidjela ali nisu baš za preporuku da budem iskrena.
Moment matte 29 je ruž kupljen u Ofertisimi za 8kn, čisto iz zanimacije. Nijansa lijepa, pigmentacija sjajna, postojanost odlična jedino isuši usnice da je to horor ali opet 8kn je 8kn, nijansi postoji bezbroj valjda tako da kada vam je usput provirite ;).
Look by Bipa kajl vodootporne olovke za oči sam opet kupila i sada imam sve nijanse, zaista su postojane i lijepo se nanose … ma imaju sve što bi jedna vodootporna olovka trebala pružiti vašem kapku, svakako od 6 ponuđenih isprobajte barem jednu nijansu jer oduševit će vas.
Look by Bipa zapečeno mono sjenilo još nisam isprobala, svidjela mi se nijansa pa sam ga ubacila i mislim da ga stvarno moram isprobati.
Look by Bipa i Body & Soul kistići … još neisprobani :(.
Po povratku sa GO dočekale su me krasne Ardell trepavice koje sam čekala skoro mjesec dana ali isplatilo se, kako sam u fazonu trepavica u boji za probu sam si uzela tri para u boji te 204ku koja je zapravo dupla umjetna trepavica i zaista su guste i pune … ma krasne.
Look by Bipa maskara koja je u posljednje vrijeme jako hvaljena pa mislim da bi bio red da ju i ja sama isprobam.
Art Deco maskare u plavoj i ljubičastoj boji iz limitirane kolekcije su odlične i trk po njih ako vas zanimaju.
Make Up Factory već spomenuta u današnjem postu i ovo je zaliha jer na ljepšu zelenu ja nisam naišla.
Golden Rose maskara također kupljena u BiH čisto jer me zanimala :D.
Rimmel maskaru sam htjela naručiti jer je ovo najnovija formula iz ove linije ali sam u cm-u u Zenici naišla na nju i odmah ju kupila, jedva čekam testiranje.
Shu Uemura uvijač trepavica smo masovno kupovali na Jagodici, koji je bio na kraju zaključak, fejk ili original … moj je još zapakiran, grozna sam znam :/ ??
Beauty blender i još jedan duo komplet po četvrti put :D. Obožavam ovaj blender i mislim da bi svatko trebao imati jedan. Cleanser (za isti) je odličan i najtemeljitiji proizvod za čišćenje, što blendera što kistova.
Hart by Collistar hidhlighter sa zlatnim shimmerom u sebi, ne znam da li je privlačnija ambalaža ili sam proizvod :D.
Pupa zapečena sjenila testiram po prvi put i zasada mi se sviđa ono što vidim, pigmentirana i postojana :D.
Dior Fusion Mono sjenilo u nijansi 281 Cosmos, ako volite Chanel D’Ombre sjenila voljet ćete i ova 😀 diiiivota i nema dovoljno lijepih pridjeva za opisati ih :D.
Golden Rose lakovi također kupljeni u BiH onako usputno jer ih kod nas nisam vidjela, mislim na nijanse :D.
Anny super gloss gel još nisam stigla isprobati.
Essence mini putne rašpice su must have za svaki neseser.
Depend lakovi u ponovljenoj kupovini.
Kako sam odrezala šiške iste traže nešto više pažnje … svi promjeri češljića na broju ;).
Isto tako, svi lakovi na broju jer treba šiške da se ukrote 😀 … zasada najbolji posao odrađuju L’Oreal-ovi proizvodi :D.

Batiste šampon za suho pranje za smeđu kosu i xxl volumen, ponovljena kupovina po ne znam koji put 😀 obožavam.

Bumble an Bumble Thickening sprej i to već sada treće pakiranje ;D.

Carols Daughter Monio serum za vrhove, jako hvaljen ali još nisam isprobala zbog previše otvorenih ali jedva čekam testiranje.

Pantene Pro-V šamoni za volumen su kupljeni u paru zbog akcije u dm-u 2 za 1 :D, još nisam isprobala ali svakako se radujem kao i šampon i regenerator iz Aqua linije koju mi je i par čitateljica već preporučilo.
L’Oreal Elseve Nutri Gloss Crystal šampon je nešto što svaki puta zaboravim staviti u košaricu, također još neisproban ali večeras se bacam na testiranje da to ispravim.
Afrodita šampon od koprive se hvali već duže vrijeme kao najbolji šampon za masnu kosu i krajnje je vrijeme da ga isprobam. Ambalaža je krajnje neprivlačna baš kao i miris ali djelotvoran je u svakom pogledu no ima i jednu manu, naime, kako djeluje na korijen kose te se zaista kosa manje masti tako djeluje i na vlas i primjećujem isušivanje 🙁 … rano je za recenziju ali svakako ju napišem čim potrošim ovo litreno čudo :/.
Napokon … kraj 😀 … ali moram napomenuti kako znam da se bliži još jedan new in 😀 ali onda svakako objavljujem pauzu ;D!!!
Sve što vas zanima detaljnije pitajte u komentrima a dobrodošli su i vaši dojmovi i sugestije 😉 ??!!
lp
Tagovi: