Diego Dalla Palma – eyeliner No16

Diego Dalla Palma olovka za oči u nude nijansi koja dolazi pod brojem 16, obožavam ju. Malo je reći da ju koristim zadnje dvije godine i zaista me sram da je nisam prije recenzirala 🙁 ali nije ni sada kasno da vam ukažem na ovu predivnu olovku.

Koristim ovu olovku isključivo na unutarnjoj liniji kapka i iako nije nigdje naglašeno da je vodootporna ja imam osječaj da je jer ja postojaniju olovku za oči u nude nijansi nisam nikada isprobala :/. Zaista traje i traje i traje satima 😀 te oku daje vrlo prirodan a svjež izgled. Teksturom nije niti premekana a niti pretvrda i lako se i lijepo nanosi, doslovce klizi po unutarnjoj liniji kapka.

Nijansa je baš prava nude nijansa za kapke, nije bijela, nije roza, nije bež … jednostavno je nude (mat) nijansa koja je iznimno prilagodnjiva toj unutarnjoj liniji kapka.

Diego Dalla Palma olovku sam kupila u Mulleru po cijeni od 150-ak kuna i čini mi se da je doslovno nepotrošiva … ja ju imam dakle dvije godine i zaista ju učestalo koristim a još nisam došla niti do pola olovke :/. Po prvom korištenju rok trajanja je upravo 2 godine no ja nisam primjetila nikakve promjene ni u teksturi ni u mirisu :/.

Ukratko … preporučam ovu nude olovku za oči jer je zaista iznimno vrijedna investicija i apsolutni “must have” … zaljubit ćete se u nju ;D!

Ukoliko vas nisam uvjerila da vam ovakva olovka treba, prilažem i “close up” kako izgleda na očima ;)!

Dojmovi 😀 ???

lp