Odstranjivač laka za nokte – spužva

Kategorije: Nokti

U kupovini novog odstranjivača laka za nokte naišla sam u Kozmu na ovaj u obliku spužve…

…primjetila sam novi proizvod “Bourjois 1 second” koji je također odstranjivač laka za nokte u obliku spužve ali po cijeni od kojih 59kn a ovaj “GLOBAL” koji sam kupila ja možete nabaviti po cijeni od 12kn…
59kn – malo ipak previše za adstranjivač laka za nokte
Dakle, nisam se puno premišljala i odabrala sam ovu uvelike jeftiniju varijantu koja dolazi u staklenoj teglici od 65ml, dolazi sa kompaktnim poklopcem koji se otvara i zatvara kao klasična teglica, unutra se nalazi spužva natopljena acetonom.
Prema deklaraciji ovaj odstranjivač sadrži uljne komponente te vitamin E. Piše isto tako da nokte hrani, njeguje i revitalizira. Način upotrebe je vrlo jednostavan – nalakirani nokat umočite u spužvu i nakon par sekundi lak će biti odstranjen.
*Osobni dojam ;
ovaj aceton ne hrani niti hidratizira, da budem preciznija mislim da je jak i da u tih par sekundi zaista isuši kožicu oko noktiju ali i nokat i da ovih uljnih komponenti u sastavu nema …ali… isto tako, lak se skine za cca 7-8sek pa mislim da noktima ne može toliko štetiti sastav acetona jer ionako (barem ja) mažem kožicu oko nokta a i nokat sa uljem ili već sličnim proizvodom namijenjenim za hranjenje tog dijela;
ne znam kako reagira sa lakovima koji sadrže šljokice ali ove klasične lakove skine brzo i efikasno;
sastav sadrži neke voćne mirise …ja osjetim ananas uz sve primjese strašno nabijenog alkohola tako da ne očekujete nešto idealno na miris ali ponovit ću da sve to kratko traje pa mi je i to zanemarivo.
Ovaj proizvod se proizvodi u Turskoj i moram priznati da me Turci ugodno iznenađuju sa svojim kozmetičkim proizvodima, npr Golden Rose, Flormar…ovo je još jedan u nizu, dakle, intenzivan miris acetona sa nekim voćnim primjesima – dakle opet se trude da previše ne “štrši”, brzo i efikasno skida lak, ambalaža je praktična i svakako je dobrodošla kada ste na putu jer puno je vlažnija od onih maramica za skidanje laka a opet nije klasična bočica od 100-ak ml koju morate nositi sa sobom, pa vam trebaju i blazinice itd…dakle, zadovoljna sam ovim proizvodom i svakako će se opet naći u mojoj košarici.
Za moje potrebe ovo je zadovoljavajući odstranivač laka za nokte a i omjer cijene i kvalitete je također zadovoljen.
Da li ste probale ovaj proizvod i da li planirate…a da li je netko možda probao “Bourjois 1 second” odstranjivač-javite komentare?
lp