Hello Beauty & Giveaway

Kategorije: Giveaway, Hello Beauty

IMG_9884

Hello Beauty je spužvica koja služi za nanošenje tekuće podloge. Dostupna je u poslovnicama Bipe po cijeni od 19,90kn.

IMG_9888

Iako na deklaraciji ovog proizvoda piše da služi za nanošenje rumenila i highligthera na lice te sjenila za oči ja sam ga koristila samo za nanošenje tekućih pudera, korektora i pudera u prahu.

IMG_9886

Koristi se na način da ga se namoči te ocijedi a potom se proizvodi koje nanosite lagano utapkavaju na lice.

Jajastog je oblika koje se u doticaju sa vodom udvostruči.

Iako se prema deklaraciji može koristiti i suh ja se u toj varijanti nisam našla.

IMG_9900 IMG_9893

Hello Beauty je znatno tvrđi od Beauty Blendera (recenzija) pa samim time postoji mogućnost da potrošite više proizvoda no što bi inače nanosili, bez obzira na to, efekt po nanošenju je prirodan jer zapravo zbog guste teksture spužvice trebate nešto više proizvoda koji nanosite no ista se količina neće naći na vašem licu.

Sviđa mi se efekt koji pruža a posebno me dojmi pri nanošenju korektora na okoloočnom području te smatram ako vas interesiraju aplikatori poput ovoga da bi ga trebali isprobati shodno cijeni.

IMG_9879

Kako sam ja kupila nekoliko primjeraka čim su se pojavila na policama a u međuvremenu dobila jedan primjerak kao pr uzorak, isti darivam vama tokom ovog vikenda. Sve što morate napraviti jest napisati u komentarima ispod ovog posta koji način apliciranja podloge preferirate. Darivanje je internacionalno te je otvoreno do ponedjeljka 20.10. do 12h kada objavljujem dobitnicu koja mi se sa svojim podacima treba javiti na mail anaviglam@gmail.com .

Sretno!

Tagovi: