Non Beauty Favourites #13

Zara H&M Harissa KringleListopad je prošao studeni stigao a ubrzo će stići i zima i sigurna sam kako ću više vremena provoditi u zatvorenom pa će i non beauty favorita biti sve više i više. Danas vam donosim tek nekoliko favorita iz moje svakodnevnice no sve sam ih podjednako obožavala tokom listopada.
KringleKringle Autumn Rain svijeća je savršena jesenska svijeća koja zaista upotpuni doživljaj jeseni u toplini doma. Sviđa mi se i činjenica da ova svijeća miriše i kada ne gori, odnosno miris se širi prostorijom i kada samo otvorim poklopac staklenke no ja ju ipak ne štedim. Kringle svijeće se inače jako sporo troše tako da svakako po mom mišljenju vrijedi uložiti u ono najveće pakiranje jer je i cjenovno isto najisplativije. Ukoliko ste fan jesenskih drveno zagastih mirisnih nota svakako potražiti ovu svijeću.
Zara H&MZara naočale sa slike nosila sam konstantno i mislim da će biti idealne za onaj zimski period sa zrakama sunca jer ove naočale nisu pretamne i mislim da meni ne bi bile dovoljne za ljetni period zato mislim da ću ih maksimalno iskoristiti tokom ovih hladnijih sunčanih mjeseci.

Torbica/novčanik sa imitacijom zmijske kože dolazi u nekoj smeđe-bordo boji koja na gornjoj fotografiji nije baš najbolje uhvaćena. Ovu torbicu sam nedavno kupila u H&M i zapravo mi služi za mobitel da baš svaki puta ne trebam tražiti u svojoj prenatrpanoj torbi.
Harissa CoffeeU Mokka čaj sam se zaljubila i preporučila bi ga svim kavopijama koji su svjesni da možda pretjeruju sa kavom jer ovaj čaj iako nije dovoljno jak da zamijeni kavu svojom ugodnom aromom zaista umiri želju za još jednom šalicom kave koja je vjerovatno suvišna.

Uz Mokka čaj utjehu sam pronašla i u svojoj omiljenoj slastici Pocket Coffee Espresso koja se uvijek može naći u mojoj kuhinji ili čak torbi. U posljednje sam vrijeme zaista pretjerala sa količinom kave koju pijem pa se trudim koliko god mogu da nađem alternative koje makar umire moju potrebu za kavom svojom aromom.
Kraš DorinaUz gore navedenu slasticu tu su još tri o kojima sam postala ovisna tokom listopada a radi se o Dorina čokoladi sa dobrim starim nam napolitankama, ledenim čokoladicama koje su me ujedno podsjetile na nadolazeće blagdane i dječjim žvakama različitih okusa. S obzirom da sam slavila rođendan u listopadu ormarići u kuhinji su se napunili slatkišima pa valjda zato upravo slatkiši i dominiraju u ovom postu.
iPhone 6s plus 64gb rose gold iPhone 6s plus rose iPhone 6s plus rose goldZa kraj sam ostavila nešto što koristim tek od sredine mjeseca ali usprkos tomu mislim da je ovo moj favorit broj jedan a radi se o novom mobitelu. Iako sam ciljala da kupim neki Samsungov uređaj na kraju je odluka pala na iPhone 6s plus u nijansi rose gold a ono što je presudilo jest kamera mada bi lagala kada bi rekla kako i boja samog uređaja nije imala barem mali utjecaj.

To su bili moji mjesečni favoriti iz svakodnevnice a u idućem postu slijede beauty favoriti kojih se itekako nakupilo a do tada me zanima koji su vaši favoriti za mjesec listopad?