Beauty New In #62 |preparativa & njega kose|

U današnjem new in postu pokazat ću vam proizvode koje sam kupovala tokom ljeta, dakle, nešto je kupljeno još u lipnju ali eto tek je danas došlo na red za objavu, nadam se da mi to ne zamjerate jer zapravo je i meni zgodno kada se više proizvoda nakupi da ih odjednom objavim a kako većinu već koristim uvijek mogu nabaciti i prve dojmove.

Čini mi se da će u ovom postu prevladavati proizvodi za njegu kose ali zaista nije lako održavati plavu kosu koja za razliku od moje prethodne nebojane ili tek lagani ombre traži itekako puno više pažnje. Usprkos tome što prevladavaju proizvodi za njegu kose našlo se tu i nekoliko sjajnih proizvoda za njegu lica i tijela, da ne duljim bacimo se na ostatak posta a u petak slijede makeup noviteti.

1 l'oreal professionnel

L’Oreal Professionnel Pro-Keratin Refill liniju mi je preporučila Maruša sa bloga Beauty Blogette a kako ona zaista ima njegovanu kosu nije bilo mjesta razmišljanju kupiti ili ne. Nisam još isprobala ovu liniju jer koristim preostale zalihe ali jedva čekam.
2 L'Oreal Paris

L’Oreal Paris maska odnosno regenerator za kosu koji dolazi sa bojom za kosu je fantastičan i mislim da bi bila u stanju kupiti pakiranje boje samo da kupim ovaj regenerator. Ovo mi je poslala Maruša (Beauty Blogette) i zaista još jednom moram naglasiti ako se netko razumije u proizvode za kosu onda je to definitivno ona i svakako vrijedi škicnuti recenzije na njenom blogu.

Nakon upotrebe kosa je znatno sjanija, mekša te nadasve njegovana i zaista je prava šteta da se ovaj regenerator ne može kupiti zasebno u nekom većem pakiranju.
3 l'oreal professionnel

L’Oreal Professionnel Absolut Repair Lipidium šampon i masku sam kupila vođena svojim potrebama i zaista nisam požalila jer oboje je sjajno za moju kosu, time više što sunce i more kosu dodatno isušuju i kosa traži bogatiju njegu a ova linija je došla kao pun pogodak. 4 l'oreal professionnel

L’Oreal Professionnel Absolute Repair Lipidium maska mi se toliko svidjela da sam kupila još jednu čisto da se nađe za rezervu a masku iz linije Intense Repair sam kupila valjda po peti put jer ispunjava sve moje želje po pitanju kose a još davnih dana preporučila mi ju je Jasmina sa bloga Makeup Arena. Mythic Oil sam nedavno potrošila u varijanti namijenjenoj za normalnu kosu dok sam ovoga puta kupila varijantu namijenjenu bojanoj kosi i zaista je podjednako dobro, definitivno pruža onu potrebnu dodatnu njegu a s obzirom da ga treba jako malo traje dosta dugo. 5 l'oreal professionnel

L’Oréal Professionnel Shine Blonde šampon kupila sam iz znatiželje ali još ga nisam stigla isprobati.6 Phyto Lierac

Na *Phyto i *Lierac eventu osim što sam se odlično zabavila dobila sam i par proizvoda za probu od kojih odmah moram izdvojiti Phyto masku za kosu koja je fantastična ali vjerno ju prati i mlijeko za kosu koje je izuzetno bogato a opet ne preteško za moju tanku kosu. Od Lieraca sam isprobala tek tester okoloočne kreme koji mi se svidio.7 Schwarzkopf

*Schwarzkopf Professional Color Freeze linija sa poboljšanom formulom dobar je odabir za bojanu kosu s obzirom da ova linija upravo toj boji pruža potporu da opstane što duže u svom punom sjaju na našoj kosi. Sva tri proizvoda iz linije mi se podjednako sviđaju ali moram isknuti kako mi se uz adekvatnu njegu koju pružaju izuzetno sviđa puderasti miris pa često pretjeram sa nanošenjem seruma.
8 Schwarzkopf Professional

*Schwarzkopf Professional šampon za plavu kosu me oduševio jer se radi o nešto klasičnijem šamponu koji ujedno nije toliko agresivan poput ljubičastih šampona a efekt na kosi može biti podjednak uz redovitu upotrebu samo što treba imati na umu da nakon ovog tipa šampona kosa traži bogatu njegu koju možete kosi pružiti upotrebom neke bogatije maske. OSiS+ Glamination Prime Prep sprej lijepo raspetljava kosu te joj daje sjaj i volumen a ono najbitnije je da štiti kosu pri feniranju. U Osis+ prahu za volumen se nisam našla čisto iz razloga jer se ja ne nalazim u takvom tipu proizvoda pa da budem iskrena nisam mu ni dala puno prilika.
9 Bed Head Epic Volume

Tigi Bed Head Epic Volume šampon kupljen po ne znam koji puta jer jednostavno kosi pruža volumen kao ništa drugo, zaista je i on sam dovoljan bez popratnih proizvoda za stiliziranje. Jedina mu je mana da isušuje kosu pa ga ja sada ne koristim često već prema potrebi. Recenziju možete pročitati klikom na ovaj link.10 John Freida

John Freida proizvode sam oduvijek voljela, iako ih se može naći u drogerijama nisu baš nižeg cjenovnog ranga ali vrijede svake lipice. Nedavno je Martimex imao popust na Beach Blonde liniju 50% pa sam odlučila isprobati ove proizvode i sa svakim sam podjednako zadovoljna mada bi istaknula sprej kao favorit.11 iHerb

Earth Science masku u manjem pakiranju (jer postoji i znatno veće puno isplativije) sam ubacila u košaricu čisto iz znatiženje kada sam naručivala druge stvari sa iHerb stranice i toliko me oduševila svojom njegom da drugi puta naručujem full size pakiranje – link za masku.
12 John Masters Organics

O *John Masters Organics regeneratoru u spreju ste već mogli čitati u ovoj recenziji.13 Kerastase

Još jedan fantastičan proizvod čiju sam kupovinu obnovila a više o ovom spreju možete pročitati u ovoj recenziji, Kerastase Discipline.
14 Batiste dry shampoo blonde hair

Batiste sprej za plavu kosu dostupan je u Mulleru kao i onaj za svijetlo smeđu kosu, oba preporučam jer su meni osobno favoriti od svih koje sam isprobala.
15 WET hair brush

Kada sam prije par mjeseci dobila malu putnu Wet četku ista mi je bila presmiješna no zapravo je ista fantastična za kosu koja se jako petlja pa sam naručila veću odnosno onu u normalnoj veličini koja je još bolja od manje a svrha joj je raščešljati mokru kosu bez čupanja što ova četka odrađuje perfektno.
16 Garnier boja za kosu 111

Moja znatiželja nema mira pa si sada premišljam da umjesto pramenova koje mi radi frizerka ja sama pobojam čitavu kosu ali još nisam sigurna. Na netu manje više u posljednje vrijeme čitam preporuke za Garnierovu Color Naturals boju u nijansi 111, da budem preciznija Jelena Rozga je zaštitno lice za istu pa ne znam da li je u pitanju dobar marketing ili je boja zaista toliko jednostavna pri upotrebi i odlična po efektu, ukoliko ste ju isprobali molim vas javite dojmove!?
17 Pantene Roc Biobaza S Fresh

Ovo je bila spontana kupovina prije odlaska na godišnji odmor i zapravo mi je samo trebala za zalihu RoC Anti-Brown Spot spf50 kreme no tu se našao još i Roc-ov balm za usne sa zaštitnim faktorom (koji je btw sjajan), Biobaza ulje za brže i intenzivnije tamnjenje te Biobazina krema nakon sunčanja, S.Fresh sprej koji služi također kao osvježenje koži nakon sunčanja i još jedna maska za kosu (jer kao nemam ih dovoljno) a radi se o Pantene Pro-V Intensive Moisture maski za kosu koja je također preporuka od Beauty Blogette.
18 Eucerin

*Oil Control Dry Touch gel-krema SPF 30 dnevna je krema za zaštitu kože lica od sunca s visokim zaštitnim faktorom i posebno razvijena za masnu kožu sklonu aknama. Pruža kombinaciju izuzetne fotozaštite od oštećenja kože lica uzrokovanih suncem i aktivnog rješenja za poboljšanje stanja kože.

Zaista odlična dnevna krema za sve osobe sa masnom i mješovitom kožom mada ja mislim da bi odgovarala i normalnom tipu kože. Nije mi stvorila nikakve iritacije a kožu je adekvatno njegovala i štitila.
19 Roc

RoC Soleil Protect fluid protiv tamnih mrlja koji sadrži spf50 kupila sam dva puta tokom ljeta jer ovo je definitivno postala moja must have krema koju moram imati sa sobom u svakom trenutku. Radi se o prvoj 2u1 zaštiti od sunca iz RoC®-a koja aktivno prevenira i korigira već postojeće hiperpigmentacijske promjene na koži (tamne mrlje, pjege od sunca ili staračke pjege). Filorga

Uz Prethodno spomenutu RoC kremu u podlozi sam koristila Filorga Pigment Perfect serum koji uklanja postojeće i smanjuje pojavu novih hiperpigmentacija te ujednačava boju tena dok bi navečer koristila samo serum.

Naime, ovom prilikom ću spomenuti da sam se ovoga ljeta na žalost upoznala sa pravim problemom hiperpigmentacijskih mrlja i to na području polovice čela i moram priznati da me taj isti problem čini zaista nervoznom i nesretnom. Upotrebom ova dva proizvoda mrlje se nisu širile i možda su za nekih 10% manje vidljive tako da sve više čitam o tretmanu laserom pa ukoliko imate kakvih sugestija ili bilo kakvih komentara na tu temu rado bi ih pročitala.
20 Eucerin

*Eucerin Dry Touch aerosol SPF 50 visokoučinkovito je transparentno sredstvo za zaštitu od sunca u spreju, posebno razvijeno za osjetljivu kožu tijela. Njegov opsežan i fotostabilan UVA/UVB sustav filtara pruža pouzdanu zaštitu od oštećenja kože uzrokovanih suncem koja je u skladu sa zahtjevima udruženja Cosmetics Europe – udruženja za osobnu njegu (bivša Colipa).

*Eucerin Sprej za zaštitu od sunca za djecu SPF 50+ namijenjen je zaštiti osjetljive dječje i pruža biološku zaštitu stanica kako bi se smanjio rizik od dugoročnog oštećenja kože izazvanog UV zračenjem. Ne sadržava parabene, boje ni mirise. Ekstra vodootporno.

Koristila sam samo prvi navedeni sprej i moram mu priznati da je fantastičan te će se svakako naći u mojoj torbi za plažu i idućeg ljeta.
21 Vichy

*Kako bi odgovorio na očekivanja kod odabira proizvoda za zaštitu od sunca poput visoke zaštite, optimalne formule ali i blistavog i preplanulog tena, Vichy ove godine predstavlja revolucionarni proizvod: IDEAL SOLEIL BRONZE HIDRATANTNI SPREJ ZA OPTIMALNU PREPLANULOST OSJETLJIVE KOŽE. Zahvaljujući formuli koja je obogaćena aktivatorima melanina novi proizvod postiže vidljivo bržu preplanulost, istovremeno pruža učinkovitu visoku zaštitu te zdravi preplanuli ten. Primjeren je za žene i muškarce te je dostupan s zaštitnim faktorom SPF 30 za visoku te SPF 50 za vrlu visoku zaštitu osjetljive kože tijela.

Ugodan sprej kojim zaista brže tamnite a opet ste adekvatno zaštićeni samo ja imam zamjerku na pumpicu koja se meni u kratkom roku pokvarila što mi s obzirom na mehanizam i nije toliko iznenađujuće.
22 La Roche Posay

*Anthelios XL, linija proizvoda za zaštitu od sunca koju preporučuju dermatolozi diljem svijeta, ovo ljeto je predstavila ANTHELIOS XL transparentni sprej za lice i tijelo SPF 50+. Jedinstvenost transparentnog spreja je u njegovoj nevidljivoj, svježoj i ultra laganoj teksturi koja osvježava i hidratizira kožu, lako se raspršuje i ne ostavlja bijele tragove na koži. Lagana maglica brzo se upija te omogućuje suh i nevidljiv učinak. Zbog svojih jedinstvenih karakteristika, proizvod je idealan za osobe u potrazi za visokom UVA i UVB zaštitom s jednostavnim nanošenjem, prilikom aktivnog odmora u ljetnim mjesecima.

Fantastičan sprej koji će se također i dogodine naći u mojoj torbi za plažu i moram priznati da sam oduševljena sa ovakvim pakiranjem jer je lako za nanošenje a trag koji ostavlja izuzetno brzo upija.
23 Lancaster

Lancaster Tan Deepener je po mom mišljenju pekmez kojim se najbrže tamni a ja sam ih isprobala manje više sve. Također imam osjećaj da ga koža najbolje odnosno najbrže upija te da je daleko najpostojaniji na koži, jednostavno mi se jako svidio i ako bi morala izdvojiti jedan pekmez za brže i intenzivnije tamnjenje iz čitave mase to bi onda zasigurno bio upravo ovaj.

Lancaster Tan Maximizer me također oduševio i mislim da bi i njega izdvojila iz mase proizvoda koji su nam danas na raspolaganju kao njega nakon sunačnja jer zaista pruža potrebnu njegu, koža ga jako brzo upija, miris je jako decentan i ono najbolje u svemu jest da osunčani izgled kože opstaje puno duže.
24 Olival

*Olival pakmez o kojem ste mogli čitati u ovom postu.
25 Dior

Dior Bronze njega nakon sunčanja kojom sam također zadovoljna ali s obzirom na količinu i cijenu naspram Lancasterova mislim da ga ne bih ponovo kupila. Ovaj losion nešto sporije upija u kožu i miris je znatno intenzivniji ali i ugodniji. Po pitanju učinkovitosti od mene ima čistu peticu.
26 Garnier

O Hawaiian Tropic maslacu nakon sunčanja sam pisala još prije par godina (klik na recenziju) i još uvijek mi je najdraži jer je cijenom najpristupačniji, nudi daleko najviše sadržaja, miris je neodoljiv a njega koju pruža bez greške a i osunčani izgled kože traje puno duže. Garnierovu njegu nakon sunačanja sam isprobala po prvi puta i moram priznati da baš i nisam zadovoljna jer ista sadrži u sebi malo proizvoda za samotamnjenje koji sa kože nestaje nejednolično i to sve skupa ružno izgleda tako da sam ga negdje na pola i prestala koristiti. Uz taj problem ostavlja i neki film koji nije ugodan i koji se ponekada trusi a ni miris mu nije najprivlačniji.
27 Olival

*Olival losion nakon sunčanja umiruje nadraženu kožu nakon predugog izlaganja suncu, potiče regeneraciju i obnavlja strukturu kože. Blagi aktivni sastojci aloe vere, maslinovog ulja i pantenol njeguju kožu i pomažu prirodnoj obnovi oštećenih stanica.

Zaista godi koži, njeguje ju i koža ga brzo upija. Miris je decentan i ugodan.
28 Vichy

*Da bi spriječili oštećenja na koži bitno je redovito korištenje zaštite prilagođene jedinstvenom tipu kože, no ukoliko se ipak suočite s bolnim opeklinama Vichy preporuča idealno rješenje: Ideal Soleil balzam za pomoć stanicama nakon sunčanja. Balzam je posebno formuliran za smirivanje sunčanih opeklina te trenutno ublažava bol i osjećaj vrućine. Hranjiva, nemasna i neljepljiva tekstura obavija oštećenu kožu pružajući joj osjećaj ugode. Odmah nakon nanošenja balzama osjećaj vrućine na koži je ublažen te se koža trenutno umiruje. Uz Ideal Soleil, idealna njega za kožu nakon sunčanja više nije san.
29 Labello Sun Dance

Labello balzam za usne sadrži spf30 i svidio mi se jer moje ionako suhe usne nisu bile dodatno iziritirane ali isto vrijedi i za Sun Dance koji sadrži spf50. Miris je u oba dosta intenzivan ali hlapi.
30 Afrodita

*Afrodita Aloe Vera sprej sam koristila već po ne znam koji put i obožavam ovaj sprej jer zaista dođe kao savršeno osvježenje posebno ako ga držite u frižideru a Afrodita SOS losion dobro je došao nakon uboda komaraca.
31 Olival

*Olival Natural Defense sprej svojim ugodnim mirisom vrlo učinkovito i neškodljivo tjera ove dosadne kukce. Ispitivan je na tri tipa komaraca od kojih je najbolju učinkovitost pokazao baš na tigrastom tipu komarca. Ovaj repelent izrađen je od eteričnih ulja šest najučinkovitijh biljaka, među kojima prevladavaju limunski mirisi; kajeput, niauli, litsea cubeba, menta i lavanda, otopljeni u bademovom ulju pa preparat istovremeno štiti i njeguje kožu te se brzo upija. U potpunosti je neškodljiv jer ne sadrži DEET, parabene, silikone, umjetna bojila niti umjetne mirise.

Moram priznati da me iznenadio svojom učinkovitosti i zaista ima znatno ugodniji miris od preostalih proizvoda ove namjene.
32 Dior

Dior Bronze ulje za samotamnjenje definitivno je najbolji proizvod za samotamnjenje ali naravno uz dugo obožavani Xen Tan losion. Miris je zaista jako ugodan ali se tokom noći naravno mijenja u onaj klasični miris proizvoda za samotamnjenje, lako se nanosi te se sa njim može lijepo dozirati intenzitet željene preplanulosti, pogodan je kako za lice tako i za tijelo, nema straha od mrlja i postojan je otprilike tjedan dana. Jedina bi mana bila cijena i činjenica da se zaista jako brzo troši.
33 St Tropez

St Tropez Gradual tan kupljen po ne znam koji put jer zapravo sa njim najbolje naglašavam boju koju sam dobila tokom ljeta, nekako je on moj saveznik sunačanju koje ja baš i ne preferiram.
34 Deep Steep

Deep Steep gel za tuširanje kojim sam oduševljena jer nimalo ne isušuje moju kožu zbog svog odličnog sastava. Miris mu je neodoljivo ugodan i jedinstven da sam ga upravo jučer naručila ponovo, klik na link.
35 Afrodita

*Afrodita je lansirala nove gelove za tuširanje koji su kremasti, mirisni i jako ugodni na koži.
36 Apothekem

Još jedan fantastičan proizvod sa iHerb stranice a radi se o Apotheke:M pilingu za tijelo također vrlo jedinstvenog mirisa kao i pakiranja, sastav je također odličan baš kao i učinkovitost pilinga, klik na link.
37 Nip+Fab

Nip+Fab Shimmer Leg Fix niti volim niti ne volim, jednostvno se radi o proizvodu koji nije opravdao svoj naziv i funkciju i koji zapravo nije toliko ugodan na tijelu, ne bih navodila na krive dojmove jer sam ga isprobala svega 3-4 puta ali zasad nisam impresionirana.
38 Aromara

*Aromara je hrvatski brand koji se posvetio proizvodnji različitih ulja za njegu i moram priznati da nisam nimalo ostala ravnodušna prema ovim mirisnim divotama, uskoro recenzija.
39 Eucerin

*Eucerin Roll-on antitranspirant osmišljen je za osobe koje pate od jakog znojenja. Sadrži visoku koncentraciju aluminijeva klorhidrata (ACH) kako bi spriječio nakupljanje znoja i neugodnih tjelesnih mirisa. Prikladan je i za osjetljivu kožu i kožu nakon brijanja te ima svjež miris koji je pogodan za žene i muškarce.

Ovaj roll-on bio je moj saveznik tokom ljeta i zaista ga nemam namjeru mijenjati.
40 Lush

Lush Dirty sprej je moje otkriće ovoga ljeta s obzirom na njegov ugodan ljetni miris koji traje i traje satima a pri nanošenju pruža neodoljivu svježinu.
41 Bioskin

*Bioskin je hrvatski brand a proizvodi su 100% prirodni a ja sam im već samim time fan broj 1. Trenutno koristim balzam koji je spas za suhu kožu a uskoro krećem i sa testiranjem Young kreme.
42 Vichy

*S obzirom da tijekom ljetnih mjeseci koža traži dodatnu njegu i hidrataciju, termalna voda Vichy idealan je odgovor jer štiti epidermis od vanjskih agresija, ubrzava staničnu obnovu, smiruje iritacije i osjećaj neugode.
Termalna voda istovremeno pruža učinkovitost i ugodu te je uz balzam Ideal Soleil neizostavni dodatak za vruće ljetne dane!
43 Nivea

Za *Nivea odstranjivače šminke recenzija je u pripremi pa neću duljiti no ukoliko tražite pouzdan odstranjivač makeup-a po prihvatljivoj cijeni Nivea je vaš izbor!
44 Caudalie

Nisam mogla odoljeti novom pakiranju a i Caudalie je oduvijek bio moj favorit kada su u pitanju maske za njegu lica, ova glikolna maska također pomaže da se moje mrlje na lice ne prošire.
45 Placente

O Labeffective PLACENTAe kapsulama i kremi sam pisala u ovom postu.
46 Clarisonic La Roche Posay

Clarisonic četkica za normalnu kožu je ponovljena kupnja kao i La Roche Posay Effaclar Duo+, oboje podjednako volim a o Clarisonicu možete pročitati više klikom na ovaj link dok za La Roche Posay Effaclar Duo+ recenziju kliknite na ovaj link.
47 Vichy

*Ove godine Vichy nastavlja revoluciju na području dinamične hidratacije te predstavlja novi Aqualia Thermal balzam za područje oko očiju: prvi Vichy balzam koji uravnotežuje cirkulaciju vode na području oko očiju te pruža svjež pogled u svakom trenutku. Zaboravite na vrećice ispod očiju i natečene oči ujutro te umoran izgled područja oko očiju tijekom večeri. Novi Aqualia Thermal balzam ublažava linije isušenosti, uravnotežuje volumen područja oko očiju te ga dugotrajno hidratizira. Zajedno s Aqualia Thermal dnevnom njegom čini dinamičan duo za svjež izgled u svakom trenutku!
48 Murad

Murad Oil Control matirajuća krema kupljena po ne znam koji put a recenziju možete pročitati klikom na ovaj link.
49 Madara

Recenziju *Madara okoloočne kreme možete pročitati klikom na ovaj link.
50 Afrodita

*Afrodita Pearl Prestige nova je linija koju se veselim testirati.
51 Himalaya

*Himalaya proizvodi su me oduševili, posebno moram istaknuti višenamjensku kremu i Sparkly White pastu.byphasse

*Byphasse je španjolski kozmetički brand dostupan na dm-ovim policama a proizvodi su namijenjeni njezi lica i tijela. Glavna misao vodilja prilikom stvaranja ovog branda bila je stvoriti kvalitetnu kozmetiku po pristupačnim cijenama u velikim pakiranjima.
vichy

*Muška se koža već po izgledu razlikuje od ženske i treba posebnu, prilagođenu njegu. Na posebnosti muške kože utječe djelovanje muških hormona, posebno testosterona. Taj hormon utječe na broje fizičke i psihičke parametre, po kojima se muškarac razlikuje od žene – primjerice na visinu, težinu, građu mišića, pa čak i ponašanje. Osim što je muška koža gotovo 20% deblja od ženske te joj je iz tog razloga za obnovu potrebno puno energije, muška koža stari polaganije i na drugačiji način.Vichy Homme, linija Vichy proizvoda za njegu lica i tijela, jedinstvena je linija proizvoda koja odgovara specifičnim potrebama muške kože. Proizvodi s posebnim teksturama vode brigu o osjećaju svježine te čvršćoj koži punoj zdravlja. Pružaju trenutnu učinkovitost i optimalnu toleranciju, čak i kod osjetljive kože. Uz Vichy Homme idealna muška koža više nije san!

Noviteta je puno a vi ako imate koje pitanje vezano uz neki proizvod ostavite svoj upit u komentarima.

Da li ima noviteta i kod vas, možda neka preporuka?

*pr uzorci