Recenzija | Neutrogena® Hydro Boost Hydrating Cleansing Gel

Neutrogena® Hydro Boost hidratantni gel za čišćenje lica koji povećava hidrataciju te tako koži pruža mekoću i svježinu. Više o ovom fantastičnom čistaču drogerijskog ranga možete pročitati u nastavku posta.

Inovativni lagani gel za čišćenje lica koji se aktivira vodom te čisti kožu od šminke, nečistoća i naslaga. Zbog svoje posebne formule u kombinaciji s hijaluronskom kiselinom, hidratizira i štiti kožu te zato koža nakon čišćenja nije suha nego osvježena, čista i osjetna mekša. Ovaj gel ne sadrži sapun, ulja, parabene i neće začepiti pore a pogodan je za sve tipove kože, uključujući i osjetljivu kožu.

Muller; Hydro Boost gel za umivanje 200ml/46,90kn – sastav

Jednostavno plastično pakiranje s pumpicom za doziranje velika je prednost proizvoda namijenjenog upotrebi u kupaonici. Jedna do dvije pumpice gela dovoljne su za umivanje lica. Miris proizvoda je nešto intenzivniji no što bi to očekivali, no jako je ugodan i osvježavajući, opisala bi ga kao onaj jednostavan čisti miris. Gel je zaista lagane i ugodne teksture te nimalo ne isušuje lice. Pogodan je za korištenje kako ujutro tako i navečer i nije mi smetao pri korištenju na okoloočnom području.

Ovaj gel traži uklanjanje šminke prije upotrebe a ja sam to činila s vlažnim maramicama za uklanjanje šminke iz Hydro Boost linije, koje su također fantastične za skidanje šminke s lica ali za područje očiju nisu dovoljno efikasne ako koristite vodootporni makeup. Inače, maramice su dovoljno vlažne i nisu pregrube pri korištenju na licu te ne stvaraju nikakve iritacije.

Sve u svemu, jako sam zadovoljna učinkom i ponašanjem Hydro Boost gela i vlažnih maramica te ih planiram ponovo kupiti. Proizvodi mi se dopadaju jer su učinkoviti, ne isušuju te ne stvaraju iritacije a dostupni su u Mulleru. Osim maramica i gela u ponudi je još nekoliko proizvoda iz ove linije od kojih planiram isprobati gel kremu te vam nakadno pisati o istoj.

Da li isprobali neki proizvod iz ove linije i kako vas se dojmio?