Carols Daughter – Monoi (repairing) Split & Sealer

Kategorije: Kosa

Surfajući po netu naišla sam na američki brand Carols Daughter koji u svom asortimanu nudi proizvode za kosu te njegu lica i tijela. Kako je hvaljen od strane američkih blogera svakako me zainteresirao.

Pronašla sam ga na Jagodici i odlučila se za serum za vrhove – link.

Zapravo mislim da je u odluci što isprobati presudio Monoi čiji miris naprosto obožavam a i blagodati koje isti pruža.
Namjena ovog proizvoda je zaštiti i njegovati vrhove da se kosa ne bi morala često šišati te da bi tako čim prije narasla, što morate priznati također zvuči primamljivo.

Miris ovog proizvoda nije razočarao jer je zaista predivan s naglaskom na cvijet Monoi i ono najbolje u svemu jest da se taj miris zadrži na kosi jedan period.
Tekstura samog proizvoda je slična nekom laganijem losionu te pri nanošenju neovisno da li se nanosi na suhu ili mokru kosu, kosa jako brzo upija ovaj proizvod. Kako sam ga ja nanosila samo na vrhove jedan pritisak pumpice je bio sasvim dovoljan.

Po nanošenju ovaj proizvod zagladi vrhove no efekt nije dugotrajan i nisam imala dojam da ih je zaštitio :/ pa sam ga koristila kada bi kosu fenirala na ravno čisto da zagladim vrhove. Miris koji je zaista božanstven je bio također plus.
S obzirom na cijenu i činjenicu da ovaj proizvod kosu ne štiti već da je zaglađeni efekt kratkotrajan, ne znam da li bi ponovo kupila ovaj proizvod jer isti sam jako brzo i potrošila :/.
U svakom slučaju, neovisno što proizvod nije u potpunosti ispunio moja očekivanja bilo je zanimljivo isprobati nešto novo :).
Koliko vas zanimaju neki nama nedostupni ili nepoznati proizvodi?
Ivana
lp