… na kavi sa Anaviglam … #8

Kako sam danas u velikom poslu sa fotografiranjem i pripremama postova za narednih tjedan dana biti će ovo jedna kratka kavica ali zato će biti puno zanimljivih postova tokom tjedna :D.
Naime, meni su fotografije za objavu posta presudne, ako imam par dobrih snimaka post ide u objavu a da fotografije budu kvalitetne treba mi lijep i sunčan dan poput današnjeg.
U petak sam posjetila sajam ljepote koji se održava na Velesajmu i danas je zadnji dan pa ako vas zanima svakako svratite.
Ulaznica je 20kn što je ok cijena ali zapravo kada uđete u onaj jedan mali paviljon nemate baš puno toga za vidjeti i ja sam osobno razočarana. Ovo je prvi na kojem sam bila (kod nas) i iako sam čula dosta negodovanja oko istog opet sam se nadala da nije baš u tolikoj mjeri škrt svojim sadržajem ali ipak je … uglavnom, u 20min sam našla parking, kupila ulaznicu, ušla, obišla, kupila par sitnica i izašla.
Štoviše, najviše sam se zadržala na dijelu sa nakitom i kupila jedan lančić, jednu ogrlicu te jednu slatku narukvicu, uglavnom, to mi je bio vrhunac sajma :/ .
Tjedan mi je protekao nekako prebrzo iako nisam imala nekih zanimljivih dana :/ … vrijeme je bilo suviše monotono pa i ja sa njim valjda.
Pročitala sam Krv cvijeća (Anita Amirrezvani) koja mi je bila ugodno iznenađenje i Njeno ime: Aylin (Ayse Kulin) koja je malo i podbacila a sada sam na Posljedice ljubavi (Sulaiman Addonia) koja je za sada negdje između prethodne dvije :/.
Uz knjige sam se navukla na novi (u mojoj recepturi) smoothie a riječ je o čoko/banana verziji čiji vam recept objavim danas/sutra 😉 mmmmmmm prefino :D.
Vrhunac tjedna mi je kupovina dugo željenog Clarisonica Mia2 u koji sam se zaljubila … ovo je neviđeno čudo jer zaista sam pretpostavljala da je dobar no da sam imala baš ovolikih očekivanja koliko vidim da je dobar, nisam zaista.
Zaljubila sam se i u eterično ulje zelenog čaja koje je zaista ugodnog i opuštajućeg mirisa koji se decentno ali opet dovoljno intenzivno širi po prostorijama i traje satima.
Iako sam se počastila nekim novim krpicama koje nisam još fotkala u ormaru sam naišla na Zarine cipele koje sam kupila tokom jeseni/zime no iste su ostale u ormaru i nisam ih uopće nosila a sjetila sam ih se tek kada sam šetala Zarom i snimila ih da su sada na sniženju :/ … dešava li se to i vama ? 🙂
Uz valjda 50 nijansi crvenih ruževa koje posjedujem napokon su došle na red bordo nijanse koje sam počela nositi svakodnevno a ova na slici je jedna od dražih 😀 a riječ je o Debby olovci i MAC ružu što vam govori da je dupe alert na vidiku ;).
Ovo je bio moj mali kratki osvrt na protekli tjedan a sad se bacam na posao ponovo jer se baterija aparatu napunila 😀 … kako ste vi proveli tjedan, radno, dosadno, zanimljivo, u šopingu, na sajmu …. tipkamo se u komentarima a ako se još niste prijavili na trenutno darivanje svakako to učinite klikom na link ispod slike!

Ivana
lp