May Lindstrom Skin ‘the youth dew balancing facial serum’

Ultimativni sjaj koji pruža prekrasnu hidrataciju i ozbiljan vitaminski koktel, dok transformira kožu uz pomoć buketa od 20 ambiciozno obnavljajućih biljnih ulja. Više o ovom jedinstvenom proizvodu pročitajte u nastavku posta.

The Youth Dew serum prepun je antioksidanata, uključujući koenzim Q10 koji nudi znanstveno dokazanu zaštitu koja je pogodna za sve generacije. Ova jedinstvena i sveobuhvatna mješavina formulirana je kako bi očistila kožu, prodirući u dubinske slojeve kože radi rješavanja kronične suhoće i prekomjerne proizvodnje sebuma na koži.

The Youth Dew serum namijenjen je vraćanju ravnoteže koži koja se bori s viškom sebuma i aknama, ali tako da se ujedno podjednako bavi i hidratacijom i zaštitom osjetljive kože.

Način na koji se ovaj serum koristi vrlo je jednostavan a zauzvrat pruža jedan poseban ritual koji ćete zasigurno obožavati. Umasirajte 1-3 kapljice u vlažnu kožu, ujutro i navečer, odmah nakon čišćenja, te potom nastavite s ostatkom vaših proizvoda za njegu kože lica.

Elegantno stakleno pakiranje s pumpicom olakšava upotrebu ovog proizvoda kojega sam ja koristila najčešće u sklopu večernje njege kože a njegu bi prema potrebi nadopunila hranjivom kremom.

Miris ovog uljnog seruma intenzivan je u obliku biljnih mirisnih nota i ne hlapi baš tako brzo, no meni osobno takve mirisne note ne smetaju pa ja s tim nisam imala problema.

Po korištenju ovog uljnog seruma koža izgleda jednom riječju blistavo jer nakon dužeg korištenja primijetite promjene poput ravnoteže između viška sebuma i hidratacije, ujednačenog i blistavog tena i na koncu zdravog izgleda kože.

Visoka cijena je jedini minus ovog seruma ali dobra je vijest da su nedavno povećali pakiranje s 20 ml na 30 ml a da nisu povećavali cijenu, u svakom slučaju, ako me pitate da li vrijedi £124, smatram da vrijedi i da ću ponoviti kupovinu istoga.

Sastav je dostupan klikom na ovaj link a sam proizvod dostupan je na Space NK web shopu (klik na link).