L’Occitane Anđelikin hidratantni peeling

Prije kupovine ovog pilinga dobila sam 2-3 testera i zaista sam ga željela kupiti jer je svakako najzanimljiviji piling kojega sam isprobala.

U nazivu se nalazi i riječ “gel” no piling nije gelaste teksture već kremaste a ono što ga čini (meni) interesantnim su mekane kuglice u njemu koje nisu presitne te su poput gume. Iznimno interesantan osječaj na koži pri trljanju po licu…mekano a dovoljno konkretno da se radi o “ozbiljnom” pilingu.

Piling ne isušuje te decentno hidratizira, ne pretjerano da budete pretjerano ugodno iznenađeni no dovoljno, zapravo, za piling dovoljno. Nakon upotrebe koža ne zateže te je čista, mekana, glatka i nježna.

Možda nisam dovoljno dosljedno opisala te gumene kiglice u pilingu pa sam nastojala fotografijom ukazati na njih…;).

Dakle, te male gumene kuglice i kremasta hidratantna tekstura čine za mene ovaj piling vrijedan proizvod u preparativnoj kolekciji kojim sam ja zadovoljna.

Piling dolazi u tubi od 75ml i cijena mu je 165,50kn (28$). Koristim ga jednom tjedno i kako ga ne treba puno kupljeno pakiranje mi traje od rujna i tek sam sada pri kraju, što je relativno zadovoljavajući omjer kvalitete i cijene proizvoda.

Mislim da je ovakav jedan piling dobrodošao u ovom periodu godine kada nas vani mući hladnoća a u kući toplina centralnog grijanja i smatram da će koža biti adekvatno očišćena te njegovana.

Da li ste isprobali koji hidratantni piling već…preporuke su dobrodošle?

lp