URBAN DECAY | Sin Afterglow Palette

Oduvijek sam padala na palete sjenila i palete s kombinacijom highlighter/bronzer, tako sam poklekla i ovoga puta pred paletom koja mi zaista nije bila potrebna ali jednostavno je bila neodoljiva. Riječ je Urban Decay “Sin Afterglow” paleti koja je bila dostupna u Müller-u (Trg bana Josipa Jelačića 8 u Zagrebu) po cijeni od 159,90kn (6x4g). Inače, kompletan UD asortiman možete pronaći upravo u toj Müller poslovnici i malo je reći koliko taj UD kutak tamo prekrasno izgleda.

Paleta dolazi u prekrasnom pakiranju od tvrdog kartona i jako je čvrsta i kompaktna te kao takva pogodna za putovanja. Na poklopcu s unutrašnje strane palete, nalazi se jedno veliko ogledalo koje itekako dobro dođe. Osim ogledala u unutrašnjosti se nalazi 6 prekrasnih nijansi, da budem preciznija; dvije nijanse rumenila, dvije nijanse bronzera i 2 nijanse highlightera. Zapravo, moram se ispraviti, ja sam ovako podijelila ovu paletu jer ju tako i vidim, dok ju je UD podijeli na tri nijanse rumenila i tri nijanse highlightera u njihovoj legendarnoj “Afterglow” formuli.

Kako god tko definirao ovu paletu, prije svega mora priznati kako je tekstura proizvoda zaista prekrasna, poput baršuna koji lagano klizi i stapa se s kožom, tako da sve izgleda prirodno te nimalo praškasto. Postojanost je također neupitna i zapravo po nanošenju svih nijansi nisam primijetila da sam trebala išta popravljati tijekom dana, sve je ostalo na mjestu do skidanja šminke s lica i očiju.

Ovu paletu ne koristim samo na licu, s obzirom na nijanse u paleti koristim ju i kao šminku za oči, možda me zbog toga ova paleta i tako oduševila jer je univerzalna i s njom ste mirni za 70% makeup-a na licu. Također, postojanost je neupitna i na kapcima a i blendanje odnosno nanošenje je na nivou zadatka.

KISS OFF nijansa je zapravo jedna skroz nježna “baby” roza nijansa s toplim podtonom i mikro sitnim česticama decentnog shimmera. Pigmentacija je zadovoljavajuća i pruža nadogradnju.

SCORE nijansa je nešto tamnija ružičasta nijansa koja vuče breskvaste tonove, stoga mi je nešto malo draža, jer kao takva bolje mi pristaje. Topli podton s mikro sitnim zlatnim česticama dolazi kao šlag na tortu kada je u pitanju ova nijansa. Pigmentacija je također zadovoljavajuća i pruža nadogradnju.

PARANOID nijansa je neka jako svijetla nijansa smeđih tonova s primjesom mikro sitnih zlatnih čestica. Prekrasno se nanosi na kožu i ja ju koristim kao bronzer ili pak kao sjenilo. Postojanošću sam posebno zadovoljna kao i pigmentacijom te činjenicom da pruža nadogradnju.

PSA je posebna nijansa, nema bakrene tonove ali nema ni čiste smeđe, nešto između, te je kao takva pogodna kako za nanošenje na lice tako i za nanošenje na kapke. Metalik finiš koji se može lijepo nijansirati s obzirom na njegovu prekrasnu teksturu a postojanost je na nivou.

SPOTLIGHT highlighter dolazi u nijansi koja vuče na breskvaste tonove protkane mikro sitnim zlatnim česticama koje su naglašene na koži i kapcima zbog metalik finiša. Pigmentacijom i postojanošću sam zadovoljna mada moram priznati da ovu nijansu najčešće nosim na kapcima.

SIN je moja najdraža nijansa u ovoj paleti jednostavno zbog toga što obožavam ovakve nijanse highlightera, dakle, boja šampanjca toplog podtona i metalik finiš najviše odgovaraju mom tenu, stoga sam se odmah zaljubila u “Sin”. Tekstura je neodoljiva, gotovo da se topi na koži pri nanošenju, pruža mogućnost nijansiranja a postojanost je neupitna. Volim koristiti ovu nijansu podjednako na licu i na kapcima.

Sve u svemu, ova paleta mi se jako svidjela, kako zbog samog dizajna pakiranja, prekrasnih nijansi, teksture, postojanosti i pigmentacije te na koncu zbog same činjenice da je univerzalna te kao takva pogodna za lice i kapke. Swatchove nijansi možete pogledati klikom na ovaj link.

Da li ste upoznati s brandom Urban Decay i što vam se dosada dopalo?

SHOP – https://rstyle.me/~aEktj