YSL Beauté | Vernis À Lèvres Vinyl Cream

Vratimo se u 2012. godinu kada je dekorativna kozmetika za usne doživjela povijesni trenutak s proizvodom Vernis À Lèvres, YSL Beauté je ponudio kombinaciju postojane mazalice za usne (lip stain), sjajila visoke blistavosti i ruža intenzivne boje, ukratko, postojanu boju i sjaj s efektom laka. Time je započela revolucija u ljepoti usana.

Tri godine kasnije, Vernis À Lèvres Pop Water predstavio je novi odvažan korak u pogledu teksture. Usne su dobile veo vodeno blistavog sjaja, uz impresivno postojanu i providnu boju.

Sada nam YSL Beauté predstavlja novu teksturu koja još više oduševljava. Neopisivo odvažna, ludo cool i optimalna u svakom pogledu. Vernis À Lèvres Vinyl Cream vinilni je svijet za sebe koji donosi sasvim novu dimenziju.

Ugodan je poput kreme i sjajan poput vinila. Ova jedinstvena kombinacija mazalice za usne, ruža i sjajila dolazi u nevjerojatnom broju nijansi. Odvažan. Jednostavno neodoljiv. Neustrašiv i slobodan poput same YSL žene, Vernis À LèvresViny Cream pulsira zagonetnom ženstvenošću.

Priuštite svojim usnama radikalno drugačiji i futuristički izgled. Pripremite se za #PLAYTHEVINYL .

YSL16031046869_Order_YSL_VAL_VINYL_CREAM_COLORS__16.tif

REVOLUCIJA U LJEPOTI USANA, ZAKORAČITE U SVIJET VINILA

Tajna proizvoda Vernis À LèvresVinyl Cream, novog kultnog ‘oružja’ namijenjenog svim odvažnim ženama koje se ne boje izraziti svoj stav inovativnim makeupom, krije se u njegovoj formuli: jedinstvenoj kombinaciji dviju formulacija s različitim učincima.

Pulsirajuća baza sadrži sastojke slične onima koji se koriste u proizvodima za njegu kože. Ceramidna struktura savršeno odgovara strukturi kože, pružajući usnama jedinstvenu njegu. Postojana i ugodna kremasta tekstura u trenu će zaplesati po površini usana. Gornji je sloj kombinacija pigmenata koji obavijaju usne zaigranom, čistom i postojanom bojom. Zapljuskuje ih osvježavajući val koji u svaki kutak donosi vinilno sjajnu i prodornu, buntovničku boju. U trenu zaglađuje, hidratizira i usavršava. Kremasti vinilni sjaj pokriva sve konture, otkrivajući besprijekorno namazane usne.

NEVJEROJATAN RASPON NIJANSI

Zakoračite u svijet vinila uz 12 magnetično privlačnih nijansi proizvoda Vernis À Lèvres Vinyl Cream, iznimno ugodne kremaste teksture i provokativnog vinilnog sjaja:

401 RougeVinyle – zaplešite uz ritam rock & roll crvene
402 RougeRemix – hit u crvenoj
403 Rose Happening – odvažite se naplameno ružičastu
404 Nude Pulse – neka usne zablistaju nude sjajem
405 Explicit Pink – poigrajte se s vedro ružičastom koja osvaja na prvu
406 Orange Electro – za vatrene usne prirodnog sjaja
407 CarminSession – očaravajuća crvena s plesnog podija
408 CorailNeo-Pop – koraljna nijansa s odvažnom notom
409 BurgundyVibes – zaplešite uz prodorno crvenu
410 Fuchsia Live – impresionirajte sve uz nijansu fuksije
411 Rhythm Red –osjetite ritam uz grimiznu nijansu
412 Rose Mix – posljednji ples za pamćenje

Klikom na ovaj link možete pogledati swatch za sve navedene nijanse.

ysl

ORUŽJE MASOVNOG ZAVOĐENJA, BOČICA VEĆ NA PRVI POGLED ODUZIMA DAH

Istog oblika kao i kod originalnog Vernis À Lèvres, kultna bočica dobiva novo crno, rock and roll ruho – istinski iskaz buntovničkog duha. Lakirane, tamne i nevjerojatno senzualne crne linije reflektiraju vinilni sjaj boje usana.

VINILNI SJAJ KAO NAJBOLJI SAVEZNIK, POKAŽITE PUTENE USNE PREKRASNOG SJAJA

Uz kolekciju dolazi novi, avangardni aplikator. Oblik je inspiriran profinjenim dijamantom a sitne brazde uranjaju u formulu. Nježno klizi po usnama, uz maksimalnu preciznost nanošenja prilikom oblikovanja putenih linija koje redefiniraju siluetu usana. Zaglađuje linije i ukrašava usne neopisivim vinilnim sjajem.

YSL_2292_VERNIS_A_LEVRES_VINYL_CREAM_VINYL_LIPS_STILL_LIFE_2016_POS-VNA-WW-INT_1,414_420x297__420x297_[19129].tif

YSL16031046873_Order_YSL_VAL_VINYL_CREAM_APPLICATOR_16.tif

CARA DELEVINGNE, RASPLESANA BUNTOVNICA

Vatrena i beskompromisna – prava buntovnica! Kao zaštitno lice Vernis À Lèvres Vinyl Cream, Cara Delevingne otvara vrata novog svijeta vinila. Osvajajući promatrača prodornim pogledom, Carin lik pršti energijom dok poput mačke gestikulira ultra-crvenim, vinilno sjajnim usnama.

vynil-cream-1

*Informativna cijena:
VERNIS A LEVRES VYNIL CREAM 290 hrk

***

1-anaviglam-ysl-beaute-vernis-a-levres-vinyl-cream

[DOJMOVI]

Elegantno pakiranje, kremasta formula i pregršt neodoljih nijansi svakako čine Vernis À Lèvres Vinyl Cream ‘must-have’ proizvodom. S obzirom da se radi o proizvodu za usne koji je triput intenzivniji u pogledu pigmenata i sjaja zahvaljujući kremastom vinilnom finišu, složila bi se s tvrdnjom kreativnog direktora za YSL makeup, Lloyd Simmonds, kako je kreirana potpuno nova kategorija proizvoda za usne. Hibrid ruža i sjajila postojan je na usnama satima a zbog inovativnog aplikatora nanosi se s lakoćom, također bi spomenula kako postoji mogućnost (upravo zbog aplikatora) doziranja intenziteta nijansi. S obzirom na profinjeni sjaj koji Vernis À Lèvres Vinyl Cream pruža usnama on će za dnevni makeup u kombinaciji sa tekućom podlogom i minimalnom dozom maskare biti sasavim dovoljan. Za nešto naglašeniji makeup najbolje se slaže s markerom Coutureeye Marker za prodorne, ‘grafički’ iscrtane oči. U svakom slučaju, Vernis À Lèvres Vinyl Creams nije me ostavio ravnodušnom, štoviše, mislim da je idealan za nadolazeće hladnije dana kada će osim odvažne boje usnama pružiti i adekvatnu njegu i zaštitu, uostalom, kako je to Lloyd Simmonds istaknuo, uz ovaj proizvod usne govore same za sebe. Swatchesvi svih nijansi dostupni su klikom na ovaj link.

anaviglam-ysl-beaute-vernis-a-levres-vinyl-cream2-anaviglam-ysl-beaute-vernis-a-levres-vinyl-cream 3-anaviglam-ysl-beaute-vernis-a-levres-vinyl-cream 4-anaviglam-ysl-beaute-vernis-a-levres-vinyl-creamysl-beaute-vernis-a-levres-vinyl-cream-anaviglam