Favoriti mjeseca listopada

Trenutno sam u testiranju mnogih proizvoda ali više manje moji favoriti su uvijek isti, no, kako se ne bi ponavljala odlučila sam ovaj mjesec dati prednost meni potpuno nepoznatim proizvodima (izuzev jednog kojeg sam morala spomenuti) koji su me naprosto oduševili i svakako će dobiti svoje mjesto u mojoj rutini.

KMS “add volume” – sprej za volumen kose…WOW!!!!…ne lijepi a guste je gelaste teksture, ne masti kosu a pod prstima djeluje jako teško, da li daje kosi volumen – ITEKAKO!!! KOsa mi luduje u ovom periodu dok ima vlage u zraku te apsolutno nema nimalo volumena u njoj, ovaj sprej uvelike popravi situaciju.
*slijedi recenzija kompletne linije!

Art Deco rumenilo u nijansi 27 – divna nijansa, nazovimo ju “prljavo roza”, vrlo neutralna i mat, savršena za nude look ili jednostavno da Vam licu da dašak svježine u ova siva maglovita jutra. Divna tekstura te iznimna postojanost. Obožavam ovo rumenilo i koristim ga svakodnevno.

Art Deco “soft kajal liner” u nijansi br 64 – divna mekana olovka za oči u smeđoj nijansi sa dodatkom sitnog brončanog shimmera u sebi koji zaista osvježi oči. Daje vrlo prirodan izgled te krasno naglašava oči. Iznimno je mekana i lijepo se i lako nanosi te blenda. Vrlo postojana i ne razmazuje se niti iritira oči. Dolazi u sklopu jesenske limitirane kolekcije.

L’Oreal Rouge Caresse 202 “impulsive fuchsia” – apsolutno “must have” nijansa za jesen!!!! Nijansa fuksije osvježi lice te je svakako dobrodošla kada u hladnim jutrima i nemate pretjerane volje za kompliciranom šminkom…puder+korektor+nude sjenilo ili olovka+malo maskare+rumenilo i nijansa fuksije na usnama=nema bolje kombinacije za mene trenutno. Uz to, obožavam ovu liniju ruževa te sam već jednu nijansu recenzirala a slijedi recenzija i za četiri preostale :D!

Real Techniques “foundation brush” – divan kist za nanošenje tekuće podloge. Meni je savršen za one dijelove pregiba oko nosa ili za dio ispod očiju. Lijepo nanosi i tekuću podlogu (puder, toniranu kremu, bb kremu) ali i korektor. Sa kistom sam oduševljena i recenzija drugog dijela Real Techniques kistova je upravo u pripremi te slijedi za koji dan. 😉

Sleek “au naturel 601” paleta – ovo je moja prva Sleek paleta sjenila i zaista sam ugodno iznenađena te shvaćam čemu tolika priča po forumima i blogovima o njima. Iznimna pigmentacija, postojanost, lako nanošenje i blendanje. 12 sjenila u kompaktnoj i iznenađujuće maloj ambalaži, koja je vrlo praktična zbog toga, te dolazi sa ogledalom duž stranice koja se otvara. Nude nijanse koje se savršeno nadopunjavaju, meni osobno, nešto su malo draže one u gornjem redu koje su svijetlije te idealne za svakodnevnu upotrebu no i donji red čije su nijanse tamnije su svako divne i upotrebljive. Paleta zasigurno zaslužuje recenziju.

Estee Lauder “Advanced Night Repair Eye” – kako je lijepo ujutro se probuditi i vidjeti okoloočno područje nakon upotrebe ove kreme. Nemam dovoljno riječi hvale za ovoj proizvod. Naime, efekt je vidljiv odmah, hidratacija na nivou, mekoća i elastičnost su uvelike prisutni, a “brisanje” sitnih i suvišnih linija je apsolutno čudo. Amabalaža je jedini propust ovog proizvoda ali neću ni to zamjeriti. Nešto skuplji proizvod koji se korisiti isključivo uvečer i samim time i duže traje tako da smatram da se uvelike isplati. Na kraju, efikasan je a samo to je i bitno :D. Recenzija uskoro!

Dior “Iconic” maskara – moja omiljena maskara :D:D:D i već ne znam ni sama koja po redu. Kako sam ljetos kupila Lancomovu novu maskara, koja se naravno u međuvremenu i  potrošila, morala sam obnoviti kupovinu Diorove Iconic maskare. Obožavam ovu maskara i svako malo ju kupujem. Recenziju sam već objavila prije par mjeseci no ponovit ću – gumena precizna četkica, ne ostavlja grudice niti sljepljuje trepavice, volumen i produljivanje maksimalni, ne iritira oči a jedni je minus teško skidanje ali i to opraštam jer s njom su mi trepavice savršene. Svakodnevno ju koristim i mislim da mi je ovo kozmetički proizvod koji najčešće koristim.

To su moji favoriti za listopad…a Vaši?

lp