Lancôme Ombre Hypnôse Stylo Long Wear Cream Eye Shadow Stick |Or Inoubliable|

“Francuski ‘šik’ vežemo uz ležernost i lakoću. No to ne znači da Francuskinje ne ulažu trud. Kremasto sjenilo za oči u stiku Ombre Hypnôse Stylo Long Wear Cream Eye Shadow Stick očima donosi ono što omiljeni baloner predstavlja za stil: ključni komad za ujedno ležeran i privlačan izgled. Sjenilo obiluje pigmentima, sedefom i zaglađujućim agensima u savršeno prozračnoj, klizećoj teksturi intenzivne metalik prêt- à-porter boje, nanosi se u trenu, praktički zatvorenih očiju, za 24-satnu perfekciju koja nikada ne iznevjeri*.
*samoocjena – 51 korisnica
Paleta od osam nijansi, od najprirodnije do najintenzivnije:
01 – Or Inoubliable, delikatno zlatna nijansa
02 – Sable Enchanté, svijetlo bakrena nijansa
03 – Taupe Quartz, ružičasto-sivkasta nijansa šampanjaca
04 – Brun Captivant, topla brončana nijansa
05 – Erika F, Lancômeova klasična srebrnasto-kaki nijansa
06 – Turquoise Infini, nijansa zlatnog safira
07 – Bleu Nuit, mornarsko plava nijansa
08 – Violet Eternel, vibrantna nijansa ametista”

Lancome Ombre Hypnôse Stylo Long Wear Cream Eye Shadow Stick

S obzirom da sam uvijek ujutro u žurbi obožavam koristiti sjenila u obliku stika, jednostavno se brzo apliciraju a opet izgledaju kao da smo se ipak potrudili. Iako na našem tržištu nije bilo puno stikova u posljednje vrijeme se prilagođavamo potrebama kupaca te gotovo da ih svi brandovi imaju u ponudi. Lancôme nije bio iznimka te je svoju ponudu obogatio sa osam prekrasnih nijansi od koji je meni ustupljenja na testiranje nijansa pod brojem 01.

Lancome 01 – Or Inoubliable Lancome Ombre Hypnose Lancome Cream Eyeshadow

Lancôme nijansu 01 Or Inoubliable opisuje kao delikatno zlatnu nijansu i zapravo su u pravu jer ovo je izuzetno decentna nijansa zlatne boje. Lijepo se nanosi i krasno blenda ali također zahtjeva brzinu jer kada se posuši (a suši se jako brzo) više se ne miče sa kapka bez skidanja. Iako ja u podlozi koristim bazu (MAC Paint Pot) ili ponekad tekuću podlogu (puder ili korektor) ovo sjenilo možete nanositi i samostalno bez iakakve podloge mada mislim da bi se na masnijim kapcima skupljalo u pregibu na ovim ljetnim vrućinama a i druga stvar je što se ipak malo ljepše blendaju kada postoji baza u podlozi. Način na koji nanosim ovo sjenilo je da ga direktno apliciram na kapak te sa prstima ili nekim kistom sintetičkih a rijetkih dlačica izblendam na pregibu kapka.

Stik sadrži 1,4g proizvoda te je po otvaranju upotrebljiv naredne dvije godine a preporučena cijena iznosi 205kn.

Lancome

S obzirom da je nijansa izuzetno svijetla imala sam problema pri slikanju te vam na žalost nisam dočarala njenu punu ljepotu ali svakako bi vam preporučila kada prolazite uz parfumeriju da svratite te isprobate pokoju nijansu jer ovaj proizod je pravi ljetni must have!

Lancome 01 – Or Inoubliable swatch Lancôme Ombre Hypnôse Stylo Long Wear Cream Eye Shadow Stick |Or Inoubliable| on eyes swatch

Koristite li stikove za oči i imate li preporuka?

*pr uzorak