Vrijeme za posebne trenutke uz s.Oliver FOR HER & FOR HIM | GIVEAWAY završen

Kategorije: Giveaway, Parfem

Valentinovo.
Vrijeme za ljubav. Vrijeme za Vas dvoje.

Približava se vrijeme romantike i darivanja. Uživajte u samoći udvoje, stvorite romantičnu atmosferu i slavite ljubav. Izmamite svojim najmilijima osmjeh na lice i iznenadite svoju ljubav s parfemom. Vrijeme je za poklone od srca. 

*Hvala svima na sudjelovanju, prijava je bilo jako puno ali dobitnica je samo jedna, no 27.02.2017. slijedi novo darivanje pa svakako okušajte sreću za tjedan dana ponovo. Dobitnica s.Oliver paketa je Jelena Vresnik, čestitam!

Vrijeme za posebne trenutke.
s.Oliver FOR HER & FOR HIM

Ženski parfem s.Oliver FOR HER očarava svojim elegantnim ružičastim mirisom koji otkriva žensku senzualnost, dok muški parfem s.Oliver FOR HIM predstavlja jednu začinjenu i dinamičnu kompoziciju stvorenu za posebne trenutke. Ovaj romantični miris stvoren je za sve one koji žive život sa stilom i cijene svaki trenutak. Sastav daje osjećaj blagostanja, sreće i ljubavi. Sve što Vam treba za romaniku, lijepe trenutke i Valentinovo.

Darivanje povodom Valentinova {pravila}

Internacionalno darivanje traje u periodu od 13.02.2017. do 19.02.2017. do 23:59h te se u tom periodu možete prijaviti tako da ispod ovog posta u komentarima napišete s.Oliver & Anaviglam Giveaway a nagrada je poklon za jednu osobu koja će počastiti sebe i svoje najmilije sa s.Oliver FOR HER & FOR HIM parfemima uz komplet pjenušaca i dvije čaše, ukratko, proizvode s gornje fotografija. Sretna dobitnica ili sretni dobitnik bit će izvučeni 20.02.2017. a ime će biti objavljeno na blogu istoga dana, sve što je tada potrebno jest odgovoriti na mail koji ću vam poslati u naredna 24h.

Prijaviti se možete i na Facebook-u klikom na ovaj link.

Svima želim puno sreće!

Tagovi: ,