Apivita “lip care”

Apivita je grčki brend prirodne kozmetike na bazi pčelinjih proizvoda i eteričnih ulja sa do 100% – tnim sastojcima prirodnog podrijetla. Odnedavno je ovaj brend prisutan i kod nas te njihove proizvode možete pogledati, isprobati i kupiti u ljekarnama poput Farmacije (meni najdraže).

Trenutno isprobavam jednu kremu za lice i šampon za kosu pa Vam svoje dojmove još javim no nešto čime sam posebno oduševljena je ono što nam svima treba za nadolazeće hladnije dane a to je balzam za usne.

Ako se ne varam mislim da postoji u 8 mirisa od kojih je moj izbor pao na ružu ali od danas je nadopunjena moja skromna kolekcija i sa crnim ribizlom…ima tu toga za biranje od kamilice do kokosa, meda itd…uglavnom, predivno!!!!

Cijena mu je 50ak kuna (8$) i možda ćete misliti da je to previše za labelo ali vjerujte mi da od onoga trenutka kada ga isprobate nećete ga prestati koristiti.

Vrlo nježan balzam hidratizira, obnavlja i njeguje vaše usnice na nivou Diorovog balzama koji bi vas koštao 200-ak kuna (33$) a efekt je još bolji jer se radi o isključivo prirodnim sastojcima poput pčelinjeg voska i maslinovog ulja.

Imam iznimno suhe usnice kojima je potrebna konstantna njega a posebno u hladnijem periodu godine…pomoć sam našla u Apivitinom balzamu kojega ne trebam prečesto nanositi a efekt i njega usnica će biti i više nego zadovoljavajući jer postaju nježnije, zdravije i njegovanije.

Apsolutno preporučam kao “must have” ove zime 😉 !

Koliko ste upoznati sa brendom Apivita…imate li neku preporuku?

lp