Labeffective PLACENTAe

“Labeffective je ime tržišne marke, brand koji nudi inovativan i vrlo atraktivan proizvod za revitalizaciju organizma i podmlađivanje kože. Proizvod koji potiče ljepotu iznutra i izvana, preventivni i rekonstrukcijski proizvod pod nazivom PLACENTAe. Korištenjem predznanja o terapiji matičnim stanicama u kombinaciji sa posljednjim tehnološkim dostignućima, stručni tim Laboratorije effective je stvorio kapsulu i kremu kao idealnu kombinaciju koja potiče ljepotu i zdravlje iznutra i izvana.”

1 Labeffective Placentae

PLACENTAe Krema

“PLACENTAe stanična terapija kao dnevna i noćna krema je posebno formulirana kako bi koža izgledala mlađe i zdravije. Aktivni sastojak ekstrakta placente ovce je bogat biostimulatorima koji vlaže i hrane kožu vračajući koži mladalačku elastičnost, glatkoću i zdrav izgled.”

Krema PLACENTAe zaintrigirala me odmah zbog svog sastava jer morate priznati da se njime ističe iz mase. S obzirom da moja koža pokazuje prve znakove starenja moram priznati da sam sve izbirljivija kada je u pitanju preparativa te sam imala velikih očekivanja od ove kreme.

U prvom tjednu koristila sam kremu samo na večer jer sam se bojala da mi ne bude preteška za dan ali smatrala sam da nije pošteno pisati o ovom proizvodu samo iz jednog ugla pa sam je ubacila i u jutranju rutinu te ju koristila u proteklih mjesec dana ujutro i na večer. Također bih napomenula da u podlozi nisam koristila nikakav serum već samo tonik.

Moja koža je mješovita no ljeti ima tendeciju da postane masna no moram priznati da usprkos vrućinama ja nemam problema sa viškom sebuma. Štoviše, mislim da je moja koža trenutno normalna do mješovita jer višak sebuma se pojavi tek nakon 5-6 sati samo oko nosa dok obrazi, čelo i brada izgledaju potpuno normalno.

Iako je mješovitom (i masnom) tipu kože najteže ljeti moram priznati da moje lice odlično podnosi ljetne nedaće i zapravo u ovom periodu budem jako zadovoljna kožom lica a tako je i ove godine uz napomenu dakle da nisam prešla onu granicu ka masnom tipu već baš naprotiv, sebum je toliko pod kontrolom da ni ja sama u to ne vjerujem.

Napominjem reguliranje sebuma s obzirom da je jedina novost u mojoj rutini upravo ova krema i ne mogu sa sigurnošću reći da je to samo njena zasluga ali sam isto tako uvjerena da je zasigurno jedan od faktora odličnog stanja u kojem se moja koža trenutno nalazi.

Krema dolazi u pakiranju od 75ml a cijena joj iznosi 320kn. Krema je dostupna na Labeffective službenoj web stranici www.labeffective.ba gdje možete saznati još dodatnih informacija o sastavu i samoj tehnologiji proizvodnje. Sastav kreme dostupan je klikom na ovaj link.

Krema ima ugodan i decentan miris koji po nanošenju hlapi. Tekstura kreme je dosta gusta ali pri nanošenju lagana i koža ju brzo upija. Finiš koji ostaje po nanošenju kreme najjednostavnije je opisati kao ugodan baršunasti finiš i to je nešto što mi se jako dopada kod ove kreme. Naime, iako je moja koža mješovita ja nisam tip koji voli mat finiš ali opet ne volim niti probijanje viška sebuma, volim vidjeti svjež i zdrav sjaj kože a to mi ova krema i pruža. Korištenjem ove kreme primjetila sam bitnu razliku kod tonusa kože jer koža je znatno elastičnija te mekša na dodir. Ponovit ću da mi se koža znatno manje masti te isto tako nisam imala niti jedan upalni proces posljednjih tjedana a eventualno crvenilo od sunca bi preko noći u potpunosti nestalo.

Preskočila bi dio o borama jer ja ih imam tek u tragovima na području čela no ništa pretjerano niti išta što bi me smetalo pa mislim da nisam prava osoba da pričam o tom segmentu no kako je krema hranjiva vjerujem da je baš idealna za usporavanja prvih znakova starenja.

2 Labeffective Placentae 3 Labeffective Placentae

PLACENTAe Kapsule

“Terapija matičnim stanicama u kapsuli je moćan nutrijent koji daje energiju, oživljava procese u organizmu, regulira metabolizam dajući osjećaj snage i koncentracije uma. Respektabilna doza hijaluronske kiseline hidratizira kožu iznutra, dajući joj vlažnost i čineći je elastičnom i sjajnom. Bogata je izvorom hranjivih bioaktivnih tvari i faktora rasta koji pridonose fizičkom razvoju ljudskog tijela na način da podmlađuje kožu i revitalizira organizam jačajući imunološki sistem, balansira hormone i potiče ih na usklađen rad.

PLACENTAe kapsula je proizvedena sa ciljem postizanja biološke i fiziološke ravnoteže u pojedinim sistemima u vašem tijelu. Ona oživljava i pokreće regenerativne procese u tijelu kako bi pokrenuli proces ozdravljenja tretiranog specifičnog tkiva koji optimizira funkcioniranje pojedinih tkiva, organa i tjelesnog sistema. Ovaj dodatak prehrani je efikasan alat u oživljavanju i optimiziranju zdravlja. PLACENTAe u kapsuli djeluje na stanice ljudskog organizma i revitalizira stanice, hraneći ih iznutra ožvljavajući kompletan organizam.”

Kapsule dolaze u pakiranju od 60 komada a cijena im iznosi 320kn. Kapsule su dostupne na Labeffective službenoj web stranici www.labeffective.ba gdje također možete saznati još dodatnih informacija o sastavu i samoj tehnologiji proizvodnje. Sastav kapsula dostupan je klikom na ovaj link.

Koristila sam kapsule jednom dnevno i to ujutro prije doručka. Nisu mi teško padale na želudac te mi nisu stvarale nikakave kompikacije. Kapsule nisu ugodnog mirisa kada ih zajedno pomirišete u pakiranju no sa onom jednom koju sam pila svakoga dana nisam osjetila nikakav miris a ni okus. Iako su kapsule nešto većih dimenzija nisu problem pri konzumaciji zbog toga jer se ne radi o klasičnoj kapsuli već onoj poput gela.

Smatram da je kapsula uvelike pomogla mojoj koži i čak bi joj prepustila više zasluga vezanih uz manje lučenje sebuma nego kremi. S obzirom da ja nisam stručna osoba za recenziju ovakvog proizvoda mislim da ćete više informacija saznati na službenoj web stranici ali napomenut ću da mi je drago da sam imala priliku koristiti ova dva proizvoda zajedno jer smatram da se savršeno nadopunjavaju.

5 Labeffective Placentae

Korištenjem Placentae kreme i kapsula otkrila sam koliko koža moga lica može biti u dobrom stanju da sam samu sebe iznenadila. Nisam dugo vremena prakticirala ovako jednostavnu beauty rutinu i mislim da je uvelike i to pomoglo da koža da ono najbolje od sebe. S obzirom da vremenske prilike traže spf isti sam koristila kroz različite tonirane/bb kreme a kada sam se sunčala koristila sam spf kremu za sunčanje uz napomenu da je Placentae krema bila obavezna podloga.

Zanimljiv proizvod vrijedan pažnje!

7 Labeffective Placentae

Da li ste čuli za ovaj brand i njihove zanimljive proizvode te da li su vas zainteresirali?

0 Labeffective Placentae

*pr uzorak

 

Tagovi: