New In #37 – Random Stuff

poklon

Kako je danas dan za odmor odlučila sam objaviti jedan random new in post koji sadrži zaista sve i svašta a najmanje kozmetike, lagano štivo sa puno slika kao stvoreno je za nedjelju. Svi dostupni linkovi biti će ispod slika u nazivu proizvoda.

Iako je moj rođendan tek za par dana draga kolegica Maruša sa bloga Beauty Blogette uspjela me iznenaditi prva svojim poklonom. Naime, u posjetu Trstu naletjela je na MAC-ov dućan koji je zapravo u potpunosti na ruku svima sa područja Istre i Kvarnera, sve detalje o dućanu možete saznati klikom na ovaj link.

Na poklon sam dobila dva Pupina laka za nokte u nijansama kao stvorenim za jesen/zimu (092 ljubičasti i 604 crveni) te Dark Side ruž koji me apsolutno oduševio i Fluidline Eye Pencil u nijansi Earth Sign. Hvala draga ;).

MAC Pupa

Nadalje sa poklonima, od jedne prijateljice dobila sam i Zarinu Black Peony toaletnu koja je fantastična za hladnije dane. Hvala M ;).

Zara toaletna

Od kozmetike mi je preostalo još spomenuti MUFE /125/ puder koji mi je stigao nakon gotovo dva mjeseca putovanja te Artdeco serum za trepavice jer nešto loše se dešava sa mojima pa im treba njega.

makeup for ever & artdeco

Kako sam bila u shoppingu u Zari kupila sam putnu varijantu Zarina novog parfema “With Vanity” a natuknut ću vam da škicnete full size pakiranje koje je zaista neodoljivo.

Zara parfem

U Zari sam nedavno obavila veći dio kupovine. Kupila sam si jaknu za prijelazni period jesen/zima, tri para traperica, jedne cipele i nekoliko majica. Sa svime sam podjednako zadovoljna naročito trapericama kojima sam najvjernija jer jednostavno ako ih i trebam obnoviti uvijek mi je prva destinacija upravo Zara. Materijal majica i sam print je također fantastičan baš kao i obuća.

Zara Jakna Coat Coat with black pocket 699kn

Zara jeans 3 Superskinny ripped jeans 399,90kn / Cigarette jeans 399,90kn / Relax fit medium-rise jeans 399,90kn

Zara Printed slip on Printed slip on299,90kn

Zara t-shirt 4 Cotton t-shirt 99,90kn / Cotton t-shirt Zara 129,90kn / Organic cotton t-shirt 59,90kn / Organic cotton t-shirt 99,90kn

Zara vesta Zara vesta 99,90kn (na akciji)

Iako rijetko kada nešto nađem za sebe u dućanu Springfield ovaj puta sam čak ulovila dva komada u nekoj akcijskoj varijanti ako kupim vestu i košulju cijena je 299kn jer inaće je svakom zasebno cijena po 200kn. Ugodni materijali i krasan print i ono najbolje u svemu plave je boje.

Springfield Vichy check blouse / Patterned fleece

Nadalje sam se zadržala u H&M-u u kojem isto često nađem pokoji zanimljiv komad, jedino mi bude sporna kvaliteta ali recimo pidžame me još nikada nisu iznevijerile pa mislim da neće ni ova koju sam ovaj puta odabrala samo nisam mogla pronaći link pa ne znam da li je to nešto od starije ponude koja izlazi. Trapericama sam isto jako zadovoljna kao i košuljom, sve u svemu H&M ovoga puta nije podbacio.

Dok sam stajala u redu snimila sam u košari sa strane malu spužvicu za čišćenje cipela koja je prkatična za imati pri ruci u torbi ili autu, isto tako, zainteresirala su me dva komada nakita koji izgledaju gotovo kao komplet.

H&M Jeans boyfriend fit 199kn / Košulja 179kn / Pidžama 99kn

H&M shoe cleanser spužvica za čišćenje obuće oko 15kn

H&M nakit svaki komplet pojedinačno 29,90kn

Od odjeće još sam si kupila jednu končanu haljinu koja je idealna za jesenske dane s rukavima do laktova i dužinom do koljena te dvijema vestama u C&A čija pletiva obožavam.

C&A haljina Haljina 149kn

C&A vesta svaka vesta 69,90kn

U nedavnoj posjeti Ikei ja sam više bila skoncentrirana na posuđe koje me oduševilo no našlo se tu i par sitnica poput svijeća od kojih vam zapravo niti jednu ne bih s oduševljenjem preporučila, možda čisto zbog dekora jer izgledaju privlačno. Doduše, još samo rozu nisam upalila pa to naknadno javim ukoliko bude za preporuku. Ogledalo mi nije bilo potrebno ali kako je zaista elegantno i veliko kupila sam ga i drago mi je zbog toga.

Ikea haul Tysnes ogledalo 119,90kn / svijeće

Osim toplijom odjećom opskrbila sam se i odličnim čajevima iz dućana Harissa te knjigama od kojih sam Sobu zla već pročitala i shvatila da pod hitno trebam nabaviti nastavke.

čajevi Harissa Mango / Sweet MarzipanOrange-Grapefruit Mint

knjige

Za kraj vas ostavljam sa krasnim jesenskim buketom sa Dolca koji zaista pruža divan ugođaj za svega 20kn. Koji su vaši “random” noviteti i spremate li se i vi za toplije dane?

Jesenski buket