Illamasqua, Scandal & Brink :D

Kategorije: Illamasqua, Makeup, Ruž

Ususret proljeću a i da napokon napravim pomak od voljene nijanse fuksije u jednoj usputnoj kupovini za oko su mi zapela dva Illamasqua ruža.

Obožavam Illamasqua pakiranja a naročito pakiranja ruževa, jednostavno i crno, iznimna elegancija ;).

Ruževi dolaze u pakiranju od 4g te su raspoloživi u Illamasqua dućanu ili njihovom web shopu te Mulleru u CC1 i CC2 po cijeni od 160kn.

Volim trajne ruževe a ovi su apsolutno takvi, dakle, iznimno postojani ruževi koji na usnama traju satima. Pigmentacija ruževa je također impresivna i smatram da su Illamasqua ruževi jedni od najpigmentiranijih na tržištu. Mat finiš je također izniman i zaista poseban na usnama. Dostupni su u velikom broju predivnih nijansi te mislim da bi svatko mogao naći pokoju nijansu za sebe.

Illamasqua ruževi su zaista impresivni i jedinstveni no imam i malu zamjerku na njih, naime, isušuju usnice. Tekstura ruža je kremasta ali iznimno suha i usnice moraju zaista biti lijepo ispilingirane i nahranjene da bi efekat po nanošenju ruža bio besprijekoran. Usprkos činjenici da se moje usnice jako suše i baš su zapravo osjetljive, meni je taj mat efekat i pigmentacija u Illamasqua ruževima toliko impresivna da im ja opraštam i tu eventualnu suhoću usana koja se naravno da lijepo izbalansirati sa balzamima.

Kako su ruževi kremaste a dosta suhe teksture ja ih nanosim nekako najlakše sa kistom ali popravljam u toku dana direktno sa ružem a kako su zaista dugotrajni taj popravak se svede zaista na minimum minimuma.

Illamasqua ruževi…vaši dojmovi i preporuke?
 BRINK
(topla ružičasta boja breskve)
SCANDAL
(topla ružičasta boja koralja)
ps-opis sa nazivom ruža dolazi sa Illamasqua stranice, ja se ne bi baš složila ni sa jednim jer Brink je po meni čista boja breskve a Scandal boja svježe maline…najbliže moguće usporedbe 😉
lp