Classics Terracotta blusher 205

Pri jednoj od kupovina na meni omiljenim Golden Rose pultovima kupila sam rumenilo pod nazivom Classics. Prvo sam mislila da je to samo neka možda limitirana linija ali da je i dalje s potpisom Golden Rose no ubrzo sam primijetila da imam i ruž Classics.
Nsam imala mira dok nisam pronašla objašnjenje koje zanima više nas (ako sam dobro primijetila) po pitanju tko se krije iza Golden Rose a tko iza Classics … dobila sam odgovor:
“Erkul Cosmetics konstantno napreduje još od 1983 godine, danas je jedan od lidera na svjetskom tržištu kozmetike.
U ovom trenutku zastupljena u više od 97 zemlja širom svijeta poput Rusije, Italije, Njemačke, Poljske, Srbije, BIH ,Hrvatske, SAD-a itd…
Osnovna djelatnost je proizvodnja dekorativne kozmetike i toaletnih proizvoda koju čine brendovi Golden Rose,Classics i Roxanne čiju kvalitetu su prepoznali kupci diljem svijeta.
Sva naša kozmetika je prošla dermatološka i mikrobiološka ispitivanja, tako da su naši kupci uvjereni u sigurnost i izdržljivost njihovih omiljenih kozmetičkih proizvoda.
Golden Rose je tvrtka koja se brine o okolišu jer sva ambalaža se može reciklirati te naši proizvodi nisu testirani na životinjama.”

… isto tako, prosljeđen mi je jedan zanimljiv video o Erkul Cosmetics kompaniji …
Uglavnom, meni je puno toga sada jasnije i još sam više impresionirana a nadam se da je i vama ovaj uvod bio zanimljiv i od koristi.
Sada kada smo riješili upitnik nad glavama možemo se vratiti recenziji.

Kupila sam ovo rumenilo koje meni zapravo služi kao highlighter i iako sam bacila račun i nisam zapatila točnu cijenu (pogledati ću sljedeći put pa nadopisati – isprika) ne vjerujem da prelazi 50ak kuna.

Rumenilo nema svoj naziv već je deklarirano pod brojem 205. 
Dolazi u jednostavnom bijelom plastičnom pakiranju ali budite bez brige jer ambalaže je čvrsta i kompaktna.
Sadrži 4g koja su vjerovatno zapravo nepotrošiva koliko ga malo treba ;).

Rumenilo je zapečeno no molim vas da prije probe ne podcijeniti isto jer ja nikada nisam bila fan ovakve teksture dok nisam otkrila Golden Rose i Classics.

Naime, rekli biste na prvu da ćete imati problema sa nanošenjem i da se ne da lijepo nanositi … bili biste u krivu. 

Rumenilo je izvanredne pigmentacije, ne trusi se po nanošenju i lijepo se nanosi odnosno blenda a isto tako postoji mogućnost nijansiranja, odnosno ukoliko želite intenzivniji efekat možete ga dobiti sa lakoćom a jednako tako dobivate i nešto decentniji izgled.
Postojano je čak i na ovim paklenim sparinama te ne ističe pore niti stvara iritacije.

Iako je nijansa koju dobijete potezom prsta po rumenilu bakreno zlatna ona se zapravo isprepliće kroz sve moguće zlatne tonove. 
Naravno da u sebi sadrži i čestice zlatnog shimmera koji je po meni zaista točka na “i” u ovom rumenilu.

Ponovo ću naglasiti da ja ovaj proizvod koristim isključivo kao highlighter te ponekad i kao sjenilo te mislim da je proizvod kao takav idealan za ljeto te vrhunski dupe za nekoliko znatno skupljih highlightera, te vam najavljujem post u svojoj nekako već skoro zaboravljenoj redovnoj rubrici “skupo vs jeftinije” za koju mislim da moram pod hitno ažurirati.
Na fotografiji sa lijeve strane Classics 205 je izraženiji iz razloga jer je fotografirano u zatvorenom prostoru sa blicom a na desnoj fotografiji je gotovo neprimjetan jer je fotografirano na vanjskom svijetlu bez blica.
Željela sam vam dočarati što sam bolje mogla ovako divan proizvod koji je upotrebljiv (za mene) tokom cijele godine a apsolutno nužan za ljeto a opet nisam željela da se prepadnete kako ćete šljaštiti na sve strane sa istim.
Zaista sam zadovoljna kako proizvodom tako i samim brendom a kako padam na highlightere vjerujem da će se ovaj naći na listi apsolutnih favorita.
Classics … preporuke ??
lp