Giveaway | Stižu tako chic blagdani uz glamurozne NUXE poklone + dobitnica darivanja

Kategorije: Giveaway, Nuxe

*Sretna dobitnica darivanja je Karmela kojoj je poslan mail (sa kojim se prijavila) pa je potrebno na isti odgovoriti. Hvala svima na sudjelovanju a danas slijedi novo darivanje na blogu.

NUXE Magic of Paris poklon-set

Čudesna tajna ljepote krije se u ovom neodoljivom poklon-setu, obavijenom kultnim Prodigieux® mirisom. Ovaj bogati set sadrži potpunu njegu za lice i tijelo – hidratantnu Crème Prodigieuse® kremu s dragocjenim antioksidansima od 40ml, slasni Prodigieux® uljni gel za tuširanje od 100ml i kultno Huile Prodigieuse® Čudesno suho ulje od 100ml. Kako bi ovaj divni ritual ljepote bio potpun, u setu se nalazi i mirisna svijeća očaravajućeg Prodigieux® mirisa.

CijenaMagic of Paris poklon-seta: 378,86kn

NUXE prirodna kozmetika dostupna je u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama.
www.nuxe.hr

[DOJMOVI]

S obzirom da sam nedavno u svojim preporukama za blagdansko darivanje navela upravo NUXE Huile Prodigieuse® odnosno čudesno suho ulje, mislila sam da bi bilo u redu i darivati isto na blogu.

NUXE Huile Prodigieuse® neizostavan je proizvod moje kupaonice koji koristim za kožu tijela ali ponekad i za kožu lica te učestalo i na kosi. Volim ovo ulje zbog bogate njege koju pruža, činjenice da se jako brzo upija te neodoljivog mirisa koji je postojan satima.

Blogorođendansko darivanje {pravila}

Internacionalno darivanje traje u periodu od 22.12.2016. do 28.12.2016./23:59h. Prijaviti se možete na način da u komentarima na blogu ispod ovog posta napišete “NUXE & Anaviglam Giveaway“. Dobitnica je jedna a ista osvaja NUXE Magic of Paris poklon-set. Sretna dobitnica biti će izvučena 29.12.2016. te će njeno ime/nadimak biti objavljen na blogu istoga dana, sve što je tada potrebno jest odgovoriti na mail koji ću vam poslati u naredna 24h.

Svima želim puno sreće!

*u suradnji sa Nuxe