10 Favourite Things Lately #8

  1. Nedavno sam proslavila rođendan a ja rođendane obožavam, neovisno da li se radi o mojima i meni bližnjima. Volim primati poklone ali volim i poklanjati, volim puhanje u svijeće, volim taj osmijeh koji dođe uz čestitanje, volim tortu, volim zdravicu … ma jednostavno volim taj divan dan.
  2. Odmah nakon rođendana moram navesti i kako sam se stvarno razveselila ovogodišnjim poklonima jer kao da su moji bližnji imali uvid u moju WL. Moglo se tu naći kozmetike, odjeće, obuće itd… a sve je baš po mom ukusu, dragi moji svi, puno vam hvala.
  3. Moje zadnje bojanje kose me jako razveselilo jer nekako napokon idem u smjeru boje koju sam željela. Usprkos tomu što su me svi odgovarali od blajha na kraju je ispalo da je jedino on taj uz kojega ću postići željenu boju i drago mi je da nije ništa pošlo po zlu i da je kosa i dalje zdrava i lijepa.
  4. Večer u kinu uz film Legenda koji me oborio s nogu, Tom Hardy je zaista nevjerojatno odradio ovu ulogu. Ukratko, dva brata blizanca, dva gangstera sa Londonskih ulica vode naravno glavnu riječ a radi se o Ronaldu i Reginaldu Krayu koje utjelovljuje Tom Hardy i upravo zbog njegove dvostruke uloge ovaj film zaslužuje sve pohvale. Također moram spomenuti da je film snimljen prema istinitoj priči.
  5. Mokka čaj iz Harissa dućana. Radi se o mješavini rooibos čaaj, komadića čokolade, grubo mljevena zrna pržene kave (10%), prirodea arome, komadića vanilije i bijelih pupoljaka različka a ta mješavina mi pomaže da se malo smirim sa količinom kave koju unosim u sebe tokom dana jer organizam već osjeti da je postalo malo previše.
  6. Merci čokolada sa okusom kave i slatkog vrhnja. Nije tajna da ja obožavam slastice koje uključuju kavu a ovo mi je definitivno postala jedna od dražih slastica.
  7. Miris svježeg jutra je nešto predivno a isti možete osjetiti u gradu samo ako se ustanete prije svitanja, dok još vidite onu jutarnju maglu u obrisima. Poseban osjećaj sa kojim je lakše zakoračiti u dan.
  8. Biranje novog mobitela  s obzirom da je moj ugovor istekao a i mobitel otišao k vragu, da budem iskrena.
  9. Nošenje toplih vesti je neprocjenjivo, voljela bih kada bi jesen trajala čitavu godinu jer posebno padam na jesensku odjeću i obuću mada ni kozmetika nije daleko.
  10. Mamina juha od rajčica koju sam baš danas ručala jer sam malo bolesna pa nemam snage za kuhanje ali ni prevelikoga apetita, no maminu krem juhu od rajčice uvijek mogu pojesti.

To bi bilo to, a što je u posljednje vrijeme razveselilo vas?

favourite things lately fall edition

Tagovi: