Tamno i svijetlo

U današnjem postu donosim vam kombinaciju beauty-fashion-lifestyle noviteta koji su me toliko impresionirali da sam ih brže bolje morala podijeliti sa vama. 

anaviglam-douglas-xyz-shein-primark-vicenza-pacco-rabanne-zara-ysl-beauty-asos-reclaimed-vintage-1

Ovo je jedna mala hrpica meni zanimljivih noviteta na koje sam vam željela ukazati ukoliko dijelimo isti interes, jer sigurna sam da će svatko pronaći nešto zanimljivo za sebe. Također, napomenula bi kako sam nedavno najavila ukidanje klasičnih ‘new in’ postova a ovo je jedna od varijacija kako će oni sada izgledati, nadam se da će vam se promjena dopasti.

anaviglam-douglas-xyz-shein-primark-vicenza-pacco-rabanne-zara-ysl-beauty-asos-reclaimed-vintage-10

Nedavno mi je sa web shopa SheIn stigla traper jakna, koja meni zapravo u ovom zimskom periodu služi više kao košulja, no kao jakna će biti odlična za jesen/proljeće. Materijal je zaista deblji od klasične traper košulje, lako se održava i ne gužva se. Košulja je više siva no crna sa detaljima poderanih dijelova s prednje i stražnje strane. Sviđa mi se ova jakna/košulja zbog kvalitetnog traper materijala, mogu je kombinirati na razne načine i trenutno je moj najdraži zimski odjevni komad. Više detalja o ovoj košulji, poput dostupnih veličina i cijene, možete saznati klikom na ovaj link.

anaviglam-douglas-xyz-shein-primark-vicenza-pacco-rabanne-zara-ysl-beauty-asos-reclaimed-vintage-3

Vicenza čizmice dostupne su u XYZ dućanima. Inače, sa Vicenza brandom upoznala sam se još ljetos kroz dva para njihovih sandala koje su me oduševile svojom udobnošću, ista stvar je i sa ovim čizmicama. Sam dizajn čizmica je izuzetno atraktivan ali osim toga taj model je jako udoban usprkos visokoj peti koja je puna a time i stabilna. Volim nositi ove čizmice na neki casual outfit ali i na nešto formalniji, što je samo još jedan dodatan plus.

anaviglam-douglas-xyz-shein-primark-vicenza-pacco-rabanne-zara-ysl-beauty-asos-reclaimed-vintage-4

Reclaimed Vintage kožni crni sat sa efektom mramora trenutno je dostupan po sniženoj cijeni na Asosu. Sat je jako ugodan na ruci pri nošenju, lijepo se također može kombinirati na različite outfite i vrijedi investicije, posebno sada kada je na popustu, ako ne za vas onda barem kao poklon.

anaviglam-douglas-xyz-shein-primark-vicenza-pacco-rabanne-zara-ysl-beauty-asos-reclaimed-vintage-8

Prije otprilike dva mjeseca ugledala na nekom blogu upravo ovu zanimljivu torbicu iz Zare i rastužila se kada sam primijetila da ista ne dolazi ni na naše police a ni ne pojavljuje se na web stranici za naručivanje. Uglavnom, prije otprilike dva tjedna zapazila sam ju čim sam ušetala u Zaru iako je stajala poprilično daleko. Iako mi žuta boja i nije toliko privlačna upravo ista ovu torbu čine zanimljivom, osim toga zlatni detalji vukova su točka na “i”. Torba je napravljena od brušene kože i definirala bi ju da je srednje veličine te je trenutno najdraža torba moga ormara. Više o istoj možete saznati klikom na ovaj link.

anaviglam-douglas-xyz-shein-primark-vicenza-pacco-rabanne-zara-ysl-beauty-asos-reclaimed-vintage-5

Yves Saint Laurent Le Teint Encre De Peau Fusion Ink moj je najdraži puder i o njemu sam pisala u ovom postu, a da je to moj najdraži puder potvrđuje i činjenica da je ovo na slici već moje četvrto pakiranje. Nedavno sam tražila za sebe novu bazu jer ne volim pretjerivati sa matiranjem tokom hladnijih mjeseci a opet ne želim nešto što se kosi s potrebama moje mješovite do masne kože, s obzirom da sam ovim puderom toliko zadovoljna odlučila sam isprobati YSL Touche Éclat Blur Primer koji me u kombinaciji sa prethodno spomenutim puderom oborio s nogu. Mislim da nikada nisam bila ovoliko zadovoljna izgledom i ponašnjem baze i pudera na mom licu, ovo je tim koji se savršeno nadopunjava i mislim da ću se ovog “čarobnog” dua držati i u budućnosti još dugo vremena.

anaviglam-douglas-xyz-shein-primark-vicenza-pacco-rabanne-zara-ysl-beauty-asos-reclaimed-vintage-6

Isti prethodno navedeni puder našao se i kao jedna od mojih top pet preporuka u novom Douglas magazinu za zimu. Douglas magazin možete potražiti u svojoj obližnoj Douglas parfumeriji a uz moje preporuke možete pročitati i preporuke mojih kolegica. Simpatično mi je također da se na stranici do mojih preporuka našao Johnny Deep kojemu moram priznati da zaista izgleda neodoljivo u kampanji za Dior Sauvage za koji također imam samo pohvale.

anaviglam-douglas-xyz-shein-primark-vicenza-pacco-rabanne-zara-ysl-beauty-asos-reclaimed-vintage-9

Paco Rabanne Million toaletna voda u varijanti za muškarce jedan je od mojih omiljenih mirisa, mislim da sam već potrošila pet do šest pakiranja od 100ml. Ukoliko volite snažne i dominatne mirise ovo je nešto što morate probati, trenutno je isti u ponudi mjeseca u Douglas parfumerijama pa ukoliko želite počastiti sebe ili nekog bližnjeg za nadolazeće blagdane ovo je prava prilika, ponuda mjeseca dostupna je i na Douglas web shopu. Moram priznati da me ženska varijanta nije nimalo dojmila ali recimo moja prijateljica ju ne prestaje hvaliti, poanta je da Paco Rabanne ima za svakoga ponešto a na vama je da odaberete što vam se sviđa.

Kako bi malo razbila monotoniju omiljenog mirisa odlučila sam se isprobati Paco Rabanne Million Prive, također u varijanti za muškarce. Ovoga puta radi se o parfemskoj varijanti koja je pomalo elegantnija a samim time i privlačnija. Moram priznati da meni ne smeta ta intenzivna postojanost kod ovakvih parfema, štoviše, ona me motivira da ga ponovo kupim, stoga bi trebalo imati na umu kako je ovo tip parfema koji dominira skroz koliko ga nosite na sebi. Otvara se crvenom mandarinom i cimetom, kao i prvotna varijanta a onda srce obuhvaća note nargile duhana. Baza se svodi na senzualan spoj pačulija i tonke pa vam mora biti jasno zašto sam napomenula da treba biti oprezan pri odabiru ovakvog mirisa.

anaviglam-douglas-xyz-shein-primark-vicenza-pacco-rabanne-zara-ysl-beauty-asos-reclaimed-vintage-7

Nedavno sam posjetila Primark gdje su me oduševile mnoge stvarčice no najviše su me ipresionirale ‘rose gold’ sitnice poput krigle/šalice i vješalice, svakako doprinose atmosferi slike ali i doma, naravno ako ste fan tih specifičnih boja i detalja.

anaviglam-douglas-xyz-shein-primark-vicenza-pacco-rabanne-zara-ysl-beauty-asos-reclaimed-vintage-2

Ovo su bili neki moji noviteti koji su brzo postali favoriti, a što je vas dojmilo u posljednje vrijeme?